Taiwo, Matuidi, Guercuff, Mercelihnio всичките са на ефтиния и стават ппо 88-93 скил.

Хахаха аз съм звездаGosh0 написа:то всички от СФ са направени перспективни... :x некви по на 14-15 години със скил 90.Например Рапитката на 3тия сезон е 98 скил и струва 93 млн. :O
Бих добавил и Бен Сахар от К.П.Р. ,той става някаде 88-89 скилkoSi0 написа:Понеже голяма част играят на ММ, и съм сигурен, че искат да си изградят силен и приличен отбор, всеки да каже изгодни покупк( играчи, които стигат скил 80-90 и са на прилични цени) Започвам със следните:
Taiwo, Matuidi, Guercuff, Mercelihnio всичките са на ефтиния и стават ппо 88-93 скил.
Аз така правя иначе никъф шанс... зимам примерно Буфон свободен агент миналия сезон дадох му заплата колкото иска и веднага го продадох и си зех 20 милионаSm1rfa написа:е как с 800 хил. евро бюджет давате 5-6 милиона за играчи и им плащате заплатата... ?Продавате свободни агенти ли?
Хахахаха надявам се скоро БФЛ да изкарат ФИКС и да няма такива мизерииmnbbb написа:rapi7ka преди малко вкара гол на реал мадрид и благодарение на тебе зех шампионската лига с цска