kitmaking
kitmaking
Здравейте, искам да се опитам да си направя някакъв екип за фифа 08,обаче никъде не мога да намеря туториъл.Сори,че права тема за глупост ама много ми се занимава с тва.Ако някой може да ми обясни да ми пише на скайп nasko_0602 или да ми обясни тук пък и така може да помогне и на други щото едвали съм единствения който не може въпреки,че съм многоооо прост!!!Та мерси предварително!
Re: kitmaking
Пич всеки екип се прави по различен начин защото има различни шарки.Просто трябва да имаш малко ханхабер от фотошоп и ще се научиш Предлагам ти да правиш различни работи от uroci.netnakamura написа:Здравейте, искам да се опитам да си направя някакъв екип за фифа 08,обаче никъде не мога да намеря туториъл.Сори,че права тема за глупост ама много ми се занимава с тва.Ако някой може да ми обясни да ми пише на скайп nasko_0602 или да ми обясни тук пък и така може да помогне и на други щото едвали съм единствения който не може въпреки,че съм многоооо прост!!!Та мерси предварително!
Мерси за идеята ще пробвам!Galen написа:Пич всеки екип се прави по различен начин защото има различни шарки.Просто трябва да имаш малко ханхабер от фотошоп и ще се научиш Предлагам ти да правиш различни работи от uroci.netnakamura написа:Здравейте, искам да се опитам да си направя някакъв екип за фифа 08,обаче никъде не мога да намеря туториъл.Сори,че права тема за глупост ама много ми се занимава с тва.Ако някой може да ми обясни да ми пише на скайп nasko_0602 или да ми обясни тук пък и така може да помогне и на други щото едвали съм единствения който не може въпреки,че съм многоооо прост!!!Та мерси предварително!
-
- BFL Team™
Аз го направих от доста време ама все забравям да го кача отне ми около 5 часа
(използвах готов template)
(използвах готов template)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
За да не пускам нова тема кажете с ква програма мога да правя менюта не само бакраунд
П.С. Айде коментирайте екипа
П.С. Айде коментирайте екипа
-
браво Нака страшен екип поне спорет мен си го бива и то доста
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ !!!
-
Добър е ето и вратарския на Ботев!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- Обратна връзка:
-
първо пробвай да пишеш на Български,второ няма смисъл да се заяждаш и трето ако незнаеш тва не е оригиналния екип и той ще го прави както си иска!!!PaCo написа: xaxa taq topka s zverzdi4kirte na 6ampionskata liga moje da q mahne6 nqma da e nyjna, vmesto neq nameri ne6to oprili6ava6to ''V'' grypa :D:d
-
Нарушаване на 2.4. точка от правилата !
by AntrAcsA
by AntrAcsA
-
хора няма за кво да се заяждате пи4 екипа дет си направил си го бива аз се опитвам и ништо не става радвам се 4е поне някои хора могат штот аз немога
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ !!!
-
Нарушаване на 2.4.и 2.3. точки от правилата !
by AntrAcsA
by AntrAcsA
by AntrAcsA
by AntrAcsA
by AntrAcsA
by AntrAcsA
-
ДА ГО ДУХАШ ! ! ! [/quote]
DA MI DYHA MAIKA TI !!! [/quote]
Paco ти не се обаждай и пиши в друга тема тъй че ДА ГО ДУХАШ!!![/quote]
DA MI DYHATE SI4KI V KOMPLEKT S MAIKITE SI !!!
DA MI DYHA MAIKA TI !!! [/quote]
Paco ти не се обаждай и пиши в друга тема тъй че ДА ГО ДУХАШ!!![/quote]
DA MI DYHATE SI4KI V KOMPLEKT S MAIKITE SI !!!
-
стига спам