Добре ся нали патча го правите за аудиторията.Кажете ми кой ще тръгне да играе с тея отбори от Сезона на Феновете.Ще изиграя 1-2 мача и ще ми писне с тях.Нито мултиплеър може да се играе ако нямаш оригиналната нито нищо.Кой ще тръгне да играе с Локо Мездра или пък Сливен кажете ми.Също така и с Марек Родопа Беласица и тей подобни.Нали патча го правите за нас феновете на бфл.Нищо не ви струва да направите като адон Нафтекс и който иска да си ги сложи.Както имам аз уважение към вашия труд и работа имайте така и към моя.Играл съм си цял слетобед за да събера инфото за отбор,не искам да се окаже че съм го давал напразно и съм си губил времетоНиКи написа:Погледнете какво е писал Иван!!!! Точно за това става дума - един иска нафтата шот имали фенове, друг иска водачите шот били водачи и най добри, друг казва да не се прават шот нямали фенове и т.н. Това Иван се опита да ви обясни, че все ще има недоволни ако се сложи отбор/и от Б групите!!
ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "
-
Re: ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "
NaFteX написа:Също така и с Марек Беласица и тей подобни.
Значи да махнат някой отбор от А група, и да сложат Нафтекс които са в Б ???
-
Офф къде съм казал такова нещо.Прая сравнение самоGosh0 написа:NaFteX написа:Също така и с Марек Беласица и тей подобни.
Значи да махнат някой отбор от А група, и да сложат Нафтекс които са в Б ???
-
- BFL Team™
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ вече всички
Ако се слагат изобщо някакви отбори от Б група , това ще са 1-вия 2-рия в класирането .
или както са 2 Б група ще се вземат само двата лидера
Ако се слагат изобщо някакви отбори от Б група , това ще са 1-вия 2-рия в класирането .
или както са 2 Б група ще се вземат само двата лидера
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
само да кажа, че от коментарите тук си направих заключението че ако няма да има два отбора на феновете, ще е най-добре да се сложат лидерите в Б Група, не знам кои са, но така ще е най-добре.
-
- Обратна връзка:
Играта е ФИФА, не ФУФА (за тези които не знаят). Не съм гласувал тъй като фИфаджиите нямали право на глас, но според мен оптималното е да се сложи като опция при инсталацията "със или без СФ да е фифата". Така е най-чесно, а понеже не познавам файловата система на ПЕС да питам: при различни Дб крашва ли като се играе в мулти?
Гръмни се. Първо - с най-много фенове сигрно сте вие, но ГО ПОКАЖЕТЕ! Как в Русе ходят по 5-6 хиляди секи мач, а вие се кефехте на 200 Дайте малко съпорт на отбора си. Иначе откъм инфо пак Дунав ви води, тъй като в сайта има много добра информация, а и на мачовете се раздават книжки с инфо за играчите и обора...Точно Нафтата ще ги има защото има много повече фенове от всички отбор от Б група и има най много и най подробно инфо за отбора.Това че сме в криза и докато тея собственици са при нас трудно ще се измъкнем от тоя батак но въпреки това тоя отбор трябва да го има !!!!