BFL PES 2008 v.1 - RELEASED
Re: BFL PES 2008 v.1 - RELEASED
ам пача не е лош.. но незнам екипа ли сега ви е по-малък не искате да се занимавате ли докрай .. Пес 7 ли е скапан .. незнам нямам право да ви съдя .. но все пак мисля че пача за ПеС 6 беше по хубав.. имаше и стадиони нали и лицата и екипите бяха по-хубави и по-реални но все пак благодарности на всички че сте се постарали
-
Стадиони няма, защото сега много трудно се импортват, да не кажа невъзможно....лицата са на нова технология, по трудна....екипите също са на нова, но не мога да кажа че е по трудна...btw кво не ти харесва в тях?
-
- BFL Team™
извинявам се за глупавия въпрос ама защо като натисна еxe-то и ми зарежда малко и неиска да тръгне да се инсталира!!!
-
- BFL Team™
Дай " Nash Check " на торента !!belov88 написа:извинявам се за глупавия въпрос ама защо като натисна еxe-то и ми зарежда малко и неиска да тръгне да се инсталира!!!
еми незнам какво е това "NASH CHEK" търсих из Bit cometa в преференциите и намерих някво HASH-Chek тва ли е
-
Да ако си с БГ версията дясно копче и ръчна Hash-проверка.Или Manual Hash Check на анг.belov88 написа:еми незнам какво е това "NASH CHEK" търсих из Bit cometa в преференциите и намерих някво HASH-Chek тва ли е
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
мерси е сега ще го видяmaniakapetko написа:Да ако си с БГ версията дясно копче и ръчна Hash-проверка.Или Manual Hash Check на анг.belov88 написа:еми незнам какво е това "NASH CHEK" търсих из Bit cometa в преференциите и намерих някво HASH-Chek тва ли е
няма нестава направих Hash chek и пак като натискам което и да е от двете фаил-чета bfl2008 и Bfl_music неиска да ми ги стартира да се инсталират!!!мисли малко и нищо
-
Bug BFL PES 2008 v.1 - RELEASED
Като начало пача е на много добро ниво (въпреки че и аз съм фен на семплите неща като някои други в този форум - менютата и scoreboard). С удоволствие си правим (правехме) турнирчета с приятелите.
Проблемът е че пача прави CPUто да скочи на 100%!
Знчи независимо дали играя с пача или с пача и фикса след като минат 18 или 20 мин на scoreboarda (в system settings е с времетраене от 10 мин на мач) CPUто скача на 90-100%. Като разгледах процесите виновникът е DCPs (Deferred Procedure Calls). Единственият начин да падне консумацията на CPU е или да изключа играта и да почакам 1 час и то пада само или да изключа играта и да махна китсървера (само Remove не е необходимо да трия пача).
Свалих и разни други пачове които използват китсървър за да тествам и бачкат без проблем, играя цял мач и консумацията не минава 25-40%.
Някакви идеи и предположения?
Знчи независимо дали играя с пача или с пача и фикса след като минат 18 или 20 мин на scoreboarda (в system settings е с времетраене от 10 мин на мач) CPUто скача на 90-100%. Като разгледах процесите виновникът е DCPs (Deferred Procedure Calls). Единственият начин да падне консумацията на CPU е или да изключа играта и да почакам 1 час и то пада само или да изключа играта и да махна китсървера (само Remove не е необходимо да трия пача).
Свалих и разни други пачове които използват китсървър за да тествам и бачкат без проблем, играя цял мач и консумацията не минава 25-40%.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Bug BFL PES 2008 v.1 - RELEASED
на lodcfg.exe в китсървъра да махнеш човката на Custom LOD Switch ?Sith написа:Като начало пача е на много добро ниво (въпреки че и аз съм фен на семплите неща като някои други в този форум - менютата и scoreboard). С удоволствие си правим (правехме) турнирчета с приятелите.
Re: Bug BFL PES 2008 v.1 - RELEASED
IvanMladenov написа: на lodcfg.exe в китсървъра да махнеш човката на Custom LOD Switch ?
Тва е бърз, точен и качествен отговор! Довечера ще пиинем по едно за ваше здраве на поредният турнир!
от Локо Пд съм но все пак реших да си позволя да променя малко лицето на Какалов,
така добре ли е:
така добре ли е:
-
На мен ми харесваspiker написа:от Локо Пд съм но все пак реших да си позволя да променя малко лицето на Какалов,
така добре ли е:
да супер е как ти е скаипа да те питам нещоBecks написа:На мен ми харесваspiker написа:от Локо Пд съм но все пак реших да си позволя да променя малко лицето на Какалов,
така добре ли е:
Zdravejte!
Samo ot zamunda.net mozhe da se svali patcha? Ne moga da se registriram, potrebitelite sa nad 500 hiliadi!!! Ne mozhe li oshte niakade da go slozhite???
Merci!!!
Samo ot zamunda.net mozhe da se svali patcha? Ne moga da se registriram, potrebitelite sa nad 500 hiliadi!!! Ne mozhe li oshte niakade da go slozhite???
Merci!!!
-
Пиши на български ако искаш да намериш отговор.tervin написа:Zdravejte!
Merci!!!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!