Фикса оправя качествата на играчите.. а и вие кво искате ! Всички БГта да са роналдинио ли?? е нашите футбалери са си некадърници !!!creAtive написа:Въпрос 1 : 3,5,6,7
Въпрос 2 : 6/10
бях със *** или както беше ....
нищо не ми хареса на пача им,но бяха направили
качествата на играчите много по добре(по реални)
околкото БФЛ.БФЛ са наблягали повече на външния вид.
Може би ако бяхте направили качествата на играчите както ***
пача ви щеше да е ПЕРФЕКТЕН
Анкета - БФЛ ПЕС 2008
-
- BFL Team™
Re: Анкета - БФЛ ПЕС 2008
-
То и Роналдинио е една класа сега направо.Иначе верно си повечето ни футболисти са слаби.AntrAcsA написа:Фикса оправя качествата на играчите.. а и вие кво искате ! Всички БГта да са роналдинио ли?? е нашите футбалери са си некадърници !!!creAtive написа:Въпрос 1 : 3,5,6,7
Въпрос 2 : 6/10
бях със *** или както беше ....
нищо не ми хареса на пача им,но бяха направили
качествата на играчите много по добре(по реални)
околкото БФЛ.БФЛ са наблягали повече на външния вид.
Може би ако бяхте направили качествата на играчите както ***
пача ви щеше да е ПЕРФЕКТЕН
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
е то при мен повечето футболисти са силни колкото роналдиньо.В нафтекс имаше някъв с 95 сила на удара и 90 точност,и на всички други показатели е поне 80
-
- BFL Team™
Както казах това е от фикса.. някои показатели са завишени !!! щото мноо се оплакваха .
Не ми харесват футболистите(съставите) на Локо Пд им липсват поне 5-6 играча
оценката ми за пача е 7 с оглед на някои екипи които са зле, на мен си ми върви супер на 1280х1024 и без отметките в Switcha там ддз кфо беше и ми е реално, сега ще си инстална и песните на агитките щото бех с бавен нет, както и да е, за мен пача е горе долу добър. Не ми харесва българското меню в началото и това че няма още 2 отбора за МЛ(все пак сложих Тампере и Алмерия ^^)
Моля в някой фикс да оправите играчите и не само на Локомотив а на всички други които липсват
П.П. Ако искате помощ скайпа ми е zoomx92 за информация на играчите
оценката ми за пача е 7 с оглед на някои екипи които са зле, на мен си ми върви супер на 1280х1024 и без отметките в Switcha там ддз кфо беше и ми е реално, сега ще си инстална и песните на агитките щото бех с бавен нет, както и да е, за мен пача е горе долу добър. Не ми харесва българското меню в началото и това че няма още 2 отбора за МЛ(все пак сложих Тампере и Алмерия ^^)
Моля в някой фикс да оправите играчите и не само на Локомотив а на всички други които липсват
-
то да са само футболистите на Локо.Фикс едва ли ще има но аксо наистина липсват си ги направи с Create Player и ги импортни в състава си.Аз така направих за някой от Славия но сега са по двама.spiker написа:Не ми харесват футболистите(съставите) на Локо Пд им липсват поне 5-6 играча
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Офф не ви харесвал ми като не ви харесва е сваляйте си оня патч на *** или там квито са. Мен патча много ми харесва нищо че вече рядко играя ПЕС.
Патча е страхотен. Мога да кажа едно голямо БРАВО на дизайнера, дал идеята за цветовете (петната от цветове) на менютата. Според мен идеята е супер, а реализацията - двойно по-добра! За жалост на widescreen изглежда малко по-зле, но пак е страхотен. Колкото до базата данни ми се струва, че малко нещата още трябва да се изпипат - кой играч с кой крак играе, показателите са много завишени, което обезсмисля донякъде играта (може и да е заради фикса, но... на мен ми се играе с Левски сезон, а не с дефаутния отбор, а сега сякаш е прекалено лесно, но както и да е). Браво за старанието.
Моята оценка е 9 от 10
Моята оценка е 9 от 10