BFL PES 2008 v1 Fix
-
Re: BFL PES 2008 v1 Fix
Опа - току що забелязах една мини грешчица. Вдигам купата във втора дивизия на Мастър лигата с Пирин(сега влизам при отборите в А група) и понеже вратарят ми е капитан се натъквам на следната ситуация:
Вратарят на Пирин е с екипа на Байер Леверкузен. Отзад си пише Байер отпред си е емблемата на Байер и спонсорът им. По време на мач също е с този екип. Има и един друг вратарски екип - той си е както трябва. По натам, когато(да се надяваме) пуснете фикс, който добавя българските стадиони или още лица и песни да го оправите.
Вратарят на Пирин е с екипа на Байер Леверкузен. Отзад си пише Байер отпред си е емблемата на Байер и спонсорът им. По време на мач също е с този екип. Има и един друг вратарски екип - той си е както трябва. По натам, когато(да се надяваме) пуснете фикс, който добавя българските стадиони или още лица и песни да го оправите.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
Според мен Скорборда мисля че е добър менюто става само тези мацаници около буквите тряя да се разтеглят още малко че стоят като отрязани, а за номерата, екипите и играчите има да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ и само едно нещо открих че Еньо Кръстовчев липсва от състава на Левски а той е една от най добрите резерви в момента мисля че на 2ра страница бях няписал инфо за него ама кат гледам едва ли някой се е сетил да го прочете
-
Номерата в Славия не са оправени.Казах, че съм оправил на по-големите отбори - ЦСКА, Левски, Литекс, Локо Сф и Славия. А и на Пирин не им знам номерата, че да ги оправа, предполагам знаеш колко трудно се намира инфо в нета за по-малките отбори.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Епа оправи си ги през Edit.Не е толкова сложно...maniakapetko написа:Номерата в Славия не са оправени.Казах, че съм оправил на по-големите отбори - ЦСКА, Левски, Литекс, Локо Сф и Славия. А и на Пирин не им знам номерата, че да ги оправа, предполагам знаеш колко трудно се намира инфо в нета за по-малките отбори.
-
Направих го само отбелязвамMoNteSo написа:Епа оправи си ги през Edit.Не е толкова сложно...maniakapetko написа:Номерата в Славия не са оправени.Казах, че съм оправил на по-големите отбори - ЦСКА, Левски, Литекс, Локо Сф и Славия. А и на Пирин не им знам номерата, че да ги оправа, предполагам знаеш колко трудно се намира инфо в нета за по-малките отбори.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Е баце не съм славист за да ги знам наизуст....опраил съм ги базово колкото знам, примерно Емил Петров беше 9, а сега е 12;)
НиКи написа:Е баце не съм славист за да ги знам наизуст....опраил съм ги базово колкото знам, примерно Емил Петров беше 9, а сега е 12;)
А от каде точно в едита се променят че за всичко останало видях от каде да го променя ама номерата нещо не ги намирам
-
-
Досетих сеMashadar написа:Мерси много,аз търсех в едита на играча
-
Току що видях най-ужасияващотото нещо в тая гра играч мина през мрежата на вратата и изчисти топката от голлинията.Тва едва ли е от вас,но си е доста сериозен бъг.
-
Ми дадох съставите с номерата в темите на рисърчарите.НиКи написа:Е баце не съм славист за да ги знам наизуст....опраил съм ги базово колкото знам, примерно Емил Петров беше 9, а сега е 12;)
-
-
-
TiberiuM проблемът явно е в твоя телевизор Аз нямам никакви проблеми.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
- BFL Team™
ами това си е бъг на играта.. то самата игра е един ГОЛЯМ БЪГ.. ГОЛЯМО ЛАЙН*О оакано от конами тая година.maniakapetko написа:Току що видях най-ужасияващотото нещо в тая гра играч мина през мрежата на вратата и изчисти топката от голлинията.Тва едва ли е от вас,но си е доста сериозен бъг.
99% от головете на РС-то са от корнери и пряк свободни.. няма начин за противодействие... изтрих играта от харда преди 2 дена и не смятам да слагам друг ПЕС освен ПЕС 6 до излизането на ПЕС 2009
-
И аз така. Много съм разочарован от ПЕС2008. Доста е изпипан пача, но както се казва с извинение - На гол гъз, чифте пищови!!! Жалко, че БФЛ не направи пач за тоя сезон на ПЕС6 или поне екипите на отборите или стадионите за които бяха дадени шотове(Литекс, Локо Сф)
-
AntrAcsA написа:ами това си е бъг на играта.. то самата игра е един ГОЛЯМ БЪГ.. ГОЛЯМО ЛАЙН*О оакано от конами тая година.maniakapetko написа:Току що видях най-ужасияващотото нещо в тая гра играч мина през мрежата на вратата и изчисти топката от голлинията.Тва едва ли е от вас,но си е доста сериозен бъг.
99% от головете на РС-то са от корнери и пряк свободни.. няма начин за противодействие... изтрих играта от харда преди 2 дена и не смятам да слагам друг ПЕС освен ПЕС 6 до излизането на ПЕС 2009
:d
Тая емотка рулз
Ама не е от компа ми проблема,щото е само на тоя стадион.
Пък съм на Мастър Лийг и ще трябва да им се дам да падна.
-
Е тва вече ме шашна!Аз пък откакто играя на профешънъл и топ плеър имам 10тина гола от корнери и 3 от преки свободни.Тва просто не мога да го повярвам дето го говориш и най-малко от теб го очаквох.ЖалкоAntrAcsA написа:ами това си е бъг на играта.. то самата игра е един ГОЛЯМ БЪГ.. ГОЛЯМО ЛАЙН*О оакано от конами тая година.maniakapetko написа:Току що видях най-ужасияващотото нещо в тая гра играч мина през мрежата на вратата и изчисти топката от голлинията.Тва едва ли е от вас,но си е доста сериозен бъг.
-
Чудо !!!! Бих ги на "Ghost Stadium" с 3:0