BFL PES 2008 v1 Fix
Re: BFL PES 2008 v1 Fix
Ам защо картинките на ботонките несъответстват с истинските ботонки в играта.Като дам на промени цакна на аксесоари виждам на роналдо на адриано и др. футболисти бутонките апак като дам върху тях излизат други пмогнете pls.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
с един гигабайт повече от предиnakamura написа:колко гб става песа с бфл и тоя фикс?
-
т.е. 5.25 ГБ
-
офффф наприли сте 2 домакински екипа много игра4и дет ве4е не се знае де са и аз в креате плеар си наприх 12-13 игра4а за да са както треа отбора а и немат си ни6то об6то футболистите в отбора сами се сетете за кои отбор говоря 4е повтарям едно и су6то и секи си прае кефа и не обръщат внимание така ако си пе4елите по4итатели ,,браво на вас"
-
Кво инфо си дал бе?? Дал си имена. Ръст дал ли си?? Тегло дал ли си?? Позиции дал ли си?? НЕ!! Айде у лево тогава, аман от разбирачи..
-
Нема смисъл да се нервиш винаги ще има недоволни така че ... не обръщаи внимание пача си е перфект които не му харесва да си праи сам пачНиКи написа:Кво инфо си дал бе?? Дал си имена. Ръст дал ли си?? Тегло дал ли си?? Позиции дал ли си?? НЕ!! Айде у лево тогава, аман от разбирачи..
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
чааакай малко ве... Кой си ти ве? Какъв си ти вее?chentri написа:офффф наприли сте 2 домакински екипа много игра4и дет ве4е не се знае де са и аз в креате плеар си наприх 12-13 игра4а за да са както треа отбора а и немат си ни6то об6то футболистите в отбора сами се сетете за кои отбор говоря 4е повтарям едно и су6то и секи си прае кефа и не обръщат внимание така ако си пе4елите по4итатели ,,браво на вас"
И най-важното - кога го даде тва инфоо веее? Аз доколкото помня ти се сети да дадеш инфото 2 дена след като бях направил инсталатора за пача, когато вече нищо не можеше да се променя ве. Ето ти даже линк http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?p=28019#p28019
-
Ама и то е едно инфо...от него се разбират ръста и теглото за всички играчи, за които има претенции....
имам следния проблем играя с пирин и когато гостувам на черноморец и 2-та отбора излизат с бели екипи
само по чорапите ги различавам
случайно т'ва дали може да се оправи от некаде
само по чорапите ги различавам
случайно т'ва дали може да се оправи от некаде
Пичове много е добър като цяло, бих се изкефил на някое от наще стадйончета те и коментатора много развалят иначе добре пресъздадената бг обстановка, тия пълни огромни стадйони не пасват на мач цска вихрен... а коментатора знам че неможе да се опрай за тва си го изкючвам
P.S. Пуснете фикс за скорборда за широк екран конкретно 1680х1050 16:10 ми трябва
P.S. Пуснете фикс за скорборда за широк екран конкретно 1680х1050 16:10 ми трябва
-
- BFL Team™
Ти първо се научи да пишеш.chentri написа:офффф наприли сте 2 домакински екипа много игра4и дет ве4е не се знае де са и аз в креате плеар си наприх 12-13 игра4а за да са както треа отбора а и немат си ни6то об6то футболистите в отбора сами се сетете за кои отбор говоря 4е повтарям едно и су6то и секи си прае кефа и не обръщат внимание така ако си пе4елите по4итатели ,,браво на вас"
наприли - направили
игра4и дет ве4е - играчи дето вече
игра4а - играча
ни6то об6то - нищо общо
4е - че
су6то - също (така мисля)
секи си прае - всеки си прави
пе4елите по4итатели - печелите почитатели
"Ч" е над "tab", а "Ш" близо до enter.
Като отворихме темата...
Продължение:
треа - трябва
немат - нямат
кои отбор - кой отбор
За тези, които не знаят:
Ако пишете с фонетична подредба,
- "Ч" е над "Tab", както поясни kyynadd
- "Ш" е този бутон -> [
- "Ъ" е клавишът "Y" на литиницата
Подредба "БДС":
- "Ч" е на бутона " (за кавички)
- "Ш" се намира на латинското "Т"
- "Ъ" - "C" от латиницата
А, и слагайте, моля, тук-там точици и запетайки, че понякога не се разбира какво искате да кажете (не говоря за този случай)
Продължение:
треа - трябва
немат - нямат
кои отбор - кой отбор
За тези, които не знаят:
Ако пишете с фонетична подредба,
- "Ч" е над "Tab", както поясни kyynadd
- "Ш" е този бутон -> [
- "Ъ" е клавишът "Y" на литиницата
Подредба "БДС":
- "Ч" е на бутона " (за кавички)
- "Ш" се намира на латинското "Т"
- "Ъ" - "C" от латиницата
А, и слагайте, моля, тук-там точици и запетайки, че понякога не се разбира какво искате да кажете (не говоря за този случай)
BFL PES 2008 става ли и за други релийзи(освен този,който е 5 и нещо ГБ).Например ще тръгне ли на
Pro.Evolution.Soccer.2008.DVD5-RiTUEL - около 3,5 GB
-
Не става!MaFiOt$3tO написа:BFL PES 2008 става ли и за други релийзи(освен този,който е 5 и нещо ГБ).Например ще тръгне ли на
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
А работи ли с официалните пачове 1.10 и 1.20 ??? Имам предвид при инсталирани такива дали ще тръгне?
-
- BFL Team™
Начи имам следния проблем:инсталирам пача по дадените указания,правя всичко както е казано,но като стартирам играта ми пише,че не съм инсталирал правилно!Някой може ли да помогне????
-
Пробвай отнова може би.bobsan_levskar написа:Начи имам следния проблем:инсталирам пача по дадените указания,правя всичко както е казано,но като стартирам играта ми пише,че не съм инсталирал правилно!Някой може ли да помогне????
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
100 пъти инсталирах и трих ма пак нищо,някав друг ще да е проблема да го ева!!!