ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "
-
- BFL Team™
ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "
Гледам реакциите на ФУФАджийчетата , след излизането на пача и възмущението , обидите , които се изляха върху БФЛ от факта ,че има Сезонът на феновете, и че има изобщо такива отбори в пача... така наречени те ИЗМИСЛЕНИ отбори .
За да няма изказвания като " То Барселона си купиха някакво НЛО Метио Метиов от Мало кунаре играл в PFL Riders " или " Какви са тия сексъш герои ? " за да няма подобни изказвания и тук пускам анкета ЗА или ПРОТИВ "Сезонът на феновете " в BFL Pro Evolution Soccer 2008 ! Гласувайте не , че ви няма и ви е яд а гласувайте така ,че да се забвлявате повече след излизането на пача , а дали със или без " Сезонът на феновете " , вие решавате.
За да няма изказвания като " То Барселона си купиха някакво НЛО Метио Метиов от Мало кунаре играл в PFL Riders " или " Какви са тия сексъш герои ? " за да няма подобни изказвания и тук пускам анкета ЗА или ПРОТИВ "Сезонът на феновете " в BFL Pro Evolution Soccer 2008 ! Гласувайте не , че ви няма и ви е яд а гласувайте така ,че да се забвлявате повече след излизането на пача , а дали със или без " Сезонът на феновете " , вие решавате.
Re: ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "
обърках моя глас, дадох против вместо ЗА
аз съм ЗА, да си има
аз съм ЗА, да си има
-
Против съм. Мисля че ще е по-добре защото така както каза някой от фифаджийте ,така шансовете за игра с тоя патч намаляват. (мисля че нещо такова каза). Или го направете като Адд-он и който иска слага който не иска не слага . Най добре ще е така !
-
Защо да намаляват?? И всички гласували ЗА или ПРОТИВ най добре ще е да се обосновяват, за да се разбере какво не им харесваMrDeqn написа:шансовете за игра с тоя патч намаляват.
От една страна е хубаво, но се губи реализма
-
Еми както казва Гошо - Губи се реализма.
" И нова сензация - Деян Василев отде във Арсенал за 20 млн Евро. Невероятен трансфер на Уест...."
Не че не искам да играя с мене си , но ако играя с Левски ... искам да играя с/у реални отбори
" И нова сензация - Деян Василев отде във Арсенал за 20 млн Евро. Невероятен трансфер на Уест...."
Не че не искам да играя с мене си , но ако играя с Левски ... искам да играя с/у реални отбори
Gosh0 написа:От една страна е хубаво, но се губи реализма
Реализма е на стадиона
-
Аз съм твърдо против !! Наистина тъпо е това поне според мен. И най вече се спира участието в патча на моя любим отбор НАФТЕКС и още някой от Б група
-
Цар е Фуфаджио, а ти си второтоNicky написа:Къв си ти да ни наричаш така бе? Цар или просто мангал?AntrAcsA написа: ФУФАджийчетата
Иначе гласувах против.
това е най-голямата тъпотия .... да се заемат местата на реални отбори с някви тъпи измислици ... бе правете кото искате... аз ще ги махна веднага ако са там в последствие
-
- BFL Team™
Nicky написа:Къв си ти да ни наричаш така бе? Цар или просто мангал?AntrAcsA написа: ФУФАджийчетата
Иначе гласувах против.
Тъпите ФУФАджийчета, чикиджии нямат думата. ТУК
-
- BFL Team™
Ае какви измислини играчи ? Вие нормални ли сте ?? Това са си реални хорра.. реални фенове на играта... Явно байгановщината надделява... зависта че ТИ не си в отборите е причина за резултата както и че гласуват някакви недорасляци,ФУФАджии на които не им е тук мястото ...
-
Аз съм в отбора но просто мисля че е тъпо така гледаш накви непознати имена и никове и е тъпо такаAntrAcsA написа:Ае какви измислини играчи ? Вие нормални ли сте ?? Това са си реални хорра.. реални фенове на играта... Явно байгановщината надделява... зависта че ТИ не си в отборите е причина за резултата както и че гласуват някакви недорасляци,ФУФАджии на които не им е тук мястото ...
Але не ми си сърди но и аз съм фен на тази игра но мен ме няма както и мн. други хора фен. на играта.На тези изм. отбори например може да се сложе лид. на 2-те Б групи ЛОК. МЕЗДРА а другия мисля 4е беше Сливен.Това е моето мнения и аз гласувах против тези отб.AntrAcsA написа:Ае какви измислини играчи ? Вие нормални ли сте ?? Това са си реални хорра.. реални фенове на играта... Явно байгановщината надделява... зависта че ТИ не си в отборите е причина за резултата както и че гласуват някакви недорасляци,ФУФАджии на които не им е тук мястото ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
И аз гласувах против сезонът на феновете на тяхно място може да се сложат Локомотив Мездра и ОФК Сливен така според мен ще е по добре
-
Да се беше пуснала анкетата по-рано , а толкова труд хвърлиха някой хора и сега да останат разочаровани . Не може ли да се сложат в Other C поне ?
не да се сложи Дунав Русе, който сравнително добар отбор за Б група, а не някви измислени САМО ДУНАВ!!!! САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
-
Просто ги направете като адд-он и който иска да ги сложи ( ще се замести с нещо ) и така
Ре: ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ &амп;яуот; Сезонът на
Аз съм твърдо ЗА. Не защото очаствам, а защото идеята е добра. И ще ми е интересно да играя с такъв отбор... Жалко, че има толкова завистливи хора. Които се изказаха, че са големи фенове на ПЕС, пък чак сега разбраха за отбора на феновете... Дано поне го пуснете като АДД ОН.