Проблем: черна топка
Проблем: черна топка
имам проблем с топката тя е черна и която и топка да пусна се е черна като си инсталирах играта топката си беше нормална инсталирах БФЛ пача и топката изведнъж стана черна този проблем е и на фикса надявам се да знаете какъв е проблема ето ви и пик да видите какво е
-
Re: Проблем: черна топка
Струва ми се много нагласена Като че ли си рисувал с черно върху шота да ти кажа честно?
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
са ме караш да направя клип да видиш какво е нагласено EDIT: аз рисувах ако не виждаш тази опъваща червена линия да те опъти къде е топката но по топката не съм докосвл та ако знаете какво да направя напишете какво (отнася се най-вече за модераторите и админчовцит) предварително
-
Имаш ли инсталнат пача за топките.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
дам в началото като се пробвах да си пачна демото на песа ми се получи така но не помня защо !!
-
Амиии, видеокартата ти е проблема (не че е лоша) - просто топките с модел от PES 6 (т.е. конвертнати топки) излизат така. Свали си Ballpack-а на Dert (там има топки направо правени за PES 08, демек няма да се получи това нещо) - http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=15152 .
BTW тук потърси и за други пакове ако не стане: http://www.gamingaccess.com
П.П.: @_GAGATA_, не е нагласено това върху шота - наистина при много хора с по-нови nVidia става така...
BTW тук потърси и за други пакове ако не стане: http://www.gamingaccess.com
П.П.: @_GAGATA_, не е нагласено това върху шота - наистина при много хора с по-нови nVidia става така...
-
- BFL Team™
-
Ati Radeon SUX.Само GeForceAntrAcsA написа:ATI Radeon RUllZZ
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Ее, момчета стига с тоя спам... всеки си има лично мнение и пристрастия! Смятам, че не е нужно да ги изразявате в тая тема! Чакаме автора да каже дали се е оправил проблема.
-
Е не вини ас обикновените хорица.По висш от нас почна.spektarm написа:Ее, момчета стига с тоя спам... всеки си има лично мнение и пристрастия! Смятам, че не е нужно да ги изразявате в тая тема! Чакаме автора да каже дали се е оправил проблема.
-
- BFL Team™
аххаха ее стига глупости.. по висш от вас !! Просто казвам , че съм смненил доста видео карти горе долу на година зимам нова, по мощна и по мощна !! Кой кактото и да ми говори не може да ме убеди че Н'Видия са по добри от Радеон просто няма такъв филм !! Мога да ти изпиша цяла статия по въпроса но ще се огранича само с това !!maniakapetko написа:Е не вини ас обикновените хорица.По висш от нас почна.spektarm написа:Ее, момчета стига с тоя спам... всеки си има лично мнение и пристрастия! Смятам, че не е нужно да ги изразявате в тая тема! Чакаме автора да каже дали се е оправил проблема.