Скиловете в БФЛ 08

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.

Какви да са средните скилове на играчите от родното първенство?

35-40
2
2%
40-45
0
Няма гласували
45-50
1
1%
50-55
2
2%
55-60
8
10%
60-65
17
21%
65-70
18
22%
70-75
21
26%
75-80
7
9%
80-85
5
6%

Общо гласове: 81

peterx

Re: Скиловете в БФЛ 08

Мнение от peterx »

rap17ka7a написа:
Николай Найденов написа:Според мен скиловете не трябва да са поотборни. Не е заслужени всички в ЦСКА примерно да са от 60 до 70, а всички в Литекс да са 50-60. Трябва да са диференцирани. Всеки футболист-според играта си, а не според отбора :)
Ако трябва да говорим за индивидуалности в ЦСКА поне за мене Велизар,Тунчев,Ней, и от части Удоджи,Маркиньо и Данчо трябва да са на не по малко от 68 скил!Особено Велизар Тунчев и Ней те са на поне 73-4... като индивидуални единици футболистите са силни но като отбор не... за тфа трябва да се намери баланс!Не съм много съгласен с теб въпреки че има резон в думите ти.Не може момчетата от школата които взехме да са на 62 скил примерно те определено са за под 60
Съгласен съм, че отборът на ЦСКА все още не е сработен. Затова предлагам, ако има някаква възможност, да се моделира показателят Chemistry (сработеност) на отборите. Просто не е реално Левски, които играят заедно 3-4 години да са с еднакъв показателс ЦСКА, където повече от половината фетболисти са нови и са играли заедно едва няколко месеца. Все пак не знам дали този показател може да се променя. БФЛ Теам ще кажат. :?:
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Не зависимо колко са години това не значи че трябва малък скил да им сложите.Примерно един Меси 21 годишен до преди една година е играл за младежите а има такъв скил.И точно един Мишо Александров и един Телкийски няма голяма разлика
Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Значи, чак сега се осъзнах. :D Според мен играчите трябва да са със скил 70-75 (75 - най-добрите). :)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Николай Найденов написа:
vili4kata написа:Значи, чак сега се осъзнах. :D Според мен играчите трябва да са със скил 70-75 (75 - най-добрите). :)
Да бе 85-95 не щете ли :D
Мислете малко по-реално ;)
Абсолютно реално е за мене... 65-75 като повечето са на 71-2-3 само най-силните на 75!!!Вие ни искарвате някви супер слабаци!!!Вие мислете реално че заради съдиите заради тъпия късмет в 96-та мин и заради самочувствието и късмета заради всичко това нямаме отбор в евротурнирите!!!Вие искарахте че сме бахти слабаците... верно не сме кой знае кфо ама 71-2-3 най-силните отбори си заслужават!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

абе слаби сме си ;) тва че чат пат праиме по 2-3 добри мача не значи че примерно ако ни пуснат в първенството на Франция ще са добре ..... реалните скилове за всички отбори от А група са между 50 и 65 :)
НиКи

Мнение от НиКи »

абе сериозно що толко принизявате нивото ни....аз съм абсолютно съгласен с Владо и никой не може да ме убеди в противното...иначе нека националния се направи 1:1 към с Албания ако не и по слаб....
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
CSKARA

Мнение от CSKARA »

Според мен Левски Литекс и ЦСКА трябва да са с скил около 70
Отборите след тях до 8мия в класирането за миналия шампионат да са около 60-65
След 8 да са с по 55-60

А отборите от Б група да са с най малък скил 30 най голям 50

Нека не си вдигаме класата на първенството и футбола ни сами

PS: Пример: Гледайте мача и ще видите че тва са що годе реални скилове поне за мен
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Има някои пичове които са супер негативно настроени към българския футбол.Нз защо ни сравняват със първенства като лихтенщайн и тем подобни.И аз съм на мнението на Владо
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

бате къде забрави Локото не ги подценявай ;)
Изображение

Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

НиКи написа:абе сериозно що толко принизявате нивото ни....аз съм абсолютно съгласен с Владо и никой не може да ме убеди в противното...иначе нека националния се направи 1:1 към с Албания ако не и по слаб....
Абе чак са се сетих за най пресния пример!Вижте един Томашич Лусио Вагнер Тунчев също така Йовов на 74 скил!!!Телкийски на 70 сичките са около 70-така ;) направени са от ЕА!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

НиКи написа:абе сериозно що толко принизявате нивото ни....
играят си хората ние си драпаме ташаците и се тупаме в гърдите колко сме велики а сме толкова посредствени че целия свят без нас го знае ;) :)
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

rap17ka7a написа:
Николай Найденов написа:
vili4kata написа:Значи, чак сега се осъзнах. :D Според мен играчите трябва да са със скил 70-75 (75 - най-добрите). :)
Абсолютно реално е за мене... 65-75 като повечето са на 71-2-3 само най-силните на 75!!!Вие ни искарвате някви супер слабаци!!!Вие мислете реално че заради съдиите заради тъпия късмет в 96-та мин и заради самочувствието и късмета заради всичко това нямаме отбор в евротурнирите!!!Вие искарахте че сме бахти слабаците... верно не сме кой знае кфо ама 71-2-3 най-силните отбори си заслужават!
Владо ти футбол не гледаш ли бе пич !!! Я виж ко праиме с Албания !!! Как скил 75 , той Гигс е толкова - за нас за А група най-добрите играчи , който са 4-5 със скил около 70 , всички други между 50 и 65 !!! ;) ;) ;) А за Б от 40 до 55 !!! Ако има и В - от 30 до 45 !!! ;) ;) ;)
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

трябва да се радваме че е и 1:1 добре че беше Гошо Петков ;)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Бахти романа стана тая тема. :D
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

cska_hooligan написа:
rap17ka7a написа:
Николай Найденов написа:
Владо ти футбол не гледаш ли бе пич !!! Я виж ко праиме с Албания !!! Как скил 75 , той Гигс е толкова - за нас за А група най-добрите играчи , който са 4-5 със скил около 70 , всички други между 50 и 65 !!! ;) ;) ;) А за Б от 40 до 55 !!! Ако има и В - от 30 до 45 !!! ;) ;) ;)
Абе ти по националния отбор ли съдиш!?Че в него играят и Бербатов и Мартин тфа значи ли че и тяхния скил трябва да е под 70!?Ти май не гледаш футбол... Казах си мнението защо смятам така подкрепих го с ФАКТИ нямам кфо повече да добавя... дори ЕА дет не разбират са направили Йовов и Телкийски на 74 и 70 скил!!!Един Мариан Христов е на 71 дето въобще не пипа топка...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Според мен е най-удачно да се говори със граница на минимален скил и максимален т.е. примерно от 55 до ~ 75. Като всички се нареждат от А група в тоя интервал.
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

СЛЕД ТОЯ МАЧ-ГЕОРГИ ПЕТКОВ СЪС СКИЛ 99!!!БРАО НА ГОШО, ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ДРУГИТЕ!ЕСЕНА МООООНО!!!
Изображение
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

ochko написа:Според мен е най-удачно да се говори със граница на минимален скил и максимален т.е. примерно от 55 до ~ 75. Като всички се нареждат от А група в тоя интервал.
Точно така.... за тфа казах че тези граници от 5 точки които сте дали в анкетата са прекалено малки... ама то като гледам има 3 отгова с най-много гласоме... това трябва да са скловете според мен ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

to6kobg написа:СЛЕД ТОЯ МАЧ-ГЕОРГИ ПЕТКОВ СЪС СКИЛ 99!!!БРАО НА ГОШО, ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ДРУГИТЕ!ЕСЕНА МООООНО!!!

Брато нормален ли си :^)
Изображение

Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

НиКи написа:
to6kobg написа:СЛЕД ТОЯ МАЧ-ГЕОРГИ ПЕТКОВ СЪС СКИЛ 99!!!БРАО НА ГОШО, ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ДРУГИТЕ!ЕСЕНА МООООНО!!!

Брато нормален ли си :^)
ХахаХА нещо изперколясал след слабата ни игра...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”