Подпишете се в подрепа на учителите!!!

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Galen

Re: Подпишете се в подрепа на учителите!!!

Мнение от Galen »

Николай Найденов написа:Моля сложете подписа си тук: http://www.bgpetition.com/teachers/index.html

Така ние ще помогнем на учителите да постигнат правдивата си цел, да получават нормално и достойно възнаграждение!!!
Те не заслужават!
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Със свестни или без свестни учители държавата е една. Вече всеки е пред компютъра, вместо пред учебника или книгата, вече никой не учи. Така, че е едно и също. ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

Със доста смесени чувства се отнасям към тях. Вярно е че не заслужават такива малки заплати, с които се подиграват с тях, но има доста други длъжности които работят цял ден а не кат даскалите по половин и получават по 300 лв, за тва дет се бъхтят като луди от 9 до 18, плюс тва с по малко отпуски е не кат даскалите цяло лято свободно и се недоволни, пък и искат е така изведнъж с вълшебна пръчица да се намерят пари за исканото огромно увеличение. Да бяха напраили тая стачка през лятото за да не нарушават учебния процес, който за много ученици тая година ще е съдбоносен, и евентуално ако през лятото не им дадат увеличенията да продължат да стачкуват и по време на учебния процес но в краен случай. А и не може на тия дет работят по половин работен ден е така изведнъж да им увеличат с 80 процента от сегашната заплата, а на другите които дори повече заслужават да си стоят на 300. То не става така а постепенно се увеличава на всички за да може хора с еднакво трудни задължения да имат еднакви възнаграждения ама кой да мисли. А и по ТВ дадоха как си разказват вицове и си пеят на митинга.....бе няма кво да говорим.

Найчо ако можех щях да си сложа тва в подписа ти в моя ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Познато. Майка ми е с висше инженер. По цял ден се бъхти в БДЖ от 9:00 до 18:00 за 300 и няколко лева. Иначе вашата е по трудна щото и двамата ти родители доколкото разбрах са учители, което означава че наистина не ви е лесно. Иначе е нахално за чистачките да искат 427 лв, при положение че само мият и ти говорят по цял ден как едва ли не да вървиш по прозорците само и само да не настъпиш измитото от тях, за да не се хабат.
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Малко са им 600 лева на даскалите. Без тех тоя педал Вълчев немаше да знае колко е 2 и 2 а са ми се праи на тарикат ...
Галене кажи ми поне 1 аргумент против повишаването на заплатите!
Единственото което съм против е че 45 минути са много и някои имат по 7 часа цела седмица представете си..
но това зависи пак от ВълчеФ
Galen

Мнение от Galen »

Николай Найденов написа:
Galen написа:
Николай Найденов написа:Моля сложете подписа си тук: http://www.bgpetition.com/teachers/index.html

Така ние ще помогнем на учителите да постигнат правдивата си цел, да получават нормално и достойно възнаграждение!!!
Те не заслужават!
Ооо свещенна простота. Не разбирате ли, че ако нямаме свестни учители, цялата държава ще куца. Ноо добре...продължавайте с вашите глупави мисли и скоро съвсем ще разпаднем държавата.

Ара Галене кажи ми поне 1 аргумент против повишаването на заплатите!
Ами всички получават толкова колкото учителите и ако трябва да се увеличава заплатата на училите трябва да всички да се увеличи защото те не са нищо по особено от другите.
Пък и плюс това защо не стачкуваха през лятото когато не бяхме на даскало а веднага като почнахме и те започнаха да стачкуват и после заради тях ние учениците ще сме лишени от някои ваканции.
Не стига че им предлагат по-голяма заплата от 1 януари а те искат двойно повече и то още от тази година.
Това не е правилно и те не заслужават по-висока заплата!
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Защо не лятото ли? Ми защото лятото каквото и да направат немаше кой да ги чуе !!! А сега не учиме и има кой да го види това ,летото кой му дреме децата са си ваканция ...
CSKARA

Мнение от CSKARA »

Не всички учители заслужават повисока заплата кажете ми как учител по рисуване ще взима 800 лева тва е нереално като има по 2-3 часа на ден ,да някой заслужават но не всички според мен заплата трябва да е според кой колко часа има на месец,и също тези по физкултура как да взима 800 лева като влиза в час проверява кой отсъства дава ви една топка и вика " Ае играйте" и си влиза във стайчката а половината ученици вече са избегали :X :X
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Пичове, една държава се познава по училищата и кенефите.

А такива, дето изразяват мнение, без да са осведомени, просто не ги ща.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

вие сте луди да се подписвате в тяхна подкрепа ;)
Nicky

Мнение от Nicky »

Най-достойните хора в държавата трябва да получават най-достойните заплати!!!
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Nicky написа:Най-достойните хора!
а наздраве :rofl: :rofl: :rofl:
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Да не съм луд да подпиша? Вярно, че има хора, които са ощетени със сегашните заплати, но повечето учители не заслужават и това, което им се плаща в момента!!! Да ги еба в мамата, от всичкото на горе сега като си получат заплатите, първите 1-2 седмици ще се правят на професионалисти, а след това ще преподават по-зле и от колкото като бяха със старите заплати! Дори ще се държат ненадменно, вижте ме кой съм аз, ще ме слушате, щото съм много строг/а учител/ка но така или иначе на мен не ми пука за вас, щото аз си взимам паричките. Не съм свършил. Вчера един съоченик ми показа клипче от гсм-а му. Клипчето е снимано от гсм-а на майка му, която е учителка и си го е пратил на неговия, та ето и за какво става въпрос на самото клипче. Както повечето от вас знаят във вторник имаше национален протест на учителите, който беше в София, та вечерта след протеста всички учители от провинцията, най-вече се забелязват табелки на училища от Пазарджик, Пловдив, Добрич, Русе и Варна, та тези учители моля ти се след "изморителния" протест са отседнали в някакво заведение и си усилели хората една мазна чалгица и ми играят гюбеци...после дай ще им подписвам в тяхна подкрепя ай сиктир
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

ZhivkoBGR написа:... Да ги еба в мамата...
:rofl:
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Живко, гледам псуваш на турски.... (?!) Нещо сериозно имаш ли да кажеш по темата?
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Silvera

Мнение от Silvera »

В понеделник на даскало ли сме бре или още стачка :wasntme: :wasntme: :wasntme: :wasntme:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Още стачка..
НиКи

Мнение от НиКи »

Синдикатите ше го отнесат в Страсбург ако до вторник не приключи :giggle:
Изображение

Изображение
Galen

Мнение от Galen »

vili4kata написа:http://protest.abvto.com
Аз се регнах!
имена-ПФК Волов (Шумен)
град -Шумен
училище -стадион "Панайот Волов"
:rofl: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”