Двама Българи в Ливърпул!!!

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
nicks

Re: Двама Българи в Ливърпул!!!

Мнение от nicks »

мамка му ! Изгубихме талантливото момче ! :S Иначе дано се развие добре !
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

nicks написа:мамка му ! Изгубихме талантливото момче ! :S Иначе дано се развие добре !
Споко още не е сигурно ;)
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Е той наистина е много талантлив и докато Левски се радвам ,че се отърваха от Никито,ние ще се ядосваме ,че изгубихме такъв играч :(
napster

Мнение от napster »

Влезте в форума на Ливърпул , лудница е там :rofl: Всички викат fuck и се чудят как може да се купи толкова слаб вратар ...
Изображение
[BFL]Mancho_United

Броени минути след като трансферът на Ники Михайлов стана факт, във форума на феновете на Ливърпул настъпи смут, пише в. "Новинар". В темата за новата придобивка на Рафа Бенитес се появи линкче към автогола на Михайлов с кратък коментар: "Боже, вижте какво намерих. Надявам се, че съм сбъркал човека."

Следващите няколко мнения бяха изключително красноречиви и изпълнени с надежда, като най-често преобладаващият израз бе "Oh Shit". След появяването на нов линк към други подвизи на Ники Михайлов феновете от "Анфилд" изказаха доста подозрения относно качествата на 19-годишния българин.

Тяхното мнение за младока се влоши и от включването на "сини" фенове, които с няколко думи хвърлиха в смут англичаните: "Това е празничен ден за всички фенове на Левски - най-накрая се отървахме от глупака. Наистина, той има страхотни данни за вратар - ръст, телосложение, рефлекси, но проблемът му е, че е глезено детенце. Единственото, за което мисли, са нощни клубове и жени."

След подробни описания и на други "геройски" прояви на Ники като тези от младежкия национален отбор и "А" група, за феновете на Ливърпул не остана нищо друго освен да си посипят главите с пепел: "Мисля, че загубих вярата си в Рафа Бенитес и набитото му око за таланти", "Господи, какво сме купили?!? Да се надяваме, че Рейна и Карсън ще са здрави", "Просто не знам кой е наблюдавал и харесал Михайлов. Имам чувството, че за трансферите Рафа живее в свой собствен свят. Досега е успявал, но с този вратар се съмнявам", коментираха още феновете.

Това най-точно описва ситуацията ;)
Galen

Мнение от Galen »

Тези ви гарантирам че няма да стъпят на терена а и сигурно са ги взели за 100 лева
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Galen написа:Тези ви гарантирам че няма да стъпят на терена а и сигурно са ги взели за 100 лева
е те са на 18 години,и да влизат ли след 2-3 години :)
Galen

Мнение от Galen »

Makaveli написа:
Galen написа:Тези ви гарантирам че няма да стъпят на терена а и сигурно са ги взели за 100 лева
Абе как ще влязат толкова добри играчи има в Ливърпул че на треньора му скимнал да ги вкара тези юноши особено Ники Михайлов с неговия красив гол
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Galen написа:
Makaveli написа:
Абе как ще влязат толкова добри играчи има в Ливърпул че на треньора му скимнал да ги вкара тези юноши особено Ники Михайлов с неговия красив гол
уффф точно тва ти казвам че след 2-3 години ще влязат сега са още млади
napster

Мнение от napster »

Те ще са 3-ти резерви , така че има вероятност ад играят само ако и титулярите и резервите по някаква случайност се контузят :D
Изображение
[BFL]Mancho_United

Мишо Александров има по-голям шанс да играе ;)

Никито ... знаем вица ;)
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

[BFL]Mancho_United написа:Мишо Александров има по-голям шанс да играе ;)

Никито ... знаем вица ;)
свали цецекарските очила...
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Хаха, момче, допреди няколко дни го псувахте.... Сега нещо сменихте микса.... Жалко подобие на публика.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

MuSTaKa написа:Хаха, момче, допреди няколко дни го псувахте.... Сега нещо сменихте микса.... Жалко подобие на публика.
:nerd: аз не съм го псувал за другите не знам може да съм се бъзикал но не и псувал :nerd:
[BFL]Mancho_United

И според теб Никито Михйлов е по-добър от Мишо Александров ? Май на теб трябва да ти кажа да свалиш сините очила... Аз съм реалист винаги и мога да кажа,че в Левски има много по-добри играчи отколкото в ЦСКА в момента,но точно пък Никито не е по-добър от Мишо..даже мога да се хвана на бас,че ти Александров го знаеш само като име(а може и сега за сефте и името му да чуваш) ,но бързаш да говориш наизуст ...
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

[BFL]Mancho_United написа:И според теб Никито Михйлов е по-добър от Мишо Александров ? Май на теб трябва да ти кажа да свалиш сините очила... Аз съм реалист винаги и мога да кажа,че в Левски има много по-добри играчи отколкото в ЦСКА в момента,но точно пък Никито не е по-добър от Мишо..даже мога да се хвана на бас,че ти Александров го знаеш само като име(а може и сега за сефте и името му да чуваш) ,но бързаш да говориш наизуст ...
:rofl: :rofl: ахахахахаха сравнение между Ники и Мишо не може да има тъй като играят на различни постове ;) кат да не повярваш не му чувам за сефте името ;( гледал съм 5-6 мача с юношите по Ринг Тв :wasntme:
nicks

Мнение от nicks »

кво кат играят на различни позиции Мишо се справя мн по добре на своята отколкото Никито на неговата ;)
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Заключ
nicks

Мнение от nicks »

ZhivkoBGR написа:Заключ
нема нужда ;)
[BFL]Mancho_United

Makaveli написа: :rofl: :rofl: ахахахахаха сравнение между Ники и Мишо не може да има тъй като играят на различни постове ;) кат да не повярваш не му чувам за сефте името ;( гледал съм 5-6 мача с юношите по Ринг Тв :wasntme:
Се тая ;) Поне ще се съгласиш ,че и 2-амта не са за Ливърпул :) Но пък кой знае - може да ги направят играчи :) Все пак те са малди..
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”