bFL EasT FanS

Всичко свързано за "Сезона на Феновете"
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
napster

Re: bFL EasT FanS

Мнение от napster »

belerefon написа:спонсор ще е bwin.com кой друг ;) все пак спонсорират BFL Иначе за емблемата немога да помогна по никакъв начин освен с идеи(не ме бива с фото6опа ;) )Предлагам емблемата на bFL EasT FanS да съчетава тази на BFL с нещо,което е източно-я китайски йероглиф,я някое слънце(нещо източно нали се сещатате).
Емблемата не мисля че трябва да има нещо общо с бфл , нали уж Източна Б-я вс. Западна Б-я .
Давайте идей!!! Основата е направена , само вътре ми остана да сложа нещо , нещо конкретно!
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

napster написа:
belerefon написа:спонсор ще е bwin.com кой друг ;) все пак спонсорират BFL Иначе за емблемата немога да помогна по никакъв начин освен с идеи(не ме бива с фото6опа ;) )Предлагам емблемата на bFL EasT FanS да съчетава тази на BFL с нещо,което е източно-я китайски йероглиф,я някое слънце(нещо източно нали се сещатате).
Емблемата не мисля че трябва да има нещо общо с бфл , нали уж Източна Б-я вс. Западна Б-я .
Давайте идей!!! Основата е направена , само вътре ми остана да сложа нещо , нещо конкретно!
Добре аз предлагам да е дракон или бял тигър.Да е свързано с изтока ;)
napster

Мнение от napster »

Нещо такова !?!? Казахте бял тигър ... :giggle: (далече е от завършено!!!!)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

napster написа:Нещо такова !?!? Казахте бял тигър ... :giggle: (далече е от завършено!!!!)
нямам думи,Братко :clap: :clap: :clap: :clap:
ReAniMaTioN

Мнение от ReAniMaTioN »

Снимка ( не е задължително ): -като намеря
Име , Фамилия : - Кирил Лапчев
Години : - 14 (на 24.12 правя 15)
Град : - Бургас
Ръст : - 181
Тегло : - 73
Коса(цвят и дължина) : - Кестянва,къса
Очи :
- Зелено-Кафеви
Пост : - CMF,AMF,SS
Номер : - 11
Силен крак : -Десен
Качества : Извеждащи,Free Kicks (центриране),Центриране,Игра с глава
Pes stuff:Manual passes
zlobcho

Мнение от zlobcho »

napster написа:Нещо такова !?!? Казахте бял тигър ... :giggle: (далече е от завършено!!!!)
Я направи същата и с един дракон японски засукан... може би ще стои по-добре...
napster

Мнение от napster »

ОК
Изображение
napster

Мнение от napster »

Ето я едната версия (довършена;мерси на AntrAcsA) :
Изображение
DenizZ

Мнение от DenizZ »

Име, Фамилия : Денис Белбер
Години : 17
Град : Варна
Ръст : 185 см
Тегло : 64 кг
Коса : Черна, къса ( прическата е като на Бентнер :P )
Очи : Черни
Пост : ML, LW, FC
Номер : 19
Силен Крак : Ляв
Качества : Много бърз, техничех, добри пасове ( най - вече къси, но и дълги ), силен и точен удар :)
napster

Мнение от napster »

След малко екип ще постна
Изображение
kikovv28

Мнение от kikovv28 »

Име,Фамилия:Кирил Гегов
Години:28
Град : Стара Загора
Ръст:164см.
Тегло:72 кг.

Коса:кестенява
Очи:кафяви
Пост: десен бек,десен атакуващ халф,дясно крило
Номер:11
Силен крак:десен
Качества:бърз,техничен,точни пасове,добра игра при високите топки,усет към гола 8)
belerefon

Мнение от belerefon »

napster написа:След малко екип ще постна
евалата :clap:
Tsunamito

Мнение от Tsunamito »

Снимка:
DSC08169.jpg
Име , Фамилия : Хари Нигохосян (Harry Nigohossian)
Години : 18(почти) 26.11.1989
Град : Пловдив
Ръст : 181
Тегло :76
Коса(цвят и дължина) : Черна къса
Очи : Кафеви
Пост : Вратар
Номер : 1
Силен крак : Десен
Качества : Добър рефлекс, добро пласиране и преценяване на ситуациите
Последно промяна от Tsunamito на 19 Окт 2007 15:40, променено общо 8 пъти.
napster

Мнение от napster »

Кажете екипа в какви цветове да бъде , направих го само остана да го оцветя .
В какъв формат трябва да бъде ?????
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

napster написа:Кажете екипа в какви цветове да бъде , направих го само остана да го оцветя .
Зависи коя емблема ще остане.Ако е с белия тигър аз си мисля,че цветовете трябва да бъдат в черно и бяло а резервния да е изцяло в бяло.Иначе много бих искал да мсе в изцяло син екип,но си мисля,че ще има мн противници на идеята :S
napster

Мнение от napster »

belerefon написа:
napster написа:Кажете екипа в какви цветове да бъде , направих го само остана да го оцветя .
Зависи коя емблема ще остане.Ако е с белия тигър аз си мисля,че цветовете трябва да бъдат в черно и бяло а резервния да е изцяло в бяло.Иначе много бих искал да мсе в изцяло син екип,но си мисля,че ще има мн противници на идеята :S
Ами , все едно сме левскари (въпреки че едва ли е заради това) , а има и ЦСКА-ри които няма да одобрят .На мене ми е все тая . Кажете само фланелката какъв цвят да бъде , гащетата и калцийте.
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

napster написа:
belerefon написа:
Ами , все едно сме левскари (въпреки че едва ли е заради това) , а има и ЦСКА-ри които няма да одобрят .На мене ми е все тая . Кажете само фланелката какъв цвят да бъде , гащетата и калцийте.
След като никой не пи6е и не дава мнението си,моето предложение е да се съобразим с световете на емблемата(черно и бяло).Сега остава да ре6им дали емблемата с тигъра остава(на мен много ми хареса,само дето трябва да сложим някъде и надписа BFL East Fans).Предлагам да е нещо като екипа на Ювентус или да е като резервния на ЦСКА.
Tsunamito

Мнение от Tsunamito »

Направете тигъра жълт и екипа да е жълто-черен (аз не съм пристрастен, всяка прилика с екипите на Ботев (Пд) е напълно случайна :D ) Иначе за да няма сърдити кво ще кажете за зелени, ама някво по светло зелено, не някво тъмно и мрачно. Също може червено-жълто някво като огън, защото като излезнат срещу нас ще се чустват все едно са попаднали в Ада :rofl:
napster

Мнение от napster »

Защо трябва да има надписа с името на отбора върху екипа ? Не е задължително.
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

Tsunamito написа:Направете тигъра жълт и екипа да е жълто-черен (аз не съм пристрастен, всяка прилика с екипите на Ботев (Пд) е напълно случайна :D ) Иначе за да няма сърдити кво ще кажете за зелени, ама някво по светло зелено, не някво тъмно и мрачно. Също може червено-жълто някво като огън, защото като излезнат срещу нас ще се чустват все едно са попаднали в Ада :rofl:
Да те открехна само защо тигъра е бял.Това е бял тигър,който се среща само на изток,конкретно някъде из северен китай.Мисля си че е добър символ на Изтока,съответно и на BFL EAST FANS ;) Хареса ми обаче идеята ти за огнен цвят на екипите,но да няма зелено по него.Може би огнено и черно.Смятам,че ще изглежда добре,но все пак да видим напстер какво е сътворил,защото само стоим и бсъждаме,а същевременно той прави всичко,за което му благодаря най-искрено :clap: :clap: :clap:
Публикувай отговор

Обратно към “Сезонът на Феновете”