Не си ме разбрал.Имах в предвид да има надписа на отбора някъде до емблемата(под нея,над нея),За екипите обсъждах само варянти за цветове,както попитаnapster написа:Защо трябва да има надписа с името на отбора върху екипа ? Не е задължително.
![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
Не си ме разбрал.Имах в предвид да има надписа на отбора някъде до емблемата(под нея,над нея),За екипите обсъждах само варянти за цветове,както попитаnapster написа:Защо трябва да има надписа с името на отбора върху екипа ? Не е задължително.
Много е добър,napsternapster написа:Ето го екипа , остана само да се оцвети и още няколко детайла , които сега правя .
napster дай да ре6им какви цветове ще са невероятните екипи,които си напрвил.Що се отнася до схемата,май не сме събрали отбора за да разпределяме схемаnapster написа:Предлагам схема 4-4-2
След малко ще я постна.
оцвети го деnapster написа:Ето го екипа , остана само да се оцвети и още няколко детайла , които сега правя .
Точно това е целта , нещо нестандартно да направяMrDeqn написа:Напстер махни емблемата на найкне върви найк и адидас (поне по 3те черти знам че е адидас )
чакай беНиКи написа:Гошо ела при нас много ни трябва вратар
Марката на екипа трябва да не е Найк, а Portokal.napster написа:Ето го екипа , остана само да се оцвети и още няколко детайла , които сега правя .
както си прецени6,но си винаги добре до6ъл при насRonaldinho10 написа:аз съм от хасково къде да се запиша