ЧРД НА ИВАН МЛАДЕНОВ!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
-
- Обратна връзка:
ЧРД НА ИВАН МЛАДЕНОВ!
...И те така!...
Знаете ли, уважаеми потребители, има едно твърдение, според което историята сама намира личностите, които са й нужни. Тоест, ако Левски не се беше родил, друг герой щеше да го замести. Е, не знам дали тази теория е вярна, но точно при този изключителен приятел и професионалист, тя се дъни като Радостин Кишишев срещу Албания и бай ви Мустак в час по математика в пети клас.
Защото без него, без невероятните му лични усилия, съобразителност и себеотрицание нямаше да има PES екип или пък пачове, самата игра щеше да е по-малко популярна... абе мрак и безпросветност. Сигурно си мислите, че преувеличавам... напротив, по-скоро подценявам качествата на Младенов.
И нали знаете...
Гаджетата идват и си отиват....
ПРИЯТЕЛИТЕ ОСТАВАТ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРИЯТЕЛЮ!!!
От целия екип на Bulgarian Football League
Знаете ли, уважаеми потребители, има едно твърдение, според което историята сама намира личностите, които са й нужни. Тоест, ако Левски не се беше родил, друг герой щеше да го замести. Е, не знам дали тази теория е вярна, но точно при този изключителен приятел и професионалист, тя се дъни като Радостин Кишишев срещу Албания и бай ви Мустак в час по математика в пети клас.
Защото без него, без невероятните му лични усилия, съобразителност и себеотрицание нямаше да има PES екип или пък пачове, самата игра щеше да е по-малко популярна... абе мрак и безпросветност. Сигурно си мислите, че преувеличавам... напротив, по-скоро подценявам качествата на Младенов.
И нали знаете...
Гаджетата идват и си отиват....
ПРИЯТЕЛИТЕ ОСТАВАТ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРИЯТЕЛЮ!!!
От целия екип на Bulgarian Football League
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Re: ЧРД НА ИВАН МЛАДЕНОВ!
Честит рожден ден на един много точен човек и голям ЦСКА-р ! Да си жив и здрав, другото е второстепенно! Много успехи с БФЛ отбора!!!
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
- BFL Team™
Ники не ми пиши от целия екип на БФЛ. Няма да ми отнемеш удоволствието да чиститя на Ванката Рождения ден.
Ванкааааааааааааааааа ЧРД. Леле нямаш си и напредстава колко те уважавам. Здраве, пари, успехи, късмет, любов, жени абе всичко най хубаво. Много точен човек си, много ме радваш. Ще получиш папагал по прашки и сутиен.
Айде Ванкаааа ЧРД. Весело изкарване. Сладур.
Ванкааааааааааааааааа ЧРД. Леле нямаш си и напредстава колко те уважавам. Здраве, пари, успехи, късмет, любов, жени абе всичко най хубаво. Много точен човек си, много ме радваш. Ще получиш папагал по прашки и сутиен.
Айде Ванкаааа ЧРД. Весело изкарване. Сладур.
-
- Обратна връзка:
Честито батенцеее Ти си един от най-печените в екипа, а както беше казал на папагла собственика "ти и ники в тандем просто избивате рибата" Приятно изкарване и умната
-
- BFL Team™
-
На кунад нещо му има
Аре Ванка честит рожден ден много щастие и късмет и още много много успехи в бфл ... НАЙ -ТОЧНИЯ !!!
Аре Ванка честит рожден ден много щастие и късмет и още много много успехи в бфл ... НАЙ -ТОЧНИЯ !!!
-
еее бате дойде и твоя РД да ти е честит!!! Да си жив и здрав, много момичета, яки пачове за ПЕС 2008, много смях, бе квот си пожелаеш Айде днеска купон до дупка, утре ФМ до дупка
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Честит Рожден Ден и от мен! Желая ти всичко най-най и гедай довечера да не се напоркаш (както каза to6kobg).
-
- BFL Team™
-
Кунад успокой се молим ти се
Иваньеееееееее
Иваньеееееееее
Честит Рожден Ден, баце. Всичко най-най-най -хубаво, здраве, щастие ..успех в живота абе...навсякъде къде се сетиш И весело изкарване на вечерта
-
Levski_forever написа:Честит Рожден Ден, баце. Всичко най-най-най -хубаво, здраве, щастие ..успех в живота абе...навсякъде къде се сетиш И весело изкарване на вечерта
-
-
- BFL Team™
Levski_forever написа:Честит Рожден Ден, баце. Всичко най-най-най -хубаво, здраве, щастие ..успех в живота абе...навсякъде къде се сетиш И весело изкарване на вечерта
-
- BFL Team™
-
И не е казал мерси