bFL WesT FanS
Re: bFL WesT FanS
На мен нито една не ми допада, но все пак гласувах за номер 4 тази с лъва, мислех да правя ама щом вече гласувате няма смисъл
-
- BFL Team™
Име , Фамилия : Мартин Крайчевски (ако може на фланелката да пише: MARTO)
Години :18
Град :Плевен
Ръст : 175
Коса (Цвят и Дължина):кистенява на руси кичури, прическа тип: Фернандо Торес (както е на демото)
Очи :кафеви
Тегло :65
Пост :халф
Номер :19
Силен крак :десен
Качества : точни къси, дълги и извеждащи подавания, организиране на играта, отнемане на топката, добро пласиране, разгадаване на противниковите намерения, къси статични положения, не много добър във въздушните двубои, не съм любител на финтовете, но ги използвам, когато се налага, технични отигравания
Години :18
Град :Плевен
Ръст : 175
Коса (Цвят и Дължина):кистенява на руси кичури, прическа тип: Фернандо Торес (както е на демото)
Очи :кафеви
Тегло :65
Пост :халф
Номер :19
Силен крак :десен
Качества : точни къси, дълги и извеждащи подавания, организиране на играта, отнемане на топката, добро пласиране, разгадаване на противниковите намерения, къси статични положения, не много добър във въздушните двубои, не съм любител на финтовете, но ги използвам, когато се налага, технични отигравания
-
AntrAcsA написа:ники не слагай bWIN само герба на Тима !!!
Добре
Име , Фамилия: Димитър Петков (ако може на фанелката да пише Mito )
Години: 17, на 28-и януари ставам на 18
Град: с. Згориград, общ.Враца
Ръст: 191см
Коса: черна, прическа - най-обикновена
Очи: кафяво-зелени
Тегло: 89 кг
Пост: централен защитник, десен бек, десен халф, мога и дефанзивен и централен полузащитник
Номер: ако е свободен 5, иначе 39
Силен крак: десен
Качества: влизания, вземане на топка, много здрав, много бърз(най-вече без топка), борба за висока топка, точни далечни пасове, добри къси, много силен удар, но не винаги точен, издържлив на много тичане(stamina), използвам нерядко финтове, но основно залагам на надбягванията. Може и да съм резерва, но да ме има в отбора
хора 1 ме кефи ама ако има малко повече сино а не тва зеленото
Снимка (не е задължително) :
Име , Фамилия : Станислав Алмалех
Години : 27
Град : София
Ръст : 1.79
Коса (Цвят и Дължина): средно дълга ,права,кафява
Очи : черни
Тегло : 78
Пост : в центъра
Номер : 22
Силен крак : десен
Качества : дрибъл ,бърз ,добри пасове,много зле с главата
Име , Фамилия : Станислав Алмалех
Години : 27
Град : София
Ръст : 1.79
Коса (Цвят и Дължина): средно дълга ,права,кафява
Очи : черни
Тегло : 78
Пост : в центъра
Номер : 22
Силен крак : десен
Качества : дрибъл ,бърз ,добри пасове,много зле с главата
-
пич ей са ще вкарам. Някой обърна ли внимание на това което казах за екипите?????? Вие сте бахти хората, направа нещо, не го харесвате, като ви питам как да го направа - мълчите. Накрая ше напраа нещо което не ме ебе дали ше го харесате и го слагам!!! От вас зависи дали така ще стане.
Ц ц ц Ники кво ни плашиш все едно решаваме бъдещето ан планетата!!!Ми кат искаш избирай там и готово!!!Пууу кво се нервиш и псуваш тука!!!Все пак всичко е игра ебаси!!!
-
Намирисва ми на диктатура и неравнопоставеностНиКи написа:пич ей са ще вкарам. Някой обърна ли внимание на това което казах за екипите?????? Вие сте бахти хората, направа нещо, не го харесвате, като ви питам как да го направа - мълчите. Накрая ше напраа нещо което не ме ебе дали ше го харесате и го слагам!!! От вас зависи дали така ще стане.
-
пич на тебе може да не ти пука но кат направа нещо веднага ше се намери някой дет ше каже че не е хубаво и траа друго ит.н. и т.н. докат не напраа хиляди вариянти та някой да се хареса. Щото като напраих ония зелено - червения веднага казаха че не е хубав щото..... затова са ше праа нов, но искам да се реши какъв е. Иначе никой не съм напсувал.
belerefon, нещата се решават на терена, не в съблекалнята
belerefon, нещата се решават на терена, не в съблекалнята
Гласувам за #3, защото показва, че това е отборът на БФЛ за ПЕС и демонстрира Българщината-нещо много важно в нашето време
-
Ще направим така : когато излезе пачът всеки от нас ще се пусне Spectator и при който има повече победи , той печели
-
хахахахах аз предлагам друго нещо - да теглим жребий кой с кой и така секи един ше играе срещу друг от противника и в който отбор има по добри печели, като няма да е лошо секи да играе само със себе сиnapster написа:Ще направим така : когато излезе пачът всеки от нас ще се пусне Spectator и при който има повече победи , той печели
-
- BFL Team™
-
И това е вариянт .НиКи написа:хахахахах аз предлагам друго нещо - да теглим жребий кой с кой и така секи един ше играе срещу друг от противника и в който отбор има по добри печели, като няма да е лошо секи да играе само със себе сиnapster написа:Ще направим така : когато излезе пачът всеки от нас ще се пусне Spectator и при който има повече победи , той печели
-
Ето как ще са екипите
Home : Зелена Фланелка Бели Гащи ( чорапе кви си изберете) ако искате Умбро / адидас / или Капа? ( капа ако сте видели новия на рома е много як.
Away: (мето предложение е оранжевият дето съм постнал ( правил го е XWD ) Само някой требва да го оправи
Антракс: в пес може ли да се сменяват тренировачните екипи?
Home : Зелена Фланелка Бели Гащи ( чорапе кви си изберете) ако искате Умбро / адидас / или Капа? ( капа ако сте видели новия на рома е много як.
Away: (мето предложение е оранжевият дето съм постнал ( правил го е XWD ) Само някой требва да го оправи
Антракс: в пес може ли да се сменяват тренировачните екипи?
Аз предлагам да са Nike иначе за цвят нямам предпочитания вие избирайте
-
предлагам да не слагаме лого на адидас найк или т.н. - на тяхно нясто да е знамето на БГ. Иначе оранжевия екип не се връзва, щото са други цветовете на логото
Тва с знамето е тъпо. Ние не сме националния по хубаво с някоя известна марка (Nike)