Горд ли си, че си българин!?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Горд ли си, че си българин!?
Е горди ли сте, че сте Българи? Имате ли патриотизъм в себе си или мислите, че няма как да се гордееш от тази държава?
-
-
-
- Обратна връзка:
Re: Горд ли си, че си българин!?
Естествено, че съм горд! ГООООООООООРДААААААААААААААА СТАРА ПЛАААААААААААНИНААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Е па ти кво си мислиш глей къв простак съм
Остава и да не съм
Остава и да не съм
-
Е то това е ясноMrDeqn написа:Е па ти кво си мислиш глей къв простак съм
...
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
- BFL Team™
Горд е меко казано. Много съм спорил и с приятели и със семейство относно България. Хората които се отнасят с неуважение към страната и историята ни, меко казано ме вбеесявят. Малко примери защо човек трябва да е горд, че е българин.
Ние сме 3-тата най-стара държава в Европа, ако се приеме че Италия е наследник на Римската империя , а Гърция на двевна Елада.
Хан Тервел е спрял мюсюлманите на входа на Европа и ако не е бил той историята на контенента е можело да бъде коренно различна.
Кирилицата е измислена за нашата държава, били сме първата държава която я е използвала, после сме я внесли в Русия и тн.
Цар Калоян е смазал непобедимите дотогава латини и ги е направил за смях
Запазили сме се след 5 вековно турсни робство и след това след 50 годишно съветско.
Да не продължавам. И ако сега ми кажете че не трябва да сме горди...
Ние сме 3-тата най-стара държава в Европа, ако се приеме че Италия е наследник на Римската империя , а Гърция на двевна Елада.
Хан Тервел е спрял мюсюлманите на входа на Европа и ако не е бил той историята на контенента е можело да бъде коренно различна.
Кирилицата е измислена за нашата държава, били сме първата държава която я е използвала, после сме я внесли в Русия и тн.
Цар Калоян е смазал непобедимите дотогава латини и ги е направил за смях
Запазили сме се след 5 вековно турсни робство и след това след 50 годишно съветско.
Да не продължавам. И ако сега ми кажете че не трябва да сме горди...
-
- Обратна връзка:
Явно наистина много те вбеЕсяват!!! ДО НЕЙ ДУНАВАААА.....................Горд е меко казано. Много съм спорил и с приятели и със семейство относно България. Хората които се отнасят с неуважение към страната и историята ни, меко казано ме вбеесявят.
ГОРД СЪМ И ЗА МЕН ТОВА Е НАЙ-КРАСИВАТА ДЪРЖАВА, НО ЗА ЖАЛОСТ САМИ СИ Я ПРАВИМ МРЪСНА
-
- Обратна връзка:
Ванка, Италия няма нищо общо с Римската империя, а Гърция не е пряк наследник на Източната римска империя.
Малка задачка: Има ли по-стара от България държава, която да е запазила името си до ден днешен?
Малка задачка: Има ли по-стара от България държава, която да е запазила името си до ден днешен?
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Египед?
-
-
Или Туркишш
-
- BFL Team™
Има и тя е една, поня която аз знам - Египет. Китай не винаги се е казвал Китай, а Турция се казва Турция от към 1912.MuSTaKa написа:Ванка, Италия няма нищо общо с Римската империя, а Гърция не е пряк наследник на Източната римска империя.
Това означава че сме най-старите в Европа!!!
-
турците не ги броите те са били номади(вид племена)
-
- Обратна връзка:
Грешка, Ванка.
Египет първо дето няма нищо общо с империята от античността, а второ дето през средновековието се казва едикъв си халифат.
България е най-старата държава в Европа, която се казва така, както се е наричала при самото си създаване.
Турските държави пък са многобройни - по принцип най-старите им формирования са в Мала Азия от 10-ти век - т. нар. Селджукски турци. Инвазията на монголите от изток през 13-ти век изтласква в полуострова нова вълна от т. нар. "турци" - сред които е и племето Кайъ - или иначе казано османските турци.
Египет първо дето няма нищо общо с империята от античността, а второ дето през средновековието се казва едикъв си халифат.
България е най-старата държава в Европа, която се казва така, както се е наричала при самото си създаване.
Турските държави пък са многобройни - по принцип най-старите им формирования са в Мала Азия от 10-ти век - т. нар. Селджукски турци. Инвазията на монголите от изток през 13-ти век изтласква в полуострова нова вълна от т. нар. "турци" - сред които е и племето Кайъ - или иначе казано османските турци.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- BFL Team™
Мерси Ники. Научих нещо ново - това за племето кайъ. Лично аз много обичам историята, особенно българската. Колко книги на тая тема съм прочел не е истина.
Хубаво е,че има такива теми,в които да си поразвием и общата култура Иначе не смятам за нормален човек,който да не е горд от това,че е българин и потомък на безброй велики хора като Левски,Ботев,Раковски,Хан Крум и т.н.