Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
m0za4k0

Re: Вашата кариера

Мнение от m0za4k0 »

wow... Пояти същата схема като моята :)

------------------------Неи/Гарсес---------------------------------------
--------Удожи--------Велизар--------Ивелин Попов/Петре-----
----------------Кабус---------Тодор Янчев----------
-----Вуядинович/Ланзаат------Тунчев------Вальо-----------Данчо--
---------------------Ивайло---------------------------------

Понякога пускам в игра и Маркиньос на мястото на Вили като му свърши въздуха :D . Иначе долу горе среден старт на кариерата. В края на предсезонната подготовка съм, и от изиграните контроли имам следните резултати:

ЦСКА 0:2 Шалке 04
Салисбъри 1:2 ЦСКА
Линкълн 0:1 ЦСКА
Тотнъм 0:0 ЦСКА
Ипсуич 1:1 ЦСКА
ЦСКА 1:3 Бенфика

Следващите ми мачове са с/у Марек, софийския и пловдивския Локомотив, Черно Море и Бела. Дано имам късмет!!!
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
НиКи

Мнение от НиКи »

пичове как уцелихте и мойта тактика :D

--------------------Неи/Гарсес/Чили
---Амунике-------------Вили----------------Митко
----------------Кабус-----------Маркиньос/Гошо Илиев

Машадо---------Тунчев-------Вальо Илиев----Данчо Тодоров
----------------------Ричард Лий
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Бах му ,майката мислим еднакво. :rofl:
Даже m0za4k0 и той е купил Ивелин Попов. Ей ся ше видим кой ще има по-големи успехи. Аз напредвам бавно защото работя по БФЛ и затова до момента имам 1 изигран мач, но днес малко ще наваксам.
Като дойде Йеленкович ще пусна тактиката за да видите де съм го турил.
НиКи

Мнение от НиКи »

Аз пък напредвам още по бавно щото играя онлайн и от време на време праа някой екип :rofl:
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Първият сезон на мойта кариера с Левски вече завърши,при това доста успешно.Взех шампионската титла и купата без особени проблеми,защото изненадващо тактиките ми даваха резултат и печелех почти винаги(е,имаше и издънки,но това е друг въпрос ;) ),докато цска и другите ми съперници доста често грешаха срещу по-слаби отбори,което ми позволи да завърша с 10-тина точки преднина :) В Купата на УЕФА също се справих сравнително добре,достигайки до 1/4 финал.Това естествено не стана никак лесно-първо отстраних Рен след 1:2 като гост и 1:0 в София,а след това елиминирах и Нюрнберг-1:1 в Германия и 0:0 в София :party: След това обаче отпаднах злощастно от Вилереал,след като загубих в София с 0:2,а след това постигнах почетна победа с 2:1 като гост :) Във въпросния втори мач домакините явно ме бяха подценили,защото някои от звездите им не играха,или пък влязоха през втората част.Това ми даде възможност да поведа с 2:0 още до почивката :o След това испанците върнаха един гол,а някъде към 85-тата минута масираният натиск на Левски даде резултат-Домовчийски бе фаулиран в наказателното поле на домакините и съдията даде дузпа.За огромно мое съжаление Томашич я пропусна :@ и след мача ми идваше да го уволня :D
Въпреки че отпаднах спечелих доста пари и коефициент :happy: След края на сезона ръковдството ми отпусна 8,5 милиона,които мисля да изхарча за някой от любимите ми таланти от ФМ 2007,но все още не съм сигурен :wasntme:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Приключих с контролите, мисля че и със селекцията.
Трансфери:
Купих следните играчи:
Ивелин Попов - включи се отлично в отбора, вече има и 2 гола. Стана незаменим титуляр
Небойша Йеленкович - ще се присъедин към отбора на 2 февруари 2008
Траян Дянков - купих го от Черноморец за 50 000. Играе DL. Взех го, защото от февруари 2008 Машадо отива в Пиаченца и аз оставам само с Вуядинович. Като го купухва пом. треньора каза "не смятам че това ще е добър трансфер". Лично аз обаче съм впечатлен от Дянков. Записа един мач, без нито една грешка и то не срещу кой да е, а срещу Бенфика. Игра срещу играчи като Петит, Нуну Гомеш и Индзаги без да допусне нито една грешка. Много добър играч за мен почти сигурен титуляр. Препоръчвам ви го.
Продадени:
Продадох Петре за 1 000 000 на Брюж.

Контролите:
Сравнително доволен съм. 5 мача - 3 победи и 2 загуби.
Виктория - ЦСКА 1:2 - безпроблемен мач. В този мач направих около 10 смени за да изчистя състава и може би на товасе дължи малкия резултат
ФКМ Тирговище - ЦСКА 1:2 - и тук е същото като за първия мач
Университат Крайова - ЦСКА 2:1 - Обяснима загуба. Пуснах резервите, които се справиха сравнително добре
Васлуй - ЦСКА 1:0 - Тук не мога много да си обясня защо се стигна до загубата, но трябва да има и такива мачове
ЦСКА - Бенфика 1:0 - Това беше последния мач. Мислих че ще загуба с 2-3 гола предвид загубите последните мачове. Също очаквах Бенфика да излезе с резервите, но това не се случи.
Мача започна с лек натист на Бенфика, но Иво спаси няколко положения. След това дойде и гола. Маркиньос проби от дясно, подаде около точката на дузпата, където Ивелин Попов с плътен шут отбеляза много важен гол. След това Бенфика натиснаха, но общо взето нямаха много добри атака. Защитата игра отлчино. Накрая даже заиграха със схема 4-2-4, но и това не им помогна.
Отличен резултат!

Следващия ми мач е срещу Литекс от първия кръг на първенството.
xpl0de

Мнение от xpl0de »

Вчера започнах кариерата си с Левски.Изпробвам различни схеми при различен резултат.Първата ми контрола беше срещу Марица.Поведох ги с много добър удар на Ники Димитров от около 30 метра.Получи се неочаквано доста равностоен мач.Малко преди края на мача Телкийски се разписа след добро центриране на Бардон.И така победих Марица с 2 на 0.Следващата контрола срещу Рад Белград използвах доста нападателна тактика и очаквано в 15-тата минута имах преднина от 2 гола.И двата бяха дело на Домовчийски.Смених тактиката на малко по-защитна и устисках 2 на 0.Третата контрола беше срещу Чарм от Швейцария(за първи път ги чувам :^) ).Започнах срещата с натиск,който не даде никакъв резултат.И естественото се случи в 30-тата минута когато нападателя на Чарм прониза Петков.До края на полувремето така и не успях да изравня.Второто ги натиснах но пак без резултат.Около 60-тата минута същия нападател направи резултата 2 на 0.До края на мача освен контузията на Тасевски не се случи нищо значимо.Следващата контрола бе срещу Локарно на техен терен.Домакините започнаха много агресивно и съдията в 6-тата минута даде червен картон на играч от домакините.Възползвах се от численото предимство и в 17-тата минута Ники Димитров откри резултата,а в 30-тата Емо Ангелов направи 2 на 0.До края на мача не паднаха голове.Следващия мач беше наи-интересният.Мача за суперкупата срещу Литекс.Започна мача доста равностойно,но успах да открия резултата с Домовчийски.Но радостта ми бе кратка.Бибишков успя да прониже Петков.През второто полувреме беше отменен гол на Литекс поради нарушение в атака.Получи се много груб мач с цели 9 жълти картона и 1 червен.В 63-тата минута се контузи Вагнер.Малко преди края смених Ники Димитров с Емо Ангелов.Редовното време свърши и започна първото продължение.Пуснах схема с трима нападатели и направих невероятен натиск,но не успях да вкарам гол.Междувременно Антон Генов отмени още един гол за Литекс пак заради нарушение.В 105-тата минута Йовов направи излишно нарушение и получи втори жълт и червен картон.И така действията се преместиха пред Петков.Разчитах единствено на контраатаки.В 108мата минута Домовчийски успя да отбележи от много малък ъгъл :party: .Литекс не се отказаха и продължиха да атакуват.Но в 118-тата минута Ангелов сложи край на спора и направи резултата 3 на 1.Така завърши мача и взех суперкупата :party:
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Аз продължавам кариерата в ЦСКА. Ето и резултатите:
Литекс - ЦСКА 2:2
ЦСКА - Обенир 3:1
Локо ПД - ЦСКА 1:1
Обенир - ЦСКА 1:1
Берое - ЦСКА 0:1

Най-важното е че прпдължих за купата на УЕФА. Изтеглих доста корав съперник за третия кръг - Макаби Тел Авив. Иначе определено Обенир бяха по слабия отбор и заслужено ги победих.
В мача с Литекс заслужавах победата, но нямах късмет. Срещу Локо Пд изнесох най-слабия си мач до момента, а победа над Берое беше наложителна.
Много съм доволен от трансферния удар - Траян Дянков. Дори вкара на Обенир. Иначе Неи играе на обичайното високо ниво, Велизар навлиза във форма и последните 2 мача неизменно се разписва.
Galen

Мнение от Galen »

За ще започна с Волов защо ми е адски безентиресно да играя с ЦСКА.Просто ми е скучно пък да играя с родния ми отбор изглежда добре.По-късно ще постна някои други резултати от приятелските срещи.
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Значи, впечатлен съм от изявите ви, ама моляяя ви, кажете ми, как я играете толкова добре тая игра?!? Трябва да тренирате ли, какво? 10х. ;)
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Просто номера е да познаваш добре отбора и да знаеш кой къде играе!Хора да ви питам-мога ли по някакъв начин да си уредя контрола?
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Squad>FIxtures>Arrange Friendly :)
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

От последния ми пост съм изиграл два мача.
Първо победих изключително силно направения отбор на Славия с 0:2. Просто в атака славистите са напрвени много силни с Лазаров и Ортега. Сигурен съм че ще са в зонаУЕФА в играта.
Другия мач беше срещу Макаби Хайфа от купата на УЕФА. Победихаме с 1:0, което е добър резултат. Мога само да съжелявам че маче не завърши наравно или даже с моя победа. Първото полувреме мача бе равностоен, но второто ги смазах и само късмета ми попречи да вкарам. Може би не вкарах защото Неи бе контузен.
xpl0de

Мнение от xpl0de »

Ето последните ми резултати с Левски:
Портсмут-Левски 0:0(контрола)
Шериф-Левски 1:1(2ри кръг за ШЛ)
Левски-Шериф 5:1
Вихрен-Левски 0:0(първенството)
Левски-Тулуза 2:1(3ти кръг за ШЛ)
Най-важния бе реванша срещу Шериф.След като "осрах"(с извинение) работата в първия мач трябваше ми минимум 0:0 на реванша.И за моя радост ги направих за 2 стотинки :giggle: Но по-интересно беше на жребия за 3ти кръг,когато....ми се падна Тулуза!!! :nerd: Срещу Вихрен не успях почти нищо да направя.И така дойде мача срещу Тулуза :) (между другото препоръчвам срещу отбор,който играе 4-4-2 си пуснете 4-3-1-2 действа ;) ).Започнах с тактика 4-3-1-2(Тулуза са 4-4-2) и в 3тата Домовчийски и в 14тата Тасевски се разписаха.Много здраво ги натиснах.В 35тата минута съдията отсъди фаул и даде жълт картон на Томашич и след това ми изписа Herve Diop punches Yovov :^) :rofl: И съдията естествено му даде директен червен картон.Това е за сега скоро ще пиша пак.
Изображение
CSKARA

Мнение от CSKARA »

xpl0de написа:Ето последните ми резултати с Левски:
Портсмут-Левски 0:0(контрола)
Шериф-Левски 1:1(2ри кръг за ШЛ)
Левски-Шериф 5:1
Вихрен-Левски 0:0(първенството)
Левски-Тулуза 2:1(3ти кръг за ШЛ)
Най-важния бе реванша срещу Шериф.След като "осрах"(с извинение) работата в първия мач трябваше ми минимум 0:0 на реванша.И за моя радост ги направих за 2 стотинки :giggle: Но по-интересно беше на жребия за 3ти кръг,когато....ми се падна Тулуза!!! :nerd: Срещу Вихрен не успях почти нищо да направя.И така дойде мача срещу Тулуза :) (между другото препоръчвам срещу отбор,който играе 4-4-2 си пуснете 4-3-1-2 действа ;) ).Започнах с тактика 4-3-1-2(Тулуза са 4-4-2) и в 3тата Домовчийски и в 14тата Тасевски се разписаха.Много здраво ги натиснах.В 35тата минута съдията отсъди фаул и даде жълт картон на Томашич и след това ми изписа Herve Diop punches Yovov :^) :rofl: И съдията естествено му даде директен червен картон.Това е за сега скоро ще пиша пак.
и как е свършил мача с тулуза 2-0 за теб ли :wasntme: :wasntme: ]:) ]:) ]:) ]:)
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Ето и моята кариера. Както много българи, така и аз, започвам с любимия ми ЦСКА. Ето как се развива кариерата ми:
1.Цели:
- Шампионска титла в "А" група
- Сработка на младите в купата на България.
- Влизане в групите на УЕФА и излизане от там. :)
2.Трансфери:
Дойдаха:
- Михаил Венков (Литекс, LB) [800,000 $] - истински крал е от ляво - непробиваем. Страхотни центрирания от корнер. Страхотен трансфер.
- Еньо Кръстовчев (Марек, F) [350,000 $] - става, като 3-ти или 4-ти вариянт за нападател. Взех го, за да попълни мястото на 4-ти нападател.
- Данаил Божков (Ботев, RB,DM) [400,000 $] - национал е, става като втори вариянт от дясно.
- Светослав Дяков (Пирин, DM) [275,000 $] - перфектен, перфектен младок - вариянт N1 като дефанзивен халф.
- Уелингтон (Том) (Литекс, AM) [1,000,000 $] - еми, трябваше ми плеймейкър. Мисля, че Томислав може да пасне на атаката.
- Иво Тренчев (някъде от Гърция) [550,000 $] - легенда на ЦСКА. Малко стар (на 35 години), но се надявам със своя огромен опит да помогне на защитата.
общо: 3,400,000 $

Продадох:
- Флорентин Петре (Каляри) [600,000 $]
- Маркиньос (Динамо Дрезден) [100,000 $]
- Котев (Tвенте) [230,000 $]
***** ПЕТ-ЗВЕЗДЕН ТРАНСФЕР ***** - Александър Тунчев (Олимпиакос) [3,500,000 $]

oбщо: 4,400,000 $

3.Състав:
- Схема:
3.1. - за мачове срещу силни отбори като гост 4-4-2 (алтернейт):

12.Ивайло Петров (GK)
30.Данчо Тодоров (RB)
4.Венков (LB)
14.Вальо Илиев (CB)
6.Иво Тренчев (CB)
25. Светослав Дяков (DM)
5. Тодор Янчев (DM)
8. Велизар / 21. Удоджи (силен атакуващ RM)
7. Том / 11. Амунике (силен атакуващ LM)
99. Неи (ST)
19. Чиликов (ST)

3.2. За домакинства 4-1-2-1-2

12.Ивайло Петров (GK)
30.Данчо Тодоров (RB)
4.Венков (LB)
14.Вальо Илиев (CB)
6.Иво Тренчев (CB)
25. Светослав Дяков (DM)
8. Велизар (силен атакуващ RM)
11. Амунике / 21. Удоджи (силен атакуващ LM)
7. Том (AM)
99. Неи (ST)
19. Чиликов (ST)

4.Мачове:
немци - ЦСКА 0:5
немци - ЦСКА 0:2
немци - ЦСКА Res. 1:2
Bayern M Res. - ЦСКА (второто полувреме ЦСКА Res.) 1:1 (гол на Велизар '46)
наистина голям успех. Отборът на Байерн игра с повечето си резерви, но и аз играх с резервите второто полувреме. Страхотен мач.
ЦСКА - Бенфика 0:0
ЦСКА - Сошо 2:3
дотук контроли.
Видима - ЦСКА 1:3 (Неи 2, Чиликов, 1 кръг - "А" група)
Войводина - ЦСКА 0:2 (Неи, Чиликов - 2-ри предварителен кръг - УЕФА Къп)

Еми това е. Като дебютант на играта се представям според мен добре. После пак ще пиша.
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Браво много добра селекция.
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

10x, ти до къде стигна? :)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

MdiegoR написа:10x, ти до къде стигна? :)
След малко ще пиша, защото сега почвам да играя.
Иначе съм до 3-тия кръг в УЕФА играх с Макаби Хайфа и загубих първия мач с 1:0, въпреки че заслужавах победа. А в първенствто съм с 2 мача по малко от другите и затова съм 6-ти.
След около час ще ви кажа дали съм влязал в групите
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Хора, някъде има ли уроци за Мениджър 08!Някои неща не ги разбирам!Тва ми е първия мениджър след 2001!
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”