Екипи by Xpl0de
-
Re: Екипи by Xpl0de
Ами извинявай,но все още не съм наясно с абсолютно всичко от фотошоп-а!!!klamer4o написа: Толкова ли е сложно логото на найк да го изрежеш!?!!
Ето и обещания екип на Ботев(Ихтиман)."Украсите" по панталонките съм ги правил на ръка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
До колкото мога да смятам според инфото в Pc world ще направите няколко отбора и от В група Днес направих резервния екип на Спартак Пловдив.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от xpl0de на 19 Окт 2007 15:48, променено общо 2 пъти.
-
- Обратна връзка:
-
Букви не съм променял!!!С такива букви е отбора върху които съм сложил моя екип!!!
-
- Обратна връзка:
-
-
- BFL Team™
Пак си имам дежурните забележки за места където виждам краищата на двете оцветени части
-
- Обратна връзка:
Стига си пускал лъжлива информация, защото феновете ще се сърдят на нас после, като видят, че няма "В" група! Повтарям: В ГРУПА НЯМА ДА ИМА ТАЗИ ГОДИНА!xpl0de написа:До колкото мога да смятам според инфото в Pc world ще направите няколко отбора и от В група Днес направих резервния екип на Спартак Пловдив.
klamer4o написа:Стига си пускал лъжлива информация, защото феновете ще се сърдят на нас после, като видят, че няма "В" група! Повтарям: В ГРУПА НЯМА ДА ИМА ТАЗИ ГОДИНА!xpl0de написа:До колкото мога да смятам според инфото в Pc world ще направите няколко отбора и от В група Днес направих резервния екип на Спартак Пловдив.
[/quote]62 отбора в BFL FIFA’08
Да, точно така - тази година в пача на BFL Team за популярната спортна игра ще има 62 отбора, а може би дори и повече. Освен тях ще има и 23 стадиона, около130 екипа, 50 лица на български играчи и още интересни зарибявки за феновете.[/quote]
Ами Вие сами сте казали че ще има 62 отбора, което означава 44 професионални и 18 отбора от "В" група
62 отбора в BFL FIFA’08L3vSkAr написа:klamer4o написа:Стига си пускал лъжлива информация, защото феновете ще се сърдят на нас после, като видят, че няма "В" група! Повтарям: В ГРУПА НЯМА ДА ИМА ТАЗИ ГОДИНА!xpl0de написа:До колкото мога да смятам според инфото в Pc world ще направите няколко отбора и от В група Днес направих резервния екип на Спартак Пловдив.
Да, точно така - тази година в пача на BFL Team за популярната спортна игра ще има 62 отбора, а може би дори и повече. Освен тях ще има и 23 стадиона, около130 екипа, 50 лица на български играчи и още интересни зарибявки за феновете.[/quote]
Ами Вие сами сте казали че ще има 62 отбора, което означава 44 професионални и 18 отбора от "В" група [/quote]
Хехехе доцент гадател мистериус хипер костодос...и т.н... ПОВТАРЯМ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ :В група НЯМА ДА ИМА !!!, другите отбори не са от В групата а от едно друго място....точка край и квото се сетиш още по тоя въпрос!!!