Български Национален Отбор Ваш Състав

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Silvera

Български Национален Отбор Ваш Състав

Мнение от Silvera »

Искам да видия ако бяхте трениор по футбол на българския национален отбор кой играчи щехте да земете в състава главния
1-Петков
2-Лусио
3-Живко
4-Игор
5-Топузаков
6-Илиан Стоянов
7-Телкйски
8-Боримиров
9-Стилиан петров
10-Мартин петров
11-Гонзо
схема на игра 4-4-2
са не искам расиски обиди към състава който съм направил искам да видия вашия състая който ще изведе до световното 2010 :party: :party: :party: :party:
Gosh0

Re: Български Национален Отбор Ваш Състав

Мнение от Gosh0 »

Гошо Петков
Пелето
Тунчев
Илиян Стоянов
Пешката Занев
Мечо
Стенли
Чавдар Янков
Мартин Петров
Бербатов
Божинов
:wasntme:
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Вратари: Георги Петков, Емил Петров, Илия Николов
Защитници: Александър Тунчев, Кирил Котев, Валентин Илиев, Пламен Николов, Йордан Тодоров, Живко Миланов, Михаил Венков, Петър Занев
Полузащитници и нападатели: Станислав Ангелов, Стилиян Петров, Благой Георгиев, Чавдар Янков, Емил Гъргоров, Христо Янев, Велизар Димитров, Ивелин Попов, Николай Димитров, Мартин Петров, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Бербатов.

За титулярен състав:

===============================Петков=================================
===Тодоров============Тунчев==========Илиев=============Венков========
==================Ангелов================Янков========================
====Попов====================В.Димитров=================М.Петров=======
=============================Бербатов==================================

Без чужденци в националния отбор! :)
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

===============================Ники=================================
===Аз============Младенов==========Папагала=============Асен========
==================Сашо================Иво========================
====Баго====================Цецо=================Венци=======
=============================Светльо==================================

Така. Ники го слагам на вратата, защото има невероятни качества. Винаги когато някой остане очи в очи с него Ники ще го расмее и оня ще бие топакта на киломерти от вратата.
След това съм аз, за да си бъбря с Ники. До мен е Младенов - на къде Младенов без Ники. За това и аз съм се пъхнал до тях. До нас тримата седи всеобщия любимец папагала. Сложен е пред ники по стратегически причини. Който играе срещу отбора сам ще разбере. Като ляв бек съм сложил Асен за да вдъхва някаквък ред в интересната защитна постройка.
Пред нас е Сашо за да ни предупреждава кога има атака и ние да спираме да бъбрим. Иво е на много стратегическа позиция. През целия мач той обикаля из терена събирта инфо после се връща на тази позиции и с един мегафон обяснва какво е разбрал.
Отред седи Баго за да шашфа противниковите защитници с новиу модерни прически. Сложил съм Цецо около средата на терена за да може да наблюдава екипите на отборите. Забелязал съм че на неговата позиция има най много хора - следвователно най много екипи. Венци е ляв атак, халф - по този начин ще може добре да наблюдава стадионите за своя сайт.
Най отбред е Светльо който с мегафона на Иво ще ни стяга и ще ръга головете.
А да видим кой ще ни спре.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Ае не състава е проблема , алкохола е проблема . За кой ли говоря ? ще ви дам жокер е вие се досетете ;) :
И мисла чееее....... Съм доеолен от ъъъъъ .. резултата . Но най вече не съм доболен шото съсдадахме мноо голови ситуации
Изображение
Изображение
Когато влезнаха ония двамата....и третия ааааамммм аа Иовов , Иовов
НиКи

Мнение от НиКи »

Вратари: Ивайло Петров, Георги Петков, Димитър Иванков
Защитници: Александър Тунчев, Валентин Илиев, Йордан Тодоров, Петър Занев, Михаил Венков, Елин Топузаков, Кирил Котев, Живко Желев, Радостин Кишишев.
Халфове и нападатели: Марчо Дафчев, Стилян Петров, Мартин Петров, Велизар Димитров, Удоджи, Христо Йовов, Станислав Ангелов, Емил Гаргоров, Благой Георгиев, Ивелин Попов, Христо Янев, Мартин Камбуров, Валери Божинов, Димитър Бербатов.

----------------------------------Иво Петров
Кишишев/Тодоров----Вальо Илиев------Тунчев------Занев/Венков
-------------------------Дафчев------Стилян Петров
Удоджи/Бл.Георгиев-------В.Димитров--------------Мартин Петров
-----------------------------------Бербатов

Заб: Много ми се ще Том да вземе гражданство и да застане на десния фланг :)
Последно промяна от НиКи на 22 Окт 2007 14:21, променено общо 1 път.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
crazy4u

Мнение от crazy4u »

AntrAcsA написа:Ае не състава е проблема , алкохола е проблема . За кой ли говоря ? ще ви дам жокер е вие се досетете ;) :
И мисла чееее....... Съм доеолен от ъъъъъ .. резултата . Но най вече не съм доболен шото съсдадахме мноо голови ситуации
Изображение
Изображение
Когато влезнаха ония двамата....и третия ааааамммм аа Иовов , Иовов
За Димитър Пенев :D
Nicky

Мнение от Nicky »

-----------------------------Г. Петков-------------------------------

---------Ст. Ангелов-----------Р. Кишишев------------П. Пажин-------------Л. Вагнер/ М. Венков

--------Д. Телкийски----------------Д. Боримиров / Ст. Петров--------------М. Петров

-------В. Домовчийски / В. Божинов -------Д. Бербатов-----------Хр. Йовов

Това е идеалният състав за мен :)
Galen

Мнение от Galen »

Ако аз бях мениджър на отбора щях да направя нещо много странно но след време това ще се окаже мноо добро.Махам ги тези дърводелци в състава ни и ще взема младежи.Ще оставя само Мартин Петров,Димитър Бербатов и Валери Божинов.И след 2 години този състав ще стане много по-добър от сегашния но няма кой да го види това :(
wabbitt

Мнение от wabbitt »

И когато влезнаха ония двамата и оня третия иии ... Жорето вратара :^)

Пената е проблема
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Да обвиняваш човека, който ти донесе най-големия повод за спортна гордост, е смешно и жалко.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

MuSTaKa написа:Да обвиняваш човека, който ти донесе най-големия повод за спортна гордост, е смешно и жалко.
:rofl: :rofl: :rofl:
пената не е никъв треньор,просто 94 година е случил на футболисти айде като е голям треньор що не ни класира на евро 2008,няколко години преди това Пламен Маркон със същите футболисти ни класира за евро 2004 :X
НиКи

Мнение от НиКи »

Gosh0 написа:
MuSTaKa написа:Да обвиняваш човека, който ти донесе най-големия повод за спортна гордост, е смешно и жалко.
:rofl: :rofl: :rofl:
пената не е никъв треньор,просто 94 година е случил на футболисти айде като е голям треньор що не ни класира на евро 2008,няколко години преди това Пламен Маркон със същите футболисти ни класира за евро 2004 :X
:rofl: :rofl: Кво го обвиняваш той ли е виновен че Стоичков е пълен дърводелец кат треньор и не можа да бие Албания в Софиа :X . Той ли пак е виновен че Холандия си беше паднала в Тирана, но заради дис бритиш хомосексуал се разви по друг начин :X Той ли е виновен че Иванков е дебил и пусна гол на Снайдер от центъра едва ли не :X , или че Ван дер Сар е вратар от класа и спаси сички наши положения, особено последното и най красивото на Бербо(всеки се среща за кое говоря). Просто трябва да признаете че дори когато Пената пое отбора бяхме с нищожни шансове!! При това в комбинация с лошия късмет...аз съм ЗА Пената да остане и да му се даде шанс, както се даде на Камата!!!
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Silvera

Мнение от Silvera »

Просто нашите футболисти ниамат режим и не играят на пълни обороти :D :D Преди 2 дни когато да имаме мач срещу албанците наще си ходиат по дискотеки е това е никакъв режим Пиат пушат а после искат резултат не играят те с техното сърце националния отбор не е за манекени и сърца с голяма воля за игра Пената е добър тренер а ма наще немат хъс за игра просто са трагедия големи звезди ния имаме Стилиан ;Мартин ; Бербатов;; никакви не са звзди те бербатов вкарва голове на слаби отбори както и мартин а стилиан никакъв го нема не им требва евро 08 отново да береме срама от 04 евро
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Гошо, сори батка, досега по-добро представяне от това при Пената нямаме.
И нали се сещаш, че само с добри играчи не става, Реал Мадрид допреди тая пролет нямаха трофей четири години.
А и малък факт - защитната ни формация през 94-та беше съставена само от играчи от вътрешното първенство плюс Трифон Иванов от Рапид Виена.

Колкото до Бербатов - пак за Реал Мадрид ще говорим - опъна им мрежата в три поредни мача в ШЛ. Толкова по темата на какви отбори вкарвал.

Злобата е част от вас...

Едит:

Силвера, кой ни измъкна срещу Румъния и Холандия миналата есен? Гонзо ли? :rofl:
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

wabbitt написа:И когато влезнаха ония двамата и оня третия иии ... Жорето вратара :^)

Пената е проблема
Абе тука имало много прости хора бе!!!Това че Пената не може да се изказва пред хората не значи че той е виновен!!!Знаете ли защо падаме от кой дойде!!!Защото тия мърльовци дето играят в чужбина се пазят да не се контузят путките скапани!!!Те играят не за победата, а за парите!!!За това Гошо вратаря беше играч на мача щото на него му пука за тая държава, а не като Бербатов дето се кри цял мач и накрая там вкара един гол!!!Те се пазят за мачовете с клубните си отбори щото ще лапнат повече пари!!!Пената според мене не е виновен въобще или може би че ги вкарва тия бразилци и хървати!!!Националния отбор е за българи, а не за разни чужденци!!!И за да играеш в националния трябва да имаш голямо сърце и да се раздаваш до края на мача, а не като тия путки дето се крият и нищо не вършат!!!Тоя Стилиян Петров какво му харесват в Астън Вилла не знам толкова е слаб че нямам думи!!! :devil: :X
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Вратар:
Димитър Иванков
Защитници:
Илиян Стоянов
Александър Тунчев
Радостин Кишишев
Игор Томашич
Полузащитници:
Стилиян Петров
Мартин Петров
Велизар Димитров
Благой Георгиев
Нападатели:
Димитър Бербатов
Валери Божинов
Това са моите титулярни 11 играча, които заслужават да са в националния отбор. ;)
red_or_dead31

Мнение от red_or_dead31 »

__________________________________Тодор Тодоров
___________________(Ивайло Петров, Георги Петков, Николай Михайлов)

Радостин Кишишев______Валентин Илиев________Александър Тунчев_______________Михаил Венков
(Йордан Тодоров)______(Елин Топузаков)________(Асен Караславов)_____________(Филипе Машадо)

_______________________Чавдар Янков_________Стилиян Петров
_______________________(Тодор Янчев)________(Емил Гъргоров)

Том_________________________________________________________________________Мартин Петров
(Ивелин Попов, Станислав Ангелов)______________________________(Здравко Лазаров, Христо Янев)

________________________________Велизар Димитров
________________________(Валери Божинов, Димитър Рангелов)

________________________________Димитър Бербатов
______________________________(Георги Чиликов, Неи)

Това е моят състав, малко поразширен, но дългата резервна скамейка и потенциала са важни. Треньор-чужденец е задължителен, може и мен да ме вземат в краен случай :D , и със 100% раздаване на терена съм сигурен, че ще играем на голямо първенство. 8)
Чужденците, които съм включил, са заявявали изрично, че искат да играят за България. Иначе включвам много легионери, за да внесат класа в отбора. :happy:
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Може би ще е по-добре да кажем кои не заслужават!
Лусио Вагнер,Радостин Кишишев(донякъде) и Игор Томашич!Мисля че нямаме нужда от натурализирани хора!Радостин мисля, че с тея издънки дето ги направи донякъде не заслужава.Титулярен Вратар-Гошо Петков.Показа го, че играе ЗА България!Въпреки, че дузпата е късмет той направи няколко добри спасявания!Ивелин Попов му трябва малко опит и е готов!!
Изображение
Изображение
CSKARA

Мнение от CSKARA »

Вратари: Ивайло Петров Георги Петков Тихомир Тодоров

Защита: Александър Тунчев Валентин Илиев Петър Занев Михаил Венков Илиян Стоянов Асен Караславов
Иван Пасков

Халфове: Караджинов Дафчев Балгой Георгиев Стилиян Петров Петър Златинов Велизар Димитров Чавдар Янков

Нападатели: Димитър Бербатов Валери Божинов Мартин Петров Ивелин Попов Георги Чиликов Валери Домовчийски
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”