Относно рисърча
Относно рисърча
Незнам как е с рисърча, но нека тука се постнат теми за рисърча на всеки отбор и накрая да се стигне до окончателен вариант одобрен от всички защото според мен рисърча не беше на ниво за 2007. По конкретно състава на Ботев Пловдив беше абсурден. Най-добрите играчи бяха с най-лоши статистики, да не говорим че почти никой не си беше на мястото. Неискам да умаловажавам труда на рисърчарите но мисля че ако повече хора се заемат (заемем ако ни позволите) резултатите ще са по-добри
-
- BFL Team™
Re: Относно рисърча
Те откъде да знаят? Нямат видимост към скритите форуми с рисърчаkyynadd написа:А аз ще ви помоля първо да гледатате. Вече има ресърчър за Ботев.
За това има категория с потребители "BFL Research".И друг гледай преди да питаш в съседната тема го има написано същото!Nicky написа:Те откъде да знаят? Нямат видимост към скритите форуми с рисърчаkyynadd написа:А аз ще ви помоля първо да гледатате. Вече има ресърчър за Ботев.
-
- BFL Team™
Пък и на човека си пише BFL research и само като му видиш аватара разбираш от кой отбор е, следователно и на кой е ресърч.
-
- Обратна връзка:
Сори че повдигнах темата. Просот исках да знам дали ще е по-достоверен състава от колкото на 2007
-
- Обратна връзка: