Браво, браво изглеждат страхотно, особено лицето на Велчоkyynadd написа:Нови шотове. На един от тях ще видите лицето на бай ви Вили. Моля без въпроси какви други лица ще има и тн....

Браво, браво изглеждат страхотно, особено лицето на Велчоkyynadd написа:Нови шотове. На един от тях ще видите лицето на бай ви Вили. Моля без въпроси какви други лица ще има и тн....
1. Tрябва ти темплейт - не може да поставиш терена където си искашRiLeCo написа:Абе мещо се мъча със стадиона на Сливен 2000 ше видиме в крайна сметка какво ще стане
А тази статистика само за мачовете на Левски И ЦСКА ли ще се показва или и на други мачове ще я имаto6kobg написа:СУПЕР са шотовете!Много ме кефи тва че има статистика преди началото на мача!БРАВО!!!!
Пак задавате въпроси на, които знаете, че отговор няма а получите.maserati1992 написа:А тази статистика само за мачовете на Левски И ЦСКА ли ще се показва или и на други мачове ще я имаto6kobg написа:СУПЕР са шотовете!Много ме кефи тва че има статистика преди началото на мача!БРАВО!!!!
?!?!?!
Много интересни неща се виждат в клипа, бравоLevski_forever написа:Ето едно клипче от новия BFL: http://vbox7.com/play:2dc90165
Ти какво ново очакваше?Gosh0 написа:Общо взето с изключение на екипите,нищо ново не виждам от клипа
Имеме шрифтовете и цифрите, но ще те помоля да ми пратиш твойте цифри на личен. Ако са по-добри от тези, които аз направих ще сложим тяхShakespirt написа:Здрасти, най-накрая се регнах и в новия форум. Искам да задам пак един от любимите ми въпроси. Какво мислите за шрифтовете с номерата на екипите? В тази фифа ше ги сложите ли? Мога да ви дам цифрите от екипите на Левски направени в .bmp формат. Ако кажете, мога да се постарая да направя шрифтовете и на други отбори. Кажете ми само какъв размер да ги направя и как да направя дадените картинки на шрифтове. В смисъл такъв, че съм направил цифрите от 0 до 9 за екипите на Левски, но са в .bmp формат и не са окомплектовани като шрифт.