PES2008 - RELEASED

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: PES2008 - RELEASED

Мнение от IvanMladenov »

НиКи написа:доколкото успях да прегледам в ево уеб пише че на 26ти ще се разбере......
аз пък разбрах че като се влезе в network директно искало регистрационен код и парола... както беше на ПЕС 6 :@
Изображение
Power^

Мнение от Power^ »

Еми чакаме 26 и тва е ко да се прай :(
Galen

Мнение от Galen »

Някой ако е свалил играта може ли да ми каже дали пак трябва да имам определено свободно място в Ц диск или няма такова нещо?
Power^

Мнение от Power^ »

Ей НиКи тва с конвертирането колко време ти отне????????????????????? :thinking:
CSKARA

Мнение от CSKARA »

кое е копчето за zoom във снимката на лицето че нещо не мога да разбера
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Ей сега си пуснах играта, геймплея не е толкова забързан и като цяло е добър, но първенствата са си същите и има само 15 стадиона :doh:
faire

Мнение от faire »

С голямо нетърпение чакам да излезе пача, че с тия екипи, стадиони, първенства, топки, обувки не става! Всичко друго в играта е страхотно! И графиката (въпреки че на филмчетата ми пече) и геймплея. Абе добра е, заслужаваше си чакането. Не знам, ама само мен ли ме дразни, че повторенията (при гол, голова ситуация) са супер дългиииии. Вярно, че понякога е важно как протича атаката, ама доста често се случва примерно гола да е с някво воле или с глава от центриране и тогава много се чака до самото попадение.. Надявах се и да са сложили функция в лигите (не мастър) да има развитие на играчите, защото с тая мастър лига освен с английските (примерно) трябва да играя и с други, което според мен е тъпо. Също, имам един много странен проблем. Искам в сетингс при копчетата да си сложа на един бутон да отговаря space (шпацията на клавиатурата). Обаче като дам спейс, го счита за ентър, ако ме разбирате.. Някакви идеи как да го направя? :^)
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

faire написа:С голямо нетърпение чакам да излезе пача, че с тия екипи, стадиони, първенства, топки, обувки не става! Всичко друго в играта е страхотно! И графиката (въпреки че на филмчетата ми пече) и геймплея. Абе добра е, заслужаваше си чакането. Не знам, ама само мен ли ме дразни, че повторенията (при гол, голова ситуация) са супер дългиииии. Вярно, че понякога е важно как протича атаката, ама доста често се случва примерно гола да е с някво воле или с глава от центриране и тогава много се чака до самото попадение.. Надявах се и да са сложили функция в лигите (не мастър) да има развитие на играчите, защото с тая мастър лига освен с английските (примерно) трябва да играя и с други, което според мен е тъпо. Също, имам един много странен проблем. Искам в сетингс при копчетата да си сложа на един бутон да отговаря space (шпацията на клавиатурата). Обаче като дам спейс, го счита за ентър, ако ме разбирате.. Някакви идеи как да го направя? :^)
space никога не е било поддържано в ПЕС ;)
Изображение
faire

Мнение от faire »

Напротив. Аз го ползвах в ПЕС6 за пауза и скипване на повторенията! И това изключително много ми липсва..
НиКи

Мнение от НиКи »

И аз вече я подкарах :P :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Power^

Мнение от Power^ »

IvanMladenov написа:
faire написа:С голямо нетърпение чакам да излезе пача, че с тия екипи, стадиони, първенства, топки, обувки не става! Всичко друго в играта е страхотно! И графиката (въпреки че на филмчетата ми пече) и геймплея. Абе добра е, заслужаваше си чакането. Не знам, ама само мен ли ме дразни, че повторенията (при гол, голова ситуация) са супер дългиииии. Вярно, че понякога е важно как протича атаката, ама доста често се случва примерно гола да е с някво воле или с глава от центриране и тогава много се чака до самото попадение.. Надявах се и да са сложили функция в лигите (не мастър) да има развитие на играчите, защото с тая мастър лига освен с английските (примерно) трябва да играя и с други, което според мен е тъпо. Също, имам един много странен проблем. Искам в сетингс при копчетата да си сложа на един бутон да отговаря space (шпацията на клавиатурата). Обаче като дам спейс, го счита за ентър, ако ме разбирате.. Някакви идеи как да го направя? :^)
space никога не е било поддържано в ПЕС ;)
Аз пък винаги съм си използвал space за ПАУЗА, как да не е било поддържано :^) ;) :happy:
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

дайте settings файла за 1280x1024 и option file за оправяне за лицензите плссссссссс ;)
CSKARA

Мнение от CSKARA »

CSKARA написа:кое е копчето за zoom във снимката на лицето че нещо не мога да разбера
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Незнам за вас ама аз изключително много съм разочарован от новия пес. Като изключим графиката( на която не мога напълно да се радвам) няма абсоютно нищо друго, което да те зареби. Геймплейа е по нереален даже и от тоя на фифа. Играчите се разминават както си искат, вкарваш от където си пожелаеш, повторенията след някое положение са по 5 минути, въобще пълна трагедия. Тоя пес е с класи под пес 6. Да не говорим че стадионите са 18( два пъти по малко от пес 6), а дори не са направили нито едно ново първенство! :| :| :|
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

h3aDsh07 написа:дайте settings файла за 1280x1024 и option file за оправяне за лицензите плссссссссс ;)
plssssssss
™XWD™

Мнение от ™XWD™ »

Ми като поиграеш повечко се зарибяваш сев повече и повече :) А тва с зоом-а при правенето на лице и аз нещо не го разбрах...
Менюто на МЛ ми е супер странно...
Абе играта просто заряза стария си вид и са е някак ХД :happy:
Кефи ме че се изморяват футболистите което е хубаво не да си минаваш цял мач с К.Роналдо да праиш квот си искаш..
А и колкото повече играеш толко по-трудно става защото противника се адаптира кам начина ти на игра ;)
Абе някак обаче липства свободата в ПЕС 6 но още малко игра трябва...
Лан няма-поне засега :sweating:
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

Huku kak si drapna igrata ?
НиКи

Мнение от НиКи »

по реда на нещата:
кое е копчето за zoom във снимката на лицето че нещо не мога да разбера
настройваш си във settings дясната редица с копчета и по специално тези със стрелки наляво и надясно. Със копчето с което е стрелка нагоре даваш Зуум, а със тва със стрелка надолу отдалечаваш ;)

дайте settings файла за 1280x1024 и option file за оправяне за лицензите плссссссссс

пробвай това за резолюцията, не съм сигурен че работи. Пълен опшън файл още няма, изтеглил съм един в който например БГ е с развалени имена....
НиКи как я дръпна играта?
ами то Иван Младенов го е написал малко по нагоре ;)
значи ето едно обяснение в замунда:
натискаш Start менюто. оттам run и в него пишеш "convert d:/fs:ntfs" без кавичките, като на сястото на d:/ пишеш диска на който ще сваляш. После те пита колко гб да го направи и ако ти изпише примерно d:/ 20 gb го промени на GB с големи букви. натискаш ентър и като изчезне прозореца си готов. Айде успех

^^По този начин се конвертира файловата система на дяла от харда на НТФС без да се губят файловете в него, защото при ФАТ32 има лимит за големина на файл на 4 гига и затова не се изтегля ПЕС-а. НЕ ПРЕКЪСВАЙ ПРОЦЕСА!!! Чаках малко повече от час, при теб може да е повече ;)

По всичко личи че ЛАН НЯМА да има ;( ;(

И аз имам един въпрос - защо ВИНАГИ като включа играта ме пита кое ниво да играя??? Не знам за вас но на мен играта не ми вдъхва доверие много много. Постоянно пита за ниво и секви такива простотии, Bristol Marry Stadium трябваше да е със червени мрежи като на шотовете, ама не е. Както и това:
untitled.JPG
Това лого е на няколко места - повторения, зареждане преди мачи къде ли не. В демото на тези места беше логото на конами.....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

HuKu дай по-точен линк за settings че тоз не баца плссссс :)
belerefon

Мнение от belerefon »

хммммм...има нещо подозрително в този пес :^)
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”