PES2008 - RELEASED
Re: PES2008 - RELEASED
Pisha v run "convert d:/fs:ntfs" ---> posle mi izpisva The type of youir file system is FAT32 posle Enter current volume label for drive D: kajete posle kakvo da napisha , 10x (probvah 20 GB , no posle vednaga iz4ezva , help)
-
^^на мен не ми го е изписвало.
http://rapidshare.com/files/64393690/PE ... _fixes.rar
HuKu дай по-точен линк за settings че тоз не баца плссссс
http://rapidshare.com/files/64393690/PE ... _fixes.rar
-
хайде бе скръндзиии споделяйте впечатления,6отове,нищо не казвате
-
Несъм доволен щото няма мулти !
Май всички очаквахме доста и сега настроението е минорно. Най-вече играта в мрежа...
Нз кв'о и е на играта на мен ми харсева .... e ся найстина е малко подозрителна шото на адбордовете няма логотa при повторения горе в десния ъгъл също няма при заереждане също,но ще изчакаме 26-27 да видиме ако излезне нещо друго,да найстина гадно че няма LAN , но пък си е яка играта, нямат и лиценз повечето отбори нп,тъкмо повече работа за пач-мейкърите , само че не разбрах нали казаха че за PC ще е същтата като за xbox360 значи щом за xbox е почти 8гб значи и за РС трябва да е толкова , пък и имаше някъв едит на стадионите от менюто да си правиш сам, но квото е такова .. пак е нещо ново
-
При мен ги има логотата при повторенията сичко е ок само дето в началото ме пита на ква трудност искам да играя ся кво искате да кажете че е фалшива направо сте ми смешни няма кво това си е играта
За съжеление си прав__SaNd1__ написа:При мен ги има логотата при повторенията сичко е ок само дето в началото ме пита на ква трудност искам да играя ся кво искате да кажете че е фалшива направо сте ми смешни няма кво това си е играта
Не знам кой е казал, че играта е фалшива. Просто бяха плъзнали слухове, че няма да има проблем да се играе мрежа, а сега се оказва, че не е точно така. Това е! Иначе естествено PES 2008 си е най-добрият футболен симулатор на пазара - тук спор няма.
-
Добреде как мога да ги гледам тия пресконференций раздаване на автографи?
настройваш си във settings дясната редица с копчета и по специално тези със стрелки наляво и надясно. Със копчето с което е стрелка нагоре даваш Зуум, а със тва със стрелка надолу отдалечавашНиКи написа:по реда на нещата:
кое е копчето за zoom във снимката на лицето че нещо не мога да разбера
как се настройва че не ми дава ги пипам мамка му
Искам да питам защо на един фр му дава това "erro-1603 Fatal error during installation. Consult Windows Installer Help (Msi.chm) or MSDN for more information"
-
цъкаш върху картинката на бутона и ти изписва press any button. А кой е слота на БГ екипите?CSKARA написа:настройваш си във settings дясната редица с копчета и по специално тези със стрелки наляво и надясно. Със копчето с което е стрелка нагоре даваш Зуум, а със тва със стрелка надолу отдалечавашНиКи написа:по реда на нещата:
кое е копчето за zoom във снимката на лицето че нещо не мога да разбера
как се настройва че не ми дава ги пипам мамка му
-
Няма никакви проблеми с онлайн играта , ще бъде както преди . Само че ще го пуснат на 27ми и въпреки че няма ЛАН , на сърварите на КОНАМИ няма лаг така че не виждам проблем
-
На който му излиза това просто изключете кабела за нета от компа и сичко се оправя...паната са както във файловете на играта. Имам няколко предположения защо е така. Първото - конами имат някаква онлайн система за реклами и понеже не са отворили сървърите се показва този знак. Второто е че така се опитват да хванат пиратски копия, но едва ли, така че най вероятно първото.НиКи написа:Това лого е на няколко места - повторения, зареждане преди мачи къде ли не. В демото на тези места беше логото на конами.....
-
Има ли в играта интервюта и раздаване на афтографи, които бяха показвани на шотове преди да излезе?
-
Да това е на Master Leaguenasko_ov написа:Има ли в играта интервюта и раздаване на афтографи, които бяха показвани на шотове преди да излезе?
-
- Обратна връзка:
Сър Овердом, не са нужни приказки, а действия...
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
По принцип обичам и искам да имам...
Волумето на мах, а пепи василев ис куайът... що тъй?
Волумето на мах, а пепи василев ис куайът... що тъй?