![Wondering :^)](./images/smilies/wondering.gif)
![Rolling on the floor Laughing :rofl:](./images/smilies/rofl.gif)
За 300 лв никой млад и кадърен човек няма да се хване, защото с образованието, което ти трябва да станеш учител можеш да си изкарваш спокойно 1200+ лв.red_or_dead31 написа:Да бе, ще ми учат децата - докато моите деца тръгнат на училище голямата част от тея идиоти отдавна ще са се гътнали!Нещо повече - аз се надявам и мене да не учат, а да бъдат масово съкратени или дисциплинарно уволнени и на тяхно място да дойдат амбициозни млади и кадърни хора.
Виждам колко си заблуден, затова ще те осветля. Правителството предлага 650 лв средна БРУТНА заплата, което означава реално средно по 450 лв чиста заплата!red_or_dead31 написа:За 300 нямаше да се навият много хора, но при новите заплати - минимум 550 - 600 лв., ще има много желаещи да станат учители.![]()
2. Даскалска пропаганда е твърдението, че те са единствените останали готови да образоват младото поколение хора. Но все още явно има хора които им се връзват ...![]()
3. А и от какъв зор трябва да има такъв голям брой учители по различните дисциплини - минимум по 2 даскалки по химия, физика, география и т.н. във всяко квартално училище. Един учител може преспокойно да преподава по два предмета - история и география, музика и изобразително изкуство, химия и биология, математика и физика, математика и информатика, литература и философия ... а по физкултура може да "преподава" дори и портиера, чистачката, хамалина от лавката или дори някой активно трениращ във фитнеса ученик от 12-ти клас!
Абе бате ти си некакъв неадекватенNicky написа:Да се направят следните назначения, за да се върнат учениците в клас:
Eminem - по Български и Английски език, защото ги реди много бързо римите
Dr. DRE - по математика, защото само си брои милионите
X-Zibit - по химия, защото на сцената е буен като Ca2Co3 (дикалциев три-карбонат)
Snoop Dogg - по физкултура, защото е бил баскетболист и по сексология, защото много разбира от тая тема
Ice Cube- по физика, защото много разбира от "..пенис потопен във влагалище..." (можеше да го напиша и нецензурирано, ама айде)
Ако не забелязваш казвам го с ирония, за да покажа че без образование сте наникъде.maserati1992 написа:Абе бате ти си некакъв неадекватенNicky написа:Да се направят следните назначения, за да се върнат учениците в клас:
Eminem - по Български и Английски език, защото ги реди много бързо римите
Dr. DRE - по математика, защото само си брои милионите
X-Zibit - по химия, защото на сцената е буен като Ca2Co3 (дикалциев три-карбонат)
Snoop Dogg - по физкултура, защото е бил баскетболист и по сексология, защото много разбира от тая тема
Ice Cube- по физика, защото много разбира от "..пенис потопен във влагалище..." (можеше да го напиша и нецензурирано, ама айде)![]()
![]()
![]()
![]()
Аз лично забелязвам иронията, и съм напълно съгласен, че без образование сме наникъде. Защо казваш "сте"? Всеки има нужда от образование, дори завършилите училище. Човек се учи, докато е жив.Ако не забелязваш казвам го с ирония, за да покажа че без образование сте наникъде.
Пак казвам с тези ниски заплати никой ерудиран човек няма да се хване!red_or_dead31 написа:Аз лично забелязвам иронията, и съм напълно съгласен, че без образование сме наникъде. Защо казваш "сте"? Всеки има нужда от образование, дори завършилите училище. Човек се учи, докато е жив.Ако не забелязваш казвам го с ирония, за да покажа че без образование сте наникъде.
Въпросът е КОЙ трябва да го учи - дали тези, дето се тръшкат, крещят и псуват по площадите и дето вече цял месец не се интересуват от учениците, или напористи, ерудирани хора с новаторски дух???
Днес се обаждах в нашето даскало и ми казаха, че и утре няма да учим!napster написа:Кажете продължава ли стачката?