PES2008 - RELEASED

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
petrov1991

Re: PES2008 - RELEASED

Мнение от petrov1991 »

Pisha v run "convert d:/fs:ntfs" ---> posle mi izpisva The type of youir file system is FAT32 posle Enter current volume label for drive D: kajete posle kakvo da napisha , 10x (probvah 20 GB , no posle vednaga iz4ezva , help)
НиКи

Мнение от НиКи »

^^на мен не ми го е изписвало.
HuKu дай по-точен линк за settings че тоз не баца плссссс

http://rapidshare.com/files/64393690/PE ... _fixes.rar
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

хайде бе скръндзиии :envy: споделяйте впечатления,6отове,нищо не казвате :@
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Несъм доволен щото няма мулти !
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Май всички очаквахме доста и сега настроението е минорно. Най-вече играта в мрежа...
Ghost Rider

Мнение от Ghost Rider »

Нз кв'о и е на играта :^) на мен ми харсева .... e ся найстина е малко подозрителна шото на адбордовете няма логотa при повторения горе в десния ъгъл също няма при заереждане също,но ще изчакаме 26-27 да видиме ако излезне нещо друго,да найстина гадно че няма LAN , но пък си е яка играта, нямат и лиценз повечето отбори нп,тъкмо повече работа за пач-мейкърите :), само че не разбрах нали казаха че за PC ще е същтата като за xbox360 :^) значи щом за xbox е почти 8гб значи и за РС трябва да е толкова :wasntme: , пък и имаше някъв едит на стадионите от менюто да си правиш сам, но квото е такова .. пак е нещо ново :giggle: :P
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

При мен ги има логотата при повторенията сичко е ок само дето в началото ме пита на ква трудност искам да играя ся кво искате да кажете че е фалшива :^) направо сте ми смешни :giggle: няма кво това си е играта ;)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Ghost Rider

Мнение от Ghost Rider »

__SaNd1__ написа:При мен ги има логотата при повторенията сичко е ок само дето в началото ме пита на ква трудност искам да играя ся кво искате да кажете че е фалшива :^) направо сте ми смешни :giggle: няма кво това си е играта ;)
За съжеление си прав :P
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Не знам кой е казал, че играта е фалшива. Просто бяха плъзнали слухове, че няма да има проблем да се играе мрежа, а сега се оказва, че не е точно така. Това е! Иначе естествено PES 2008 си е най-добрият футболен симулатор на пазара - тук спор няма.
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Добреде как мога да ги гледам тия пресконференций раздаване на автографи?
ИзображениеИзображение
CSKARA

Мнение от CSKARA »

НиКи написа:по реда на нещата:
кое е копчето за zoom във снимката на лицето че нещо не мога да разбера
настройваш си във settings дясната редица с копчета и по специално тези със стрелки наляво и надясно. Със копчето с което е стрелка нагоре даваш Зуум, а със тва със стрелка надолу отдалечаваш ;)

как се настройва че не ми дава ги пипам мамка му
Ghost Rider

Мнение от Ghost Rider »

Искам да питам защо на един фр му дава това "erro-1603 Fatal error during installation. Consult Windows Installer Help (Msi.chm) or MSDN for more information" :^)
НиКи

Мнение от НиКи »

CSKARA написа:
НиКи написа:по реда на нещата:
кое е копчето за zoom във снимката на лицето че нещо не мога да разбера
настройваш си във settings дясната редица с копчета и по специално тези със стрелки наляво и надясно. Със копчето с което е стрелка нагоре даваш Зуум, а със тва със стрелка надолу отдалечаваш ;)

как се настройва че не ми дава ги пипам мамка му
цъкаш върху картинката на бутона и ти изписва press any button. А кой е слота на БГ екипите?
Изображение

Изображение
napster

Мнение от napster »

Няма никакви проблеми с онлайн играта , ще бъде както преди . Само че ще го пуснат на 27ми и въпреки че няма ЛАН , на сърварите на КОНАМИ няма лаг така че не виждам проблем ;)
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

НиКи написа:
untitled.JPG
Това лого е на няколко места - повторения, зареждане преди мачи къде ли не. В демото на тези места беше логото на конами.....
На който му излиза това просто изключете кабела за нета от компа и сичко се оправя...паната са както във файловете на играта. Имам няколко предположения защо е така. Първото - конами имат някаква онлайн система за реклами и понеже не са отворили сървърите се показва този знак. Второто е че така се опитват да хванат пиратски копия, но едва ли, така че най вероятно първото.
Изображение

Изображение
nasko_ov

Мнение от nasko_ov »

Има ли в играта интервюта и раздаване на афтографи, които бяха показвани на шотове преди да излезе?
Изображение
vampikkata

Мнение от vampikkata »

nasko_ov написа:Има ли в играта интервюта и раздаване на афтографи, които бяха показвани на шотове преди да излезе?
Да това е на Master League
overdom

Мнение от overdom »

Аз пък неам коментар...
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Сър Овердом, не са нужни приказки, а действия... :clap:
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
overdom

Мнение от overdom »

По принцип обичам и искам да имам...

Волумето на мах, а пепи василев ис куайът... що тъй?
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”