PES2008 - RELEASED

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
MuSTaKa
Обратна връзка:

Re: PES2008 - RELEASED

Мнение от MuSTaKa »

Моля провери каква ти е честотата на коментарите, другият вариант е Пепи да си е заслужил другия прякор - Запека...
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
НиКи

Мнение от НиКи »

overdom написа:По принцип обичам и искам да имам...

Волумето на мах, а пепи василев ис куайът... що тъй?

щото не си с най новите звукови драйвери ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Nicky

Мнение от Nicky »

Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
Затова засега се въздържам от теглене, защото тия ФЛТ ми намирисват. Нищо чудно като са кракерска (WAREZ) група, дали няма да пуснат някой spyware в краковете си!!!
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Добреде на Master Liga съм изиграл 5-6 мача и никакви пресконференций афтографи и тем подобни аре кажетеми как мога да ги гледам или какво трябва да направя за да започнат да ми се показват?
ИзображениеИзображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

хора, играчите в Англия са реални! Имената, емблемите и екипите на отборите са грешни, но играчите са си точни от-до! Вижте Марто и Бербо ;)
berbo.JPG
marto_petrov.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Имам един проблем и моля някои ако може да ми помогне да го разреша :( Значи имам папка Конами в Му Документс но в папката Саве няма Опшън Фаил и съответно всеки път като пускам играта ми дава да избирам трудността все едно я пускам за първи път също така не мога и да правя сеифове МОЛЯ НЯКОИ ДА ПОМОГНЕ ДА РАЗРЕША ТОЗИ ПРОБЛЕМ ;( :shake:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Nicky написа:Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
Затова засега се въздържам от теглене, защото тия ФЛТ ми намирисват. Нищо чудно като са кракерска (WAREZ) група, дали няма да пуснат някой spyware в краковете си!!!
Още повече че като реинсталнах играта това се махна!!! :shake: Другото странно е че в моята версия сички имена на играчи, които разгледах бяха реални, дори и на националните, само на БГ беха Ибонков, Килимов и т.н. Тука има нещо гнило сигурен съм :^) :nerd: .

Едит: Откакто си реинсталнах започна да ми "сейва" нещата които направя просто на систем сетингс давам систем дата и оттам сейв дата, по същия начин и със едита праа си промените давам сейв, и после винаги като пускам играта лоудвам систем сетингс и едит. Просто определено има нещо по тази версия, НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ФАЛШИВА. Не може една реинсталация(ънинсталнах, изтрих сичко свързано с КОНАМИ в регедит освен тва на ПЕС 6, и инсталирах играта само с английски коментар и английски ингейм текст) и след това вече можех да си лодувам(ръчно всеки път) систем сетингс и едит, а и преди като сейвна МЛ и после пусна пак играта сейва го няма, а сега си стои.
Изображение

Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

НиКи написа:
Nicky написа:Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
Още повече че като реинсталнах играта това се махна!!! :shake: Другото странно е че в моята версия сички имена на играчи, които разгледах бяха реални, дори и на националните, само на БГ беха Ибонков, Килимов и т.н. Тука има нещо гнило сигурен съм :^) :nerd: .

Едит: Откакто си реинсталнах започна да ми "сейва" нещата които направя просто на систем сетингс давам систем дата и оттам сейв дата, по същия начин и със едита праа си промените давам сейв, и после винаги като пускам играта лоудвам систем сетингс и едит. Просто определено има нещо по тази версия, НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ФАЛШИВА. Не може една реинсталация(ънинсталнах, изтрих сичко свързано с КОНАМИ в регедит освен тва на ПЕС 6, и инсталирах играта само с английски коментар и английски ингейм текст) и след това вече можех да си лодувам(ръчно всеки път) систем сетингс и едит, а и преди като сейвна МЛ и после пусна пак играта сейва го няма, а сега си стои.
ъъъ, за какво става дума?
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

казах ви,че нещо не е както трябва :^) само времето ще покаже,но си мисля,че ще има изненади след 26ти :nerd:
НиКи

Мнение от НиКи »

IvanMladenov написа:
НиКи написа:

ъъъ, за какво става дума?

за някои от бъговете, които заварих в ПЕС-а след кат го инсталнах, като някои от тях мистериозно изчезнаха, след като го реинсталирах :^)
Изображение

Изображение
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

option file-a за оправяне на лицензите излезе ли?? : )
Power^

Мнение от Power^ »

НиКи, и ся кво бате, треа ние да си създаваме option file и всеки път да лоудваме него и settings, така ли? :(
НиКи

Мнение от НиКи »

да
Изображение

Изображение
Power^

Мнение от Power^ »

НиКи написа:да
;( Е да ама май не на всички го има тоя проблем. :o
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Да не всички имат тоя проблем един приятел при него всичко си е на ред мн странно :shake:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
Galen

Мнение от Galen »

И аз имам този проблем като на НиКи. :( Иначе съм доволен от играта единствения проблем е това да се оправи.Играта е страхотна ;) .А ще може ли тази игра да се играе онлайн :thinking:
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

НЕ няма Лан същото като в ПЕС 6 си е ;)

Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

значи в evo-web казаха, че този проблем е от клавиатурата. Смяната й няма да помогне, но казват че с геймпад всичко си се записва. Аз съм с геймпад и наистина нямам никакъв проблем :party:
Изображение
Phoenix

Мнение от Phoenix »

а дали е възможно да се направи пач, който да слага публика и на лол детайли защото без публика е много тъпо... : (
Power^

Мнение от Power^ »

Phoenix написа:а дали е възможно да се направи пач, който да слага публика и на лол детайли защото без публика е много тъпо... : (
Да, вярно и аз се замислих за тоя вариант, ако може и тревата да се оправи щот е мн тъпа на low, винаги е една и съща. :(
Последно промяна от Power^ на 24 Окт 2007 12:12, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”