PES2008 - RELEASED
-
- Обратна връзка:
Re: PES2008 - RELEASED
Моля провери каква ти е честотата на коментарите, другият вариант е Пепи да си е заслужил другия прякор - Запека...
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
overdom написа:По принцип обичам и искам да имам...
Волумето на мах, а пепи василев ис куайът... що тъй?
щото не си с най новите звукови драйвери
Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
Затова засега се въздържам от теглене, защото тия ФЛТ ми намирисват. Нищо чудно като са кракерска (WAREZ) група, дали няма да пуснат някой spyware в краковете си!!!
Затова засега се въздържам от теглене, защото тия ФЛТ ми намирисват. Нищо чудно като са кракерска (WAREZ) група, дали няма да пуснат някой spyware в краковете си!!!
-
Добреде на Master Liga съм изиграл 5-6 мача и никакви пресконференций афтографи и тем подобни аре кажетеми как мога да ги гледам или какво трябва да направя за да започнат да ми се показват?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
хора, играчите в Англия са реални! Имената, емблемите и екипите на отборите са грешни, но играчите са си точни от-до! Вижте Марто и Бербо
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Имам един проблем и моля някои ако може да ми помогне да го разреша Значи имам папка Конами в Му Документс но в папката Саве няма Опшън Фаил и съответно всеки път като пускам играта ми дава да избирам трудността все едно я пускам за първи път също така не мога и да правя сеифове МОЛЯ НЯКОИ ДА ПОМОГНЕ ДА РАЗРЕША ТОЗИ ПРОБЛЕМ
-
Още повече че като реинсталнах играта това се махна!!! Другото странно е че в моята версия сички имена на играчи, които разгледах бяха реални, дори и на националните, само на БГ беха Ибонков, Килимов и т.н. Тука има нещо гнило сигурен съм .Nicky написа:Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
Едит: Откакто си реинсталнах започна да ми "сейва" нещата които направя просто на систем сетингс давам систем дата и оттам сейв дата, по същия начин и със едита праа си промените давам сейв, и после винаги като пускам играта лоудвам систем сетингс и едит. Просто определено има нещо по тази версия, НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ФАЛШИВА. Не може една реинсталация(ънинсталнах, изтрих сичко свързано с КОНАМИ в регедит освен тва на ПЕС 6, и инсталирах играта само с английски коментар и английски ингейм текст) и след това вече можех да си лодувам(ръчно всеки път) систем сетингс и едит, а и преди като сейвна МЛ и после пусна пак играта сейва го няма, а сега си стои.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ъъъ, за какво става дума?НиКи написа:Още повече че като реинсталнах играта това се махна!!! Другото странно е че в моята версия сички имена на играчи, които разгледах бяха реални, дори и на националните, само на БГ беха Ибонков, Килимов и т.н. Тука има нещо гнило сигурен съм .Nicky написа:Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
Едит: Откакто си реинсталнах започна да ми "сейва" нещата които направя просто на систем сетингс давам систем дата и оттам сейв дата, по същия начин и със едита праа си промените давам сейв, и после винаги като пускам играта лоудвам систем сетингс и едит. Просто определено има нещо по тази версия, НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ФАЛШИВА. Не може една реинсталация(ънинсталнах, изтрих сичко свързано с КОНАМИ в регедит освен тва на ПЕС 6, и инсталирах играта само с английски коментар и английски ингейм текст) и след това вече можех да си лодувам(ръчно всеки път) систем сетингс и едит, а и преди като сейвна МЛ и после пусна пак играта сейва го няма, а сега си стои.
-
казах ви,че нещо не е както трябва само времето ще покаже,но си мисля,че ще има изненади след 26ти
-
IvanMladenov написа:ъъъ, за какво става дума?НиКи написа:Още повече че като реинсталнах играта това се махна!!! Другото странно е че в моята версия сички имена на играчи, които разгледах бяха реални, дори и на националните, само на БГ беха Ибонков, Килимов и т.н. Тука има нещо гнило сигурен съм .Nicky написа:Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
за някои от бъговете, които заварих в ПЕС-а след кат го инсталнах, като някои от тях мистериозно изчезнаха, след като го реинсталирах
option file-a за оправяне на лицензите излезе ли?? : )
НиКи, и ся кво бате, треа ние да си създаваме option file и всеки път да лоудваме него и settings, така ли?
-
Е да ама май не на всички го има тоя проблем.НиКи написа:да
-
Да не всички имат тоя проблем един приятел при него всичко си е на ред мн странно
И аз имам този проблем като на НиКи. Иначе съм доволен от играта единствения проблем е това да се оправи.Играта е страхотна .А ще може ли тази игра да се играе онлайн
-
НЕ няма Лан същото като в ПЕС 6 си е
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
значи в evo-web казаха, че този проблем е от клавиатурата. Смяната й няма да помогне, но казват че с геймпад всичко си се записва. Аз съм с геймпад и наистина нямам никакъв проблем
а дали е възможно да се направи пач, който да слага публика и на лол детайли защото без публика е много тъпо... : (
Да, вярно и аз се замислих за тоя вариант, ако може и тревата да се оправи щот е мн тъпа на low, винаги е една и съща.Phoenix написа:а дали е възможно да се направи пач, който да слага публика и на лол детайли защото без публика е много тъпо... : (
Последно промяна от Power^ на 24 Окт 2007 12:12, променено общо 1 път.