И аз почти сигурно съм в групите. Отборът набираше скорост, но много се повдигна самочувствието, което беше грешка. Ето резултатите, след 1-вия кръг в "А" група и 2-рия предварителен кръг в УЕФА:
ЦСКА 1:0 Локомотив София (Неи)
ЦСКА 2:0 Войводина (Неи, Гарсес) - общ резултат 4:0 - безпроблено класиране, към последния ход към групите.
-- жребий за 1-вия кръг на УЕФА (кръгът преди групите). За моя радост бях поставен и отървах отбори като Байерн, Атлетико Мадрид, Хамбургер, Тотнъм и т.н.
и така, изтеглих мноооого благоприятен жребий - Аалборг БК от Дания. Първият мач съм гост.
Ботев Пд 2:1 ЦСКА (Венков) - тук дадоха дузпа за Ботев в 90-тата минута и ме биха много гадно на "колежа". Необяснимо за мен, момчетата показа много слаба и надменна игра спрямо противника. Венков отбеляза един от най-красивите голове - прехвърлящ пряк свободен удар , от трудна позиция. Наистина -> страхотно попълнение.
Беласица 0:1 ЦСКА (Неи) - тук също беше много трудно, но Неи отбеляза дузпа в 84-тата минута и даде така важната и трудна победа.
Аалборг 0:2 ЦСКА (Чиликов 2) - след страхотно начало и два гола на Чиликов, след 2 асистенции на Велизарчо може би нещата се решиха. Яд ме е, че не можахме да ги бием с повече. Но 2:0 като гост, е прекрасен резултат и 90% съм в групите.
Препоръчвам ви: Мишо Венков. Наистина перфектен ляв бек.
Недоволен съм от: Том - вече 4-5 мача игра, а не направи добро впечатление в нито един мач.