Подпишете се в подрепа на учителите!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- Обратна връзка:
Re: Подпишете се в подрепа на учителите!!!
Red or Dead,
Кой амбициозен млад човек ще иска да получава по 400 лв заплата за да се мъчи с отрепки като идващото отдолу поколение? Кой ще го внесе новаторския дух, някой мазохист ли?
Извинявай, няма такъв. По-скоро би станал редач на паркет, защото последните получават по 1000-1200 лв на месец.
НИКЪДЕ по света физическият труд не се котира по-високо от интелектуалния. Станахме бетер циганите, ей....
Кой амбициозен млад човек ще иска да получава по 400 лв заплата за да се мъчи с отрепки като идващото отдолу поколение? Кой ще го внесе новаторския дух, някой мазохист ли?
Извинявай, няма такъв. По-скоро би станал редач на паркет, защото последните получават по 1000-1200 лв на месец.
НИКЪДЕ по света физическият труд не се котира по-високо от интелектуалния. Станахме бетер циганите, ей....
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Нямам сили да се боря с почитателите на учителите като дон Кихот с вятърните мелници. Който си ги подкрепя, да си ги подкрепя, нищо не мога да направя, рано или късно на всички ще им оври главата, вече много хора започнаха да си оттеглят подкрепата ..
-
- Обратна връзка:
A в интерес на истината в момента стачкуват повече училища, отколкото на 24.9.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
И така трябва! Тук в Плевен само в ЕГ не стачкуват.MuSTaKa написа:A в интерес на истината в момента стачкуват повече училища, отколкото на 24.9.
-
- Обратна връзка:
Бате, аз там уча бе, как да не стачкуват
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Хм днес в билярда на Кроноса видях едни познати момичета от ЕГ и те ми казаха, че не учатMuSTaKa написа:Бате, аз там уча бе, как да не стачкуват
Е поне ние в МГ сме си добре, не съм ходил от 1 месец на даскало
При достигнати 98% стачкуващи работници в сферата на образованието в цялата страна миналата седмица, днес броят им е спаднал до малко над 46%. Данните са официално предоставени от синдикатите, разбирайте даже леко преувеличени.A в интерес на истината в момента стачкуват повече училища, отколкото на 24.9.
-
- Обратна връзка:
Дай линк, източник нещо. Защото медиите манипулират, бате.
И все пак отговори - кой заслужава да взема повече пари - интелектуалният или физическият работник?
И все пак отговори - кой заслужава да взема повече пари - интелектуалният или физическият работник?
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Естествено, че интелектуалният, едва ли има интелигентен човек, който е на друго мнение.
Какво стана увеличиха ли заплатите, защото ме нямаше в последните три дни и нищо не знам за стачката
Когато дядо ми е бил на даскало хем по добро образование хем по-малко часове и с повече почивка. 2 уч. ч. - 1 ч. почивка - още 2 и гойнг ауей сигурно е седял 2 ч. и с почивката 3 |-(
-
- Обратна връзка:
не ми се пуска нова тема, та искам да кажа
МАМКА МУ НА ДАСКАЛА МИ ПО АНГЛИЙСКИ! ДАНО МУ ИЗСЪХНАТ МЪДИТЕ! КАК МОЖЕ УТРЕ, КОГАТО ИМАМ ВАЖНИ ФИЗИЧЕСКИ ТЕСТОВЕ, ТОЙ ДА РЕШИ, ЧЕ МУ СЕ ХОДИ НА ДАСКАЛО!
МАМКА МУ НА ДАСКАЛА МИ ПО АНГЛИЙСКИ! ДАНО МУ ИЗСЪХНАТ МЪДИТЕ! КАК МОЖЕ УТРЕ, КОГАТО ИМАМ ВАЖНИ ФИЗИЧЕСКИ ТЕСТОВЕ, ТОЙ ДА РЕШИ, ЧЕ МУ СЕ ХОДИ НА ДАСКАЛО!
klamer4o написа:не ми се пуска нова тема, та искам да кажа
МАМКА МУ НА ДАСКАЛА МИ ПО АНГЛИЙСКИ! ДАНО МУ ИЗСЪХНАТ МЪДИТЕ! КАК МОЖЕ УТРЕ, КОГАТО ИМАМ ВАЖНИ ФИЗИЧЕСКИ ТЕСТОВЕ, ТОЙ ДА РЕШИ, ЧЕ МУ СЕ ХОДИ НА ДАСКАЛО! :
Ами ако не беше тази стачка щеше и през предните седмици да си учите...ако не беше стачката щеше и утре да учиш на пълна програма и тъй нататък
П.С. > Сега като сте малки си мислите, че не трябва да учите, но ви съветвам да го надделеете и да седнете да поучите здраво, после ще сте ми благодарни