Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
xpl0de

Re: Вашата кариера

Мнение от xpl0de »

CSKARA написа:
xpl0de написа: Левски-Тулуза 2:1(3ти кръг за ШЛ)
и как е свършил мача с тулуза 2-0 за теб ли :wasntme: :wasntme: ]:) ]:) ]:) ]:)
Не но пак ги победих ]:) :) (айде да не се заяждаме на тема Левски ЦСКА).
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

В групите съм!!!

В групите на УЕФА съм. Втори мач срещу Макаби беше най добрия от както съм треньор. Победих с 3-0, а резултата можеше да е още по-голям. Велизар направи уникален мач, Чиликов също, Дянков, Илиев абе въобще всички. Всъщност Чиликов измести Неи от титулярното място. След контузията на Неи пусках Гарсес, но той разочерова и го продадох. После почнах да пусна Георги и той няма спиране. Иначе се паднах в много лошо група. Ето я:
1. Атлетико Мадрид
2. Азе Алкмаар
3. Андерлехт
4. ЦСКА
5. Сошо
Много гадна група. Атлетико са много мнного силни, Азе също. На мястото на Андерлехт трябваше да е някой по слаб отбор, ама не.И те са много силни. А Сошо също са качествен тим, а там трябваше да е аутсайдера. Много трудна група, ще се боря за 3-тото място.
Иначе Левски и те се класираха и се паднаха в по-лесна група - Валенсия, Тотнъм, Левски, Аустрия и някакъв много слаб отбор. По-лесна е защото 3-тот място им е в кърпа вързано.,
Локо и Литекс отпаднаха. Литекс много нещастно. Направи 4-4 в Хамбург и отпадна с общ резултат 5:4. ;( Локото пък се орезили и падна с общ резултат 7-0 от Брага.
Иначе в първенствто играя отлично. 6 поредни победи и вече съм само на 1т от Левски.
Привлякох и много добър млад нападател - Димитър Илиев от Локо Пд. Голям талант.
Отбора играе супер. Дано това продължи още дълго време.
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Аз почнах кариера със Вихрен.Взех Младен Стоев,Траян Дянков,Иван Корбанколев и Владислав Ямуков.В същото време продадох Петър Димитров и Валери Георгиев.Започнах първенството с домакинство срещу цска което загубих злощастно със 1:2,Гарсес откри за цска,15тина минута след почивката Удоджи направи 0:2,след което целият мач се доигра пред вратата на цска но достигнах само до почетно попадение което отбеляза Адемар.Следващия кръг гостувах на Видима във Севлиево и победих с 1:0 без някакво особено превъзходство,гола отбеляза отново Адемар който заедно с Родолфо Лима формират чудесна двойка в нападение :)
to be continue :giggle:
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

И аз почти сигурно съм в групите. Отборът набираше скорост, но много се повдигна самочувствието, което беше грешка. Ето резултатите, след 1-вия кръг в "А" група и 2-рия предварителен кръг в УЕФА:
ЦСКА 1:0 Локомотив София (Неи)
ЦСКА 2:0 Войводина (Неи, Гарсес) - общ резултат 4:0 - безпроблено класиране, към последния ход към групите.
-- жребий за 1-вия кръг на УЕФА (кръгът преди групите). За моя радост бях поставен и отървах отбори като Байерн, Атлетико Мадрид, Хамбургер, Тотнъм и т.н.
и така, изтеглих мноооого благоприятен жребий - Аалборг БК от Дания. Първият мач съм гост.
Ботев Пд 2:1 ЦСКА (Венков) - тук дадоха дузпа за Ботев в 90-тата минута и ме биха много гадно на "колежа". Необяснимо за мен, момчетата показа много слаба и надменна игра спрямо противника. Венков отбеляза един от най-красивите голове - прехвърлящ пряк свободен удар , от трудна позиция. Наистина -> страхотно попълнение.
Беласица 0:1 ЦСКА (Неи) - тук също беше много трудно, но Неи отбеляза дузпа в 84-тата минута и даде така важната и трудна победа.
Аалборг 0:2 ЦСКА (Чиликов 2) - след страхотно начало и два гола на Чиликов, след 2 асистенции на Велизарчо може би нещата се решиха. Яд ме е, че не можахме да ги бием с повече. Но 2:0 като гост, е прекрасен резултат и 90% съм в групите.

Препоръчвам ви: Мишо Венков. Наистина перфектен ляв бек.
Недоволен съм от: Том - вече 4-5 мача игра, а не направи добро впечатление в нито един мач.

:)
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Аз съм със ЦСКА,въпреки,че съм Левскар.Така.Ето ги мачовете:
Брага (Португалия) 2 - 2 ЦСКА (Неи,Велизар Димитров(дуспа)) - Много,много добър мач на Момчетата след като падах с 1:0.Неи вкара с глава във 45' минута.Велизарчо вкара във 48' минута от дуспа.Но след грешката на Кабус топката попадна в краката на футболиста от Брага,който направи 2:2.
ЦСКА 1 - 0 Хасково (Гарсес) - Слаба игра на момчетата,но взех заслужена победа със 1:0 от гола на Гарсес във 79' минута.
ЦСКА 3 - 0 Вихрен (Неи,Кабус,Удоджи) - Момчетата бяха уморени след мача с Хасково,но не дадоха да минат през центъра.Неи вкара от дуспа,Кабус завъртя (незнайно как)от Корнер и вкара,Удоджи проби отляво и от 20 метра с прецизен удар вкара за класически 3:0.
ЦСКА 4 - 3 Брага(Португалия) [реванш] (Димитров-3,Г.Илиев) - Играчите ми бяха много добри на терена след като водех със 2:0.Брага направи 3 - 2 във 81' минута (имаше засада).Димитров вкара своя хеттрик и направи 3:3.Стана 90' минута и просто се хванах за главЪта и си викам де да можех сега да вкарам,и точно във 91' минута Г.Илиев вкара след пробив от центъра.И така ЦСКА влезе във групите на Уефа :party: :party: :party: .

Следва Продължение ;)
Изображение

Изображение

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Майка му да е*а на този,който е изтеглил жребия за Групите на Уефа.ЦСКА се падна във най-силната група:
Група Н
Байерн
Тотнъм
Фейенорд
Тулуза
ЦСКА

За жалост трябва да имам супер голям късмет да победа Тулуза и Фейенорд/Тотнъм,за да взема поне 3-та позиция.
Изображение

Изображение

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Тези мачове съм много,много,много разочарован от момчетата ! :@ :@ :@

ЦСКА 1 - 0 Локомотив (Пловдив) (Вели-дуспа) - Много добре бяха момчетата след победата над Брага и влизането във Групите на Уефа,особено Велизарчо.Заслужена победа над ДОКОмотив (Пловдив)
ЦСКА 1 - 2 Левски (Димитров) - Вечното дерби на "А" Група.Левски показа добра игра,но играчите на ЦСКА просто бяха много уморени от мача с Локомотив.
ЦСКА 1 - 13 (Гарсес) - БЕЗ КОМЕНТАР !!! :@ :@ :@ :@ :@ :@

ЦСКА има сега мач със Локомотив (София) - пак дерби. :sweating: .Просто ще наблегна на защитата.

То би Континют ;)
Изображение

Изображение

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Продължаваме с мачовете:
Вихрен - ЦСКА 1:2 (Неи, Том)
Пирин - ЦСКА 1:1 (Чиликов)
ЦСКА - Аалборг (УЕФА, 2:0 първи кръг) 2:3 - до 75-тата минута ги водих с 2:0 с голове на Гошо Илиев и Еньо Кръстовчев (м/удругото играх с резервите), но с голове в 75-тата, 77-мата и 93-тата минута, тия датчански боклуци ме биха. Е все пак, мечтата ми е изпълнена: ЦСКА Е В ГРУПИТЕ НА УЕФААААААААААА! :party: :party:

Eто и групата в която се паднах:
1. Бордо (д)
2. Сарагоса (д)
3. Блекбърн (г)
4. ЦСКА
5. Б. Йерусалим (г)

Левски също влезе в групите, след като отстраниха украинския Металист с 5:2 общ резултат. Те са в група с Брюж, Славия Прага, Рен, Нюрнберг. Локо София, които завършиха 1:1 със Сошо във Франция, загубиха с 0:4 като домакин и определено изпуснаха златния си шанс. Литекс отпаднаха още в предварителните кръгове.

трудна, но определено е преодолима. :)
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
xpl0de

Мнение от xpl0de »

И такаааааа в групите на ШЛ съм 8) :party: :party: :happy: Ето резултатите:
Видима-Раковски - Левски 2:3 Страшен мач!!!Видима успяха в първата атака да вкарат.Обърнах ги до 23-тата минута до 2:1 с голове на Ники Димитров и Тасевски.Но както се казва лошото тепърва предстои.В 72та минута ме изравниха,а малко след това Домовчийски се контузи.Пуснах Емо Ангелов и в 90тата спечели победата :party:
Левски - Славия 1:0 Не много интересен мач.С известна доза късмет успях да победя с гол на Ники Димитров в 79тата минута.
Тулуза - Левски 2:2 (3ти кръг за ШЛ,първия мач ги бих 2:1) :)
Още в 4тата минута от пряк свободен удар за съжалениеме поведоха. :S Натиснах ги и за моя радост в 25тата минута Домовчийски изравни! :rock: След това тръгнах да пазя резултата.Първото полувреме свърши при резултат 1:1.Междувременно съдията отмени 2 гола на Тулуза.В 48тата минута Диоп вкара за Тулуза :| Тулуза не се отказа да атакува и ме натиснаха здраво.Успях да удържа някак.Дойде 86тата минута:Боримиров към Домовчийски,той към Тасевски,Тасевски към Димитров,удар на Димитров и това е ГООООООООООООЛЛ.Резултата стана 2:2 и по този начин си осигурих класиране в групите :party: :party: :party: :) 8) Там обаче не ми се падна лека група:Манчестър Юнайтед,Спортинг и Севиля :nerd: :shake:
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Отбора продължава да играе отлично, особенно Чиликов. Резултати
Пирин - ЦСКА 1:2
ЦСКА - Видима 2:0
ЦСКА - Атлетико 0:1
Добър мач за момчетата. Просто Атлетико са си по класни и си заслужаваха победа, но все пак при малко повече кйъсмет можех и да отмъкна точка
ЦСКА - Левски 3:0
Резултата говори сам по себе си. Просто ги смазах
Академин - ЦСКА (Купа на България) 1:2 (след продължения)
Голям резил в тоя мач. Реших да пусна резервите и си зипатих. След тоя мач си заминават Вуядинович и Бижу. Особенно първия игра ужасяващо и не само в този мач. Но през "иглени уши" продължих напред.
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Вечното дерби --- ЦСКА - Левски (7-ми октомври, неделя, 14:30)
Всичко е готово за вечното дерби. Футболистите - изморени, въпреки, че голяма част от тях не играха с Аалборг.

2мин.: 1-ва атака за Левски. Удар на Миро Иванов, Ивайло Петров избива, но Йовов е там, който прави 0:1.
57мин.: Ники Димитров с далечен шут бележи за 0:2. Много се ядосах тука.
70-80мин.: Атаки за ЦСКА, но нищо не се получава.
85мин.: Схемата става 1-3-6. Със шестима нападатели ще обръщам Левски на Армията.
90+1мин.: Чиликов дава някакви надежди за точката, след пас на Удоджи той бе точен за 1:2.
90+3мин.: Фаул за ЦСКА на 60 метра от вратата на Левски. Ивайло Петров изпълнява, а всички са в наказателното поле на Левски.
90+4мин.: Изпълнен е фаула, към тъча където е Мишо Венков. Но и той е фаулиран - нов свободен удар. Късо изпълнение към централния нападател Вальо Илиев, той си повежда, никой не му пречи, УДАР! И ГОООООООООООООЛ! 2:2! Вальо Илиев, попарва Левски, в едно уникално вечно дерби.

Сега продължавам, дано футболистите са в настроение. :D
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

xpl0de написа:
CSKARA написа:
xpl0de написа: Левски-Тулуза 2:1(3ти кръг за ШЛ)
и как е свършил мача с тулуза 2-0 за теб ли :wasntme: :wasntme: ]:) ]:) ]:) ]:)
Не но пак ги победих ]:) :) (айде да не се заяждаме на тема Левски ЦСКА).
@xplode, браво бе! Бий ги тия френски кокошки! :devil: :devil: :devil:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Браво как си обърнал Левски. Какво е получава до момента само аз ли съм бил Левски? :)
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

kyynadd написа:Браво как си обърнал Левски. Какво е получава до момента само аз ли съм бил Левски? :)
Еми май да. :devil: Предпочитам да ги обърна така, отколкото да ги бия с гол в 1-вата минута. :devil:
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Аз пък съм национален селекционер. Поех отбора след мачовете с Беларус. Първия ми беше контролата срещу Уелс. Много добра игра на всички момчета, въпреки, че пуснах резервите. 3:1 с гол на Уелс в 91 мин. След това дойде истинското изпитание - холандия. Почнахме мача колебливо и в 7мата минута лалетата поведоха. Последваха силни минути на нашите и в 21вата резултата бе изравнен. Така завърши второто полувреме. През 2рата част холандците започнаха много уверено и в 47мата вкараха 2ри гол. След това оново силни минути за наще и във 65тата резултата стана 2:2. След това стана някакво отпускане и във 80тата минута холандия поведе за 3ти път. Този път обаче нямахме сили да ги изравним, въпреки невеоятните пропуски в 90тата мин. След това дойде мачът с люксембург, спечелен с 2:0 с 2 гола на Бербо. Последва контрола преди мача с Албания, срещу Македония, където изпробвах всички схеми. Поведоха ме в 4тата минута, а в 7мата вече водиха 2:0 след автогол на стенли при едно центиране от корнер. Промених драстично тактиката като накраах играчите да бягат за всяка топка и да правят извеждащи подавания. Резултата не закъсня и в 11тата минута намалих на 2:1. в 15тата обаче Албанците отново вкараха и резултата вече стана 3:1. Пропуските пред тяхната врата се редяха, докато в 51вата те ми вкараха 4ти гол. 4:1 - срамм! Отново промених коренно тактиките като казах играчите да заиграят твърдо, преди това смъмрих всички в съблекалнята. Около 60тата минута след чидесен пробив на мечо телкийски вкарах 2рия си гол, но като е ли футболистите нямаха сили за повече. България 2:4 Македония. Мача с албания ще го играя утре, на свежа глава :)
Изображение
Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

А Мамалигария и Холандия колко завършиха? :P :P
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Славия 1:4 ЦСКА - първия срещу втория (мач по-малко) (Дяков, Неи 2, Кръстовчев
ЦСКА 1:2 Сарагоса - първото полу-време играхме безобразно и ни набутаха 2 гола, но второто полу-време, последните 20-25 минути, ги разкатахме, дойде гол на Неи и с 5-ма нападатели късмета ни попречи да вземем точка от тоя мач. Бях осакатен, след като основни играчи не играха - Том и Чиликов. Ако искам да направя нещо повече, ще трябва да взема класен защитник, халф и нападател. Продължавам и се надявам ГОСПОД ДА Е БЪЛГАРИН! :D :D :D
Davidcho

Мнение от Davidcho »

ЗДРАВЕЙТЕ,
Нали аз играех с ЦСКА и днес влизам във ФМ 2008 и гледам не съм сейфал от мача със Брага реванша :@ .
Като видях направо умрях.Сега ще трябва да играя всички 4-ри мача :@
Изображение

Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Davidcho написа:ЗДРАВЕЙТЕ,
Нали аз играех с ЦСКА и днес влизам във ФМ 2008 и гледам не съм сейфал от мача със Брага реванша :@ .
Като видях направо умрях.Сега ще трябва да играя всички 4-ри мача :@
Mного е гадно така, ама какво да се прави.
Davidcho

Мнение от Davidcho »

ЦСКА в УЕФААААААА !!!
ЦСКА 5 - 2 Брага [реванш] (Кабус-2,Амунеке,Вели,Автогол на някъв играч) - Ето че ЦСКА е във групите на Уефа след като победи с 5 - 2 втория мач,а общият резултат 7:4.Цска падаше с 2 - 0.Вели изравни във 45' мин.Кабус след това вкара своите 2 гола и стана 3 - 2.После се вкара автогола на някъв играч от Брага след удара на Кабус - 4 - 2.Амунеке направи 5 - 2 след ассистенция на Удоджи.
Ето и жребия за Групата на ЦСКА ;) :
Група F:
ЦСКА (България)
Байерн (Германия)
Депортиво (Испания)
Астън Вила (Англия)
Паниатинайкос (Гърция)

Не много лесна група,но такъв е жребия.Надявам се Гърците да ги бия лесно,както и Вила/Депортиво.
Айде Чао от мен за сега ;).
Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”