Не знам за вас, но аз честичко играя освен кариера на фифата, и турнирчета (и то много с националния отбор).
Първи в списъка ми е турнир, с който целя игра до скъсване. 8 отбора в две групи, като съответно пет отбора са задължителни- България, Румъния, Украйна, Русия, Турция, другите по желание. Съответно по четири мача с отбор в група, продължават първите два отбора, наказание при два жълти картона, полуфинали и финал на разменено гостуване.
Име на турнира: Купа Черно море.
За клубни отбори- като излезе БФЛ можете да си съберете клубни отбори от България и Турция, от градовете по краебрежието, и да играете на българските стадиони.
Ще постна още идеи за турнирчета в играта. Който желае, нека също постне идея за турнир!
Турнирчета
Re: Турнирчета
има си форум за турнире мен там давай идеии тука е само за играта бъгове разни помощни програми ала бала
Ти прочете ли темата въобще? Човекът предлага SinglePlayer турнириSilvera написа:има си форум за турнире мен там давай идеии тука е само за играта бъгове разни помощни програми ала бала
-
- BFL Team™
Понеже отворихте тема ... BFL TEAM започна с ИНТЕРНЕТ турнирите, ние дадохме началото. Сега има 20 форума са такива турнири, където можете да се запишете Поприцип, тук аз Иван и още няколко човека се занимаваме с официалните ни турнири, и тази година ще има един два. Те са само с бълграски отбори, и когато излезне патча ще има такъв най - вероятно... Просто за инфо
Не че искам да се заяждам но я ми разкажи малко за началото на ИНТЕРНЕТ турнирите в БГ Иначе идеята за сингъл турнирчета не е лоша,дори много добраwcwc написа:Понеже отворихте тема ... BFL TEAM започна с ИНТЕРНЕТ турнирите, ние дадохме началото. Сега има 20 форума са такива турнири, където можете да се запишете Поприцип, тук аз Иван и още няколко човека се занимаваме с официалните ни турнири, и тази година ще има един два. Те са само с бълграски отбори, и когато излезне патча ще има такъв най - вероятно... Просто за инфо
-
- BFL Team™
Започна още от FIFA 2006... нямаше такива турнири, 1000% съм сигурен. Един сайт за това нямаше... Решихме със svence и още няколко човека да пробваме и така нещата се развиха. После започнаха да се появяват тема след тема в дата.бг после сайт след сайт... питай когото искаш от създателите на сайтовете с тези турнири....
Иначе не казвам, че ние сме въвели multiplayer разбира се Просто казавам за схемата на тези турнири и идеята...
Иначе не казвам, че ние сме въвели multiplayer разбира се Просто казавам за схемата на тези турнири и идеята...
Балкански шампионат
брой отбори: 6
България, Румъния, Гърция, Турция, Хърватия, Словения
Първенство с разменено гостуване и наказание при два жълти картона. Също идеално за тренировка и почивка между сезоните в кариерата.
Клубни отбори: след пач-а на БФЛ мисля че ще има богат избор от български, гръцки и турски отбори за турнир.
брой отбори: 6
България, Румъния, Гърция, Турция, Хърватия, Словения
Първенство с разменено гостуване и наказание при два жълти картона. Също идеално за тренировка и почивка между сезоните в кариерата.
Клубни отбори: след пач-а на БФЛ мисля че ще има богат избор от български, гръцки и турски отбори за турнир.
Аз си спомням че във Fen.bg бяха първите или едни от първите и ти играеше там в едно издание май/може и повечеwcwc написа:Започна още от FIFA 2006... нямаше такива турнири, 1000% съм сигурен. Един сайт за това нямаше... Решихме със svence и още няколко човека да пробваме и така нещата се развиха. После започнаха да се появяват тема след тема в дата.бг после сайт след сайт... питай когото искаш от създателите на сайтовете с тези турнири....
-
- Обратна връзка:
Ейй, осрахте темата! Идеята на keyelpk е много добра. Аз самият си бях направил за фифа 07 64 отбора от Европа от средно ниво (3,4 урни и подобни ) Казваше се UEFA Gold Cup. 16 групи по 4 отбора, първите 2 се класират. Това беше за 07 обаче за 08 още не са излезли патчове за националните отбори които ги няма и турнира е невъзможен за реализация. Давайте още идеи, защото темата е полезна