PES 2008 за PS2 - Първи впечатления

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
The_ONE

PES 2008 за PS2 - Първи впечатления

Мнение от The_ONE »

Здравейте,

Имах щастието да бъда един от първите, които играят пълната версия на PES 2008 за PS2. Както си го казаха хората и преди, революционните промени ще бъдат в PC/XBOX360/PS3 версиите на играта. По мое лично мнение PES 2008 за PS2 е 90% същата игра като PES 6 (да не кажа и 99%, но все пак от уважение към играта). Единствените промени, които се забелязват са новите менюта, музиката, трансферите на играчите, няколко нови движения и удара, лицата на играчите са си 99% същите... много е тъжна картинката за PS2 феновете. Просто все едно играете съвсем друга игра от тая версия за PC дето е.

А за online игра, изненадата е че няма 2v2 поддръжка, а само 1v1 (то това си се и знаеше де). Чудно тогава защо са оставили групите, поне да ги бяха махнали и тях. Просто в стаите ви дават място за 2 -ма човека и това е... Мен надеждата ми беше поне да бяха разрешили 2v2 да се играе единствено Group VS Group, дори и да няма за кеф ама...

За gameplay не се притеснявайте. Футболистите не тичат като в PC версията (бързо), ами си е нормално. Това поне май е добре, въпреки че така си беше и в PES6. И гледам гледам за други неща нови, ама не виждам много да са.

Наблюденията ми са от 10 -тина мача, които изиграх. Май ще се върна на PES6 за 2v2 online игра, а PES 2008 ще го играя на PC... накрая така излизат нещата май :(.
AntrAcsA
BFL Team™

Re: PES 2008 за PS2 - Първи впечатления

Мнение от AntrAcsA »

ужас !!!! :^)
fifa08

Мнение от fifa08 »

тццц мн лошоо аз се надявах да е много яка за пс2 ама тяя същото кат пес6 .....нз на лоу на компа как ша е :@
vas_yoo

Мнение от vas_yoo »

Лично мое мнение е че играта е на добро ниво за пс2. от графиката няма как да е по-добра по разбираеми причини, а геймлеят е доразвит с достигане на по-добър реализъм в движението на играчите и топката. Промяната е към добро, разлика с пес6 се забелязва чак след изиграването на няколко мача, а сигурно ще се подобрява и мнението ми още след изиграването на още мачове. Има много яка опция "комюнъти" която позволява на приятели които играят заедно, да запазва и помни резултатите и води статистика за двубоите им. това е много полезно за 2 вс. 2 като може да се оредели коя двойка е най сработена, има и точкова опция, класирания и други, позволява и воденето на едностранни турнири, с директна елиминация между играчите. Другата новост е "world tour". тя се базира с изпълнение на мисии в различни континенти с разнообразни задачи.

п.с. Това е лично и неангажиращо мнение

Ако има други които играят играта на пс2, имам 2 въпроса: 1. Има ли симулация за пс2,защото аз нещо не мога да я направа или проблема е в мен? 2. За пс2 версията не може ли да накараме вратаря да ходи да скача при корнер? Тези две опции липсват ли за пс2???
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

и аз мисля така разо4арован сам :(
enio84

Мнение от enio84 »

Аз също съм много разочарован от този пес. Играх 2 седмици, но така и не ме грабна. Напротив, вече си инсталирах пес 6 и съм мн по-доволен. За мен тя е мн по-реалистична. Единственото подобрение в ПЕС 2008 е движението на играчите! Дано като излязат пачовете да пооправят терените и др подробности!
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Аз пък колкото повече я играя се убеждавам че е по добра от старата
Изображение
vas_yoo

Мнение от vas_yoo »

enio84 написа:Аз също съм много разочарован от този пес. Играх 2 седмици, но така и не ме грабна. Напротив, вече си инсталирах пес 6 и съм мн по-доволен. За мен тя е мн по-реалистична. Единственото подобрение в ПЕС 2008 е движението на играчите! Дано като излязат пачовете да пооправят терените и др подробности!
аз доколкото знам пач за пс2 няма. има опшън файл, който оправя имената,лицата, емблемите и екипите.

Излезнал ли е такъв Опшън файл?
vas_yoo

Мнение от vas_yoo »

NaFteX написа:Аз пък колкото повече я играя се убеждавам че е по добра от старата
и аз съм на това мнение :thumbsup:
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”