PES2008 - RELEASED

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
НиКи

Re: PES2008 - RELEASED

Мнение от НиКи »

ОБЯСНЯВАМ КАК ДА СЕ ПРЕБОРИТЕ С ПРОБЛЕМА ЧЕ НЕ ВИ СЕЙВА!

Изтеглете това - http://www.speedyshare.com/957486324.html
1. разархивирайте
2. инсталирайте
3. рестартирайте компютъра
4. трябва да ви пита да инсталирате нов хардуер, давате некст и като инсталира драйверите>финиш.
5. Start Menu>All Programs>Parallel Port Joystick>Configure Joysticks>Add>в настройките сменяте parallel port na virutal jousticks, давате add
6. Отваряте settings.exe от папката на ПЕС 2008, избирате Controller и като Controller 1 избирате PPJoy Virtual Joystick 1
7. От менюто за конфигурация на виртуалните дискове давате Done
8. Изтривате си стария PES2008_OPT01 от My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/save ако имате такъв
8. Пускате играта
9. Njoy
Последно промяна от НиКи на 05 Ное 2007 16:55, променено общо 1 път.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Играта е супер зле !! Помъчили са се с добра графика да напраат нещо ама.. то и графиката . като се замисля за некст ген не е нищо особено . Изобщо много съм разочарован , геймплейя е ужасен...
Явно ще си остана на ПЕС 6... докато има сървари !
Изобщо всяко желание за закупуване на оригиналната игра ПЕС 2008 се изпариха на 2-я час игра ! Докато не се замислих дали да зема ПЕС 6 .. вече 1 година го цъкам и още ме кефи.. ПЕС 2008 ми писна на 2 ден !! УЖАС ... бягат като насрани , подават като е+ани , Центриранията могат да убият някой . Удъра... о боже.. удъра ... ме удари в земята до край и все във вратата...Не разбирам на кого му беше нужда да променят физиката на топката ? в ПЕС 6 е перфектна .
Оффф мога да пиша часове ама... няма смисъл яко се оакаха тоя път Конами !! Както беше написал един фен в форума на pesfan After PES 2008... PES R.I.P.
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Ами и аз съм доста разочарован от новия пес и ще си остана на стария. БФЛ искам да ви попитам дали ще правите някакъв патч за ПЕС 6(най-добрия футболен симулатор правен някога)? Ако ще само с новите екипи на Левски и ЦСКА да е и с трансферите :P :P :P Защото лично според мен е по-добре да направите патч за ПЕС 6 отколкото за тоя боклук 2008
НиКи

Мнение от НиКи »

L3vSkAr написа:Ами и аз съм доста разочарован от новия пес и ще си остана на стария. БФЛ искам да ви попитам дали ще правите някакъв патч за ПЕС 6(най-добрия футболен симулатор правен някога)? Ако ще само с новите екипи на Левски и ЦСКА да е и с трансферите :P :P :P Защото лично според мен е по-добре да направите патч за ПЕС 6 отколкото за тоя боклук 2008
При всички положения ако се прави пач за ПЕС 6 ако въобще се прави ще е след пача за 2008, а и ако двама трима искат да се прави - забрави ;) . Ако се съберете повече хора предполагам че ще се направи, но при всички положения ще е след този за 2008. А и не разбирам кво толко не ви кефи, вярно, има доста бъгове, но графиката мен много ме кефи, имам известни резерви към геймплея.
Изображение

Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

НиКи написа:ОБЯСНЯВАМ КАК ДА СЕ ПРЕБОРИТЕ С ПРОБЛЕМА ЧЕ НЕ ВИ СЕЙВА!

Изтеглете това - http://www.speedyshare.com/957486324.html
1. разархивирайте
2. инсталирайте
3. рестартирайте компютъра
4. трябва да ви пита да инсталирате нов хардуер, давате некст и като инсталира драйверите>финиш.
5. Start Menu>All Programs>Parallel Port Joystick>Configure Joysticks>Add>в настройките сменяте parallel port na virutal jousticks, давате add
6. Отваряте settings.exe от папката на ПЕС 2008, избирате Controller и като Controller 1 избирате PPJoy Virtual Joystick 1
7. От менюто за конфигурация на виртуалните дискове давате Done
8. Пускате играта
9. Njoy
Ники тва с оправянето за сеифането не ми вдъхва доверие всеки път ли трябва да имаш джоистик за да може да се сеифа като давам старт с клавиатурата се е по-старому някакви идеи :(
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

В какъв смисъл всеки път? Аз вчера си го настроих и не го пипам повече и лоудва автоматично.
Изображение

Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

И аз съм много разачарован от новия пес :envy: Всички го чакахме толкова много, с такива надежди и очаквания,че сега като излезе и като го сравнявам със пес6,само се ядосвам за времето,което му отделихме :@ Вярно е,че играя на low ,но това непроменя много преценката ми за играта.Да,вярно е хубаво това,което са направили с teamvision,но неможе на top player да вкарвам от всякакви разстояния,да вкарвам по 6 гола в мач,вратарите не искам да ги коментирам(и на най-лесното и на най-трудно няма разлика).Вкарват си такива елементарно-сме6ни автоголове при центрирания,от корнери,дори при удар почти винаги като се удари тая дървена топка в тях влиза моментално във вратата.Явно с този некст ген прецакаха всичко,което са постигнали до пес 6.Графиката немога да я коментирам,защото както казах съм на low,но предполагам,че колкото и да е хубава,геймплея си остава същият :@
Като за финал ми се иска да кажа,че конами ако се върнат към стария пес 6 ,добавяйки тиймвижън и подобрения на графиката,ще избият рибата!!!Жалко пропуснахме цяла година!!!
gzagorov

Мнение от gzagorov »

belerefon написа:конами ако се върнат към стария пес 6 ,добавяйки тиймвижън и подобрения на графиката,ще избият рибата!!!Жалко пропуснахме цяла година!!!
Мисля, че всички очаквахме това да направят за PES 2008. Иначе всичко казано дотук е вярно... за жалост! :(
НиКи

Мнение от НиКи »

belerefon написа:И аз съм много разачарован от новия пес :envy: Всички го чакахме толкова много, с такива надежди и очаквания,че сега като излезе и като го сравнявам със пес6,само се ядосвам за времето,което му отделихме :@ Вярно е,че играя на low ,но това непроменя много преценката ми за играта.Да,вярно е хубаво това,което са направили с teamvision,но неможе на top player да вкарвам от всякакви разстояния,да вкарвам по 6 гола в мач,вратарите не искам да ги коментирам(и на най-лесното и на най-трудно няма разлика).Вкарват си такива елементарно-сме6ни автоголове при центрирания,от корнери,дори при удар почти винаги като се удари тая дървена топка в тях влиза моментално във вратата.Явно с този некст ген прецакаха всичко,което са постигнали до пес 6.Графиката немога да я коментирам,защото както казах съм на low,но предполагам,че колкото и да е хубава,геймплея си остава същият :@
Като за финал ми се иска да кажа,че конами ако се върнат към стария пес 6 ,добавяйки тиймвижън и подобрения на графиката,ще избият рибата!!!Жалко пропуснахме цяла година!!!
мене най много ме дразни че кат тръгна от центъра винаги стигам до вратата с един играч на топ :envy: Иначе графиката е мн яка, най хубавото нещо в играта. Другия гаден бъг е "реалното" тичане на играчите. Но според мен е по яка от ПЕС 6 заради графиката.
Изображение

Изображение
fifa08

Мнение от fifa08 »

е на тебе сигурно ти е яка щото я играеш на хай.........то на лоу има ли публика изобщо?
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

Желязна игра...№1, само ме дразнят екипите на английските отбори
Phoenix

Мнение от Phoenix »

не мога да си обясня защо има толкова негативни мнения за тази игра, единственото с което съм съгласен с вас е това, че тичането е адски нереалистично :/ според мен всичко друго си е на 6
Ghost Rider

Мнение от Ghost Rider »

Бе незнам какво толкова ви се вижда лесно на тази игра аз на регулар един човек немога да мина, е това става само по средата на сезона , явно това teamvision наистина работи :), на Демо версията на топ ми беше лесно, но сега тука ми е много трудно играта найстина не е това което още се искаше, но на мен ми харесва играя е на хай и е супер :P :)
Power^

Мнение от Power^ »

НиКи написа: Kitserver 7.0.0c(Full game)

-Избирате каквито искате нива на детайл дори и ПЕС-а да не ви го позволява.

Изтегли
Искаш да кажеш, че каквито и детайли да си изберем няма да сече :?: или...
Phoenix

Мнение от Phoenix »

Power^ написа:
НиКи написа: Kitserver 7.0.0c(Full game)

-Избирате каквито искате нива на детайл дори и ПЕС-а да не ви го позволява.

Изтегли
Искаш да кажеш, че каквито и детайли да си изберем няма да сече :?: или...
не просто ти позволява например ако видео картата ти е по слаба и играта не ти позволява да го настроиш на хай можеш да пробваш как би ти вървяло , от което няма много смисъл :|
Gancehv21

Мнение от Gancehv21 »

даите линк за да истегля програма за пражене на лица за ПЕС 6 МОЛЯВИ СЕ
НиКи

Мнение от НиКи »

Gancehv21 написа:даите линк за да истегля програма за пражене на лица за ПЕС 6 МОЛЯВИ СЕ
не е една програма. Photoshop и Oedit, GGS също ;)
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Мен пък що ми харесва...сичко си ми е добре не забелязвам разочароващи неща както вие викате.... само дето неми се играе ама тва си е друг проблем :D
НиКи

Мнение от НиКи »

http://gong.bg/view_article.php?article_id=25809 - интервю с Кристияно Роналдо в което говори малко и за новия ПЕС.
Изображение

Изображение
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

1-во искам да се извиня, че пиша за пес 6 в тази тема.Та...молбата ми е - някой да даде линк към пач за пес 6, който оправя всичко и по въэможност да е с новите екипи. 10x
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”