Браво, браво изглеждат страхотно, особено лицето на Велчоkyynadd написа:Нови шотове. На един от тях ще видите лицето на бай ви Вили. Моля без въпроси какви други лица ще има и тн. ...
bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
-
- Обратна връзка:
СУПЕР са шотовете!Много ме кефи тва че има статистика преди началото на мача!БРАВО!!!!
-
Супер са браво
-
Абе мещо се мъча със стадиона на Сливен 2000 ше видиме в крайна сметка какво ще стане
-
- Обратна връзка:
1. Tрябва ти темплейт - не може да поставиш терена където си искашRiLeCo написа:Абе мещо се мъча със стадиона на Сливен 2000 ше видиме в крайна сметка какво ще стане
2. Кви са тия трибуни дето 3 стъпала и вече е колото половината реален размер
3. Как да позная че това е на сливен стадиона.
4. Каква е тази програма?
А тази статистика само за мачовете на Левски И ЦСКА ли ще се показва или и на други мачове ще я имаto6kobg написа:СУПЕР са шотовете!Много ме кефи тва че има статистика преди началото на мача!БРАВО!!!!
?!?!?!
-
- BFL Team™
Пак задавате въпроси на, които знаете, че отговор няма а получите. Така както върви за момента нищо чудно пачовете за 08 да са по-добри от колкото за 06maserati1992 написа:А тази статистика само за мачовете на Левски И ЦСКА ли ще се показва или и на други мачове ще я имаto6kobg написа:СУПЕР са шотовете!Много ме кефи тва че има статистика преди началото на мача!БРАВО!!!!
?!?!?!
-
- Обратна връзка:
Разгледах шотовете в сайта и имам една забележка за стадион Славия: Изходът за линейките не е на главната трибуна, а на сектор Г.
-
бфл колкото до таблото не беше само на ма4а с тулуза а сега на ма4а със 4ерно море го дадоха само 4е е 4ервено а отборите ги пише със бели букви
Ето едно клипче от новия BFL: http://vbox7.com/play:2dc90165
Много интересни неща се виждат в клипа, бравоLevski_forever написа:Ето едно клипче от новия BFL: http://vbox7.com/play:2dc90165
-
- Обратна връзка:
БФЛ видях няколко нередности - 1вата е че се пише Uras, а не Yuras(футболист на Литекс), и втората е че на стадиона на Литекс няма мрежи зад вратите. Дано да го оправите до патча
Общо взето с изключение на екипите,нищо ново не виждам от клипа
-
- BFL Team™
Ти какво ново очакваше?Gosh0 написа:Общо взето с изключение на екипите,нищо ново не виждам от клипа
-
- Обратна връзка:
ТО попринцип основата е направена и вече новите неща могат да са по-малко!
-
Здрасти, най-накрая се регнах и в новия форум. Искам да задам пак един от любимите ми въпроси. Какво мислите за шрифтовете с номерата на екипите? В тази фифа ше ги сложите ли? Мога да ви дам цифрите от екипите на Левски направени в .bmp формат. Ако кажете, мога да се постарая да направя шрифтовете и на други отбори. Кажете ми само какъв размер да ги направя и как да направя дадените картинки на шрифтове. В смисъл такъв, че съм направил цифрите от 0 до 9 за екипите на Левски, но са в .bmp формат и не са окомплектовани като шрифт.
-
- Обратна връзка:
Имеме шрифтовете и цифрите, но ще те помоля да ми пратиш твойте цифри на личен. Ако са по-добри от тези, които аз направих ще сложим тяхShakespirt написа:Здрасти, най-накрая се регнах и в новия форум. Искам да задам пак един от любимите ми въпроси. Какво мислите за шрифтовете с номерата на екипите? В тази фифа ше ги сложите ли? Мога да ви дам цифрите от екипите на Левски направени в .bmp формат. Ако кажете, мога да се постарая да направя шрифтовете и на други отбори. Кажете ми само какъв размер да ги направя и как да направя дадените картинки на шрифтове. В смисъл такъв, че съм направил цифрите от 0 до 9 за екипите на Левски, но са в .bmp формат и не са окомплектовани като шрифт.
-
- BFL Team™