Be a Pro Co-op multiplayer
Be a Pro Co-op multiplayer
Здравейте,след многобройни търсения,висене из различни форуми и преглеждане на какви ли не абсурдни теми и мнения реших да постна една тема с желанието някой да знае и да ми помогне.Интересува ме този прословут Co-op мултиплеър в който могат да играят до 4 човека...как точно става връзката?Тя е единственият проблем засега,но не мога да намеря отговор.Надявам се че ако някой е цъкал досега с приятели би могъл да обясни как става.
P.S. Имам предположение че връзката става посредством хамачи,но въпреки това не всичко ми е ясно
P.S. Имам предположение че връзката става посредством хамачи,но въпреки това не всичко ми е ясно
-
- Обратна връзка:
Re: Be a Pro Co-op multiplayer
Това с до осем човека не е Be A Pro, а си е обикновен мултиплейър.
Be A Pro през мултиплейър не може!!!
Няма смисъл да висиш и да питаш повече.
Be A Pro през мултиплейър не може!!!
Няма смисъл да висиш и да питаш повече.
Добре,а тва дето е с до 8 човека за което казваш - то как става?
-
- Обратна връзка:
С Хамачи.Raul написа:Добре,а тва дето е с до 8 човека за което казваш - то как става?
всичко вече е решено в тая тема дайте катинар
-
- Обратна връзка:
-
Aз и пичовете от ф-г сме пробвали през лан ма не става с повече от.....2-ма, демек общо 3-ма.
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Ми горе долу схванах,смисъл ок,с хамачи ма вижте че тоя пич m0za4k0 казва че и през хамачи не става.Добре един последен въпрос - като влезнем сички през хамачи във фифата ип-тата на сички ли ще излезнат и как примерно ще можем да играем 2х1,на принципа на host и connect ли става???
-
- Обратна връзка:
Аз лично съм пробвал ако не сте от една врежа на иттернета няма да стане с хамач!Въпреки че вчера го ъпдейтнах хамачи което може и вече да е оправило този проблем... не съм пробвал днес мисля да пробвамRaul написа:Ми горе долу схванах,смисъл ок,с хамачи ма вижте че тоя пич m0za4k0 казва че и през хамачи не става.Добре един последен въпрос - като влезнем сички през хамачи във фифата ип-тата на сички ли ще излезнат и как примерно ще можем да играем 2х1,на принципа на host и connect ли става???
-
Еле го той владо каза, един ден пробвахме с него, джъст, малтти и нико и не стана. По скоро мрежата става, и точно 5 сек след началото на мача, крашва..
Армейци Добрич Фен Клуб
Става и с хамачи.
Аз и още 2 стана, но 2 полувреме много лагваше
Дано поне на истински LAN да става.
Но е много готино.
Но е много готино.
-
- Обратна връзка:
Ако сте от една мрежа в интернет става...nikoooo написа:Става и с хамачи.
Но е много готино.
-
Единствено по Лан може да стане... а има бе а про в лан мрежа, по тоя начин можете да играете до 4 човека ако не се лъжа само с по 1 футболист или 1 линия футболисти (примерно един е защитата, друг е халфовата линия, трети е атаката и един е вратарче, примерно...