PES2008 - RELEASED

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
НиКи

Re: PES2008 - RELEASED

Мнение от НиКи »

Soccergamez Big Update Option File

-All nationalteams have real playernames
-All transfers have been done
-The Eredivisie had a bigupdate
-All big international clubs have actual formations
-All Premierleague teams have realnames
-All cups have the correct names

DOWNLOAD

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

@petrov1991, мисля че ТОЗИ пач ще ти свърши работа.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

Да, със сигурност, много ти благодаря.Ако може дай си скайпа за да ми нелп със инсталацията му, защото съм почти убеден, че няма да мога да го инстал плс
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

НиКи написа:Soccergamez Big Update Option File

-All nationalteams have real playernames
-All transfers have been done
-The Eredivisie had a bigupdate
-All big international clubs have actual formations
-All Premierleague teams have realnames
-All cups have the correct names

DOWNLOAD

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

@petrov1991, мисля че ТОЗИ пач ще ти свърши работа.
този option file пак не баца... ;[[[
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

това е за пес 6
НиКи

Мнение от НиКи »

h3aDsh07 написа:този option file пак не баца... ;[[[
Кво не му баца???? Сичко му е на 6! Ако имаш проблем с аутосейв и аутолоуд е друг въпрос, на предната страница съм написал как да се реши!
Изображение

Изображение
napster

Мнение от napster »

Спешно ми трябва pes2008 за nokia 6151
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

и на мен, но за Моторола L7 :(
Изображение

Изображение
bobio

Мнение от bobio »

Абе хора тоя пач оправя само имената на отборите.Екипите и емблемите са си същите??? :@ :@ :@ :@ :@
НиКи

Мнение от НиКи »

ЕКИПИ И ЕМБЛЕМИ СЕ НАМИРАТ В cv_0!!!!! Няма как опшън файл да ги оправи, ще чакате пач!
Изображение

Изображение
faire

Мнение от faire »

7. От менюто за конфигурация на виртуалните дискове давате Done
Това не го разбирам..
НиКи

Мнение от НиКи »

какво точно не му разбираш? На прозореца от който си добавил виртуален джойстик даваш Done и толкоз ;)
Изображение

Изображение
faire

Мнение от faire »

OMG, като спомена виртуални дискове и ми дойде наум демон туулс и се ошашавих нещо.. Трябваше точка 7 да е просто едно "давате ок" :)
kosta

Мнение от kosta »

napster написа:Спешно ми трябва pes2008 за nokia 6151
http://mobiles60.blogspot.com/search?q=pro+soccor тука има за всички екрани.
Gancehv21

Мнение от Gancehv21 »

НиКи написа:
belerefon написа:И аз съм много разачарован от новия пес :envy: Всички го чакахме толкова много, с такива надежди и очаквания,че сега като излезе и като го сравнявам със пес6,само се ядосвам за времето,което му отделихме :@ Вярно е,че играя на low ,но това непроменя много преценката ми за играта.Да,вярно е хубаво това,което са направили с teamvision,но неможе на top player да вкарвам от всякакви разстояния,да вкарвам по 6 гола в мач,вратарите не искам да ги коментирам(и на най-лесното и на най-трудно няма разлика).Вкарват си такива елементарно-сме6ни автоголове при центрирания,от корнери,дори при удар почти винаги като се удари тая дървена топка в тях влиза моментално във вратата.Явно с този некст ген прецакаха всичко,което са постигнали до пес 6.Графиката немога да я коментирам,защото както казах съм на low,но предполагам,че колкото и да е хубава,геймплея си остава същият :@
Като за финал ми се иска да кажа,че конами ако се върнат към стария пес 6 ,добавяйки тиймвижън и подобрения на графиката,ще избият рибата!!!Жалко пропуснахме цяла година!!!
мене най много ме дразни че кат тръгна от центъра винаги стигам до вратата с един играч на топ :envy: Иначе графиката е мн яка, най хубавото нещо в играта. Другия гаден бъг е "реалното" тичане на играчите. Но според мен е по яка от ПЕС 6 заради графиката.
Ми и то Меси,Марадона,Роналдиньо,КАКА кото тръгнат от центъра вкарват голове така4о Споко ;)
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Много гадно е балансирана играта. Наистина е много по-лесно да вкараш, като пробиеш с един играч от собствената си половина, отколкото да направиш някоя красива атака. Още повече, че на третия пас някой от футболистите ми се спъва в топката и атаката се пре..... .И така непрекъснато. Вярно че не е хубаво да са перфектни (за справка -> Fifa) обаче това тук направо дразни. В старата версия не беше така. За вратарите пък да не говоря. :envy: Една дума - дебили. Още една - шарани. И още една... спирам че синоними колкото щеш.
Останалото горе-долу ми харесва (естествено гадно е, че няма LAN). Абе каквото, такова. Ще си я играем :)
enio84

Мнение от enio84 »

Някой може ли да ми даде линк за някакъв пач, който оправя тревата че тая ме дразни жестоко! Благодаря предварително.
Power^

Мнение от Power^ »

enio84 написа:Някой може ли да ми даде линк за някакъв пач, който оправя тревата че тая ме дразни жестоко! Благодаря предварително.
Скоро време трябва да излезе пач, който оправя тревата и добавя публика на low ;)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

@ bobio

Този аватар аз съм го правил :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Здравеите :hi: Имам един проблем моля някои за съдеиствие :shake: Значи инсталирал съм ПЕС 5 и копирал крака ок ама не мога да вляза в сеттингс натискам за да влеза в нея но ми изписва Дон'т сенд и Сенд еррор репорт и до там същото ми изписва и при стартиране на играта и не мога да играя плс някои да ми помогне :whew: ще съм му много благодарен ако някои ми помогне ;) :clap:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”