От канцеларията на даскалото надали ще ме излъжат.Levski_forever написа:Излъгали са теvili4kata написа:На мен ми казаха, че в сряда сме на училище.
Стачка?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- Обратна връзка:
Re: Стачка?
И какво мислиш че няма да отучваме ли?Silvera написа:кво утре не сме на даскало
Ебати,на мен ми казаха,че утре сме на даскало.Сега на кво да вярвам?
-
Бе нз за вас обаче в официалния сайт на Първа английска за София(мойто даскало) пише че утре не се учи, за сряда не се знае, но мисля че тази седмица ще бъде като мандат за решението на даскалите приемат ли или не.
-
- Обратна връзка:
Положението е 60/40 за стачкуващите, макар че някои учители от утре тръгват на работа.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- Обратна връзка:
офф ся тряя се набутвам да ставам в 6 щото не знам дали съм на даскало ама няма да отида
-
- Обратна връзка:
Аз от 1 месец и 7 дена не съм стъпвал в даскало!!!!! Добре че неска не съм да мога си гледам спокойно мачовете за Купата на БГ!!!
-
- Обратна връзка:
-
-
- Обратна връзка:
опа.. днеска класната ми звъни и ми вика в петък сме на даскалоnapster написа:Same herekanapat написа:аз на 24 Септември ходих и повече не съм стъпил
Май не очакваше изненада а?kanapat написа:опа.. днеска класната ми звъни и ми вика в петък сме на даскалоnapster написа:Same herekanapat написа:аз на 24 Септември ходих и повече не съм стъпил
Учителите спират стачката от 5 ноември
02 ноември 2007 | 16:25 | Фокус
София. Учителите преустановяват стачката от 5 ноември. Това стана ясно на пресконференция в КТ "Подкрепа", предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Освен прекратяването на ефективните стачни действия, синдикалните структури са приели днес и запазване на стачна готовност и възможността за предприемане на всички разрешени от законите на Република България протестни действия.
Синдикалистите се договориха и за провеждане на срещи с Комисията по образование и наука и Комисията по бюджет и финанси за обсъждане на средствата, предвидени за образование в бюджет 2008.
-
- Обратна връзка:
Аз още от 31-ви съм си на училище и се радвам, че скоро и Вие ще започнете. Учителите ми казаха, че няма да ни вземат от ваканциите, но ще прескочим някой неща от учебния материал или пък ще ги минем по-накратко.
-
- Обратна връзка:
аз от днеска почнах ама ти поне не караш цял ден само английскиvili4kata написа:Аз още от 31-ви съм си на училище и се радвам, че скоро и Вие ще започнете.
-
Аз пък откакто почна не съм стъпил на даскало(само когато се срещам с някой) Иначе като почна не ми се мисли ко ше става 17 блока на седмица английски, което в часове прави 34 часа
-
Еми пичове това е... тежко е бремето на подгответата
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Еми и аз бех така миналата година,само че имах "само" по 27 часа английски на седмица Гадно беше,ама избутах-даже имах шестица ....НиКи написа:Аз пък откакто почна не съм стъпил на даскало(само когато се срещам с някой) Иначе като почна не ми се мисли ко ше става 17 блока на седмица английски, което в часове прави 34 часа
-
- Обратна връзка:
ама сега ужас все едно си в 1 клас(почнахме с азбуката )BaLkI написа:Еми и аз бех така миналата година,само че имах "само" по 27 часа английски на седмица Гадно беше,ама избутах-даже имах шестица ....НиКи написа:Аз пък откакто почна не съм стъпил на даскало(само когато се срещам с някой) Иначе като почна не ми се мисли ко ше става 17 блока на седмица английски, което в часове прави 34 часа