Лицензиран ПАЧ за Английското първенство?
Лицензиран ПАЧ за Английското първенство?
Здравейте, искам да попитам пичовете от BFL ще правят ли пач с екипите и емблемите на клубните отбори от Английската лига защото не ми се играе такава хубава игра с велик отбор наименуван MAN RED(Manchester United F.C.) Ако направите ще съм ви много благодарен ...както не само аз а и доста фенове на играта и английското първенство.
-
-
Re: Лицензиран ПАЧ за Английското първенство?
Гледай по другите сайтове като Soccergaming.com PesGaming.com за патчове или следи темата в дата.бг там както излезне патч 100% ще кажат
Аз имам, но само за имената
дай плссс ;[[petrov1991 написа:Аз имам, но само за имената
Пиши в google - pes 2008 option file , има поне 100 такива файла , искам да попитам дали ще излезе такъв пач, който оправя всички екипи и имена, но беэ бг отбори ?
пробвах поне 50 option file-а и нито 1 не бачкаше...
дайте линк към работещ!
дайте линк към работещ!
Дали ще бъдат съвместими с БФЛ пача?Ronaldinho10 написа:http://files.filefront.com/7FullEPLkits ... einfo.html
Екипи за АНГИЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО
-
на вси4ки отбори екипите ли са или ако не са от къде могат да се намерят ?Благодаря Предварително
-
Екипите в момента на практика са безполезни защото измислените екипи нямат слотове в cv_0, от което следва че на тези отбори екипи могат да се слагат единствено чрез китсървър, но още не е излязъл такъв, който има GDB папка=>не могат да се сложат екипите.
Ronaldinho10 написа:http://files.filefront.com/7FullEPLkits ... einfo.html
мерси брато стана само трябва си сложа емблемите и ще имам английската
-
на колко отбора имаш екипи ?
7-8 май и на бг националния титулярнияcska14 написа:на колко отбора имаш екипи ?
-
бравооооооо!CSKARA написа:Ronaldinho10 написа:http://files.filefront.com/7FullEPLkits ... einfo.html
мерси брато стана само трябва си сложа емблемите и ще имам английската
-
Стана обаче за съжаление бъгва екипите на другите отбори които нямат истински и са еднакви - Австрия, Белгия, Румъния и т.н. сички са с еднакви екипи. Благодаря все пак.
има ли начин да се оправи? (think)НиКи написа:Стана обаче за съжаление бъгва екипите на другите отбори които нямат истински и са еднакви - Австрия, Белгия, Румъния и т.н. сички са с еднакви екипи. Благодаря все пак.
-
евентуално с китсървър.h3aDsh07 написа:има ли начин да се оправи? (think)НиКи написа:Стана обаче за съжаление бъгва екипите на другите отбори които нямат истински и са еднакви - Австрия, Белгия, Румъния и т.н. сички са с еднакви екипи. Благодаря все пак.