FIFA MANAGER 2008 - RELEASED
FIFA MANAGER 2008 - RELEASED
Фифа Мениджър 2008 излезе!!!
Ето линк от къде може да я свалите http://zamunda.net/details.php?id=106013
Ето линк от къде може да я свалите http://zamunda.net/details.php?id=106013
-
-
Re: FIFA MANAGER 2008 - RELEASED
Супер тая игра я чакам от много време дано е по добра от 2007

-
Определено е по добра__SaNd1__ написа:Супер тая игра я чакам от много време дано е по добра от 2007![]()
![]()
![]()

Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ-тръгвам да тегля и на 1-2% спира и ми пи6е дали искам да изпратя еррор репорт или не,махам го тва,пускам го пак и съ6тото,знам 4е зву4и тъпо но моля ви някои,който я е изтеглил с бърз нет да ми я прати по скайпа,толква съм от4аян,плс разберете ме,6е полудея ако не поиграя до петъл(преди даскало)МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПИ6Е НА СКАЙП-gatcobatcov.Мерси предварително!

-
-
Всеки си има мнение. За мен Футбол Менидцър е по добра, но за други е фифа мениджърxpl0de написа:Коя игра е по-добра Football manager 08 или Fifa manager 08![]()

Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ-тръгвам да тегля и на 1-2% спира и ми пи6е дали искам да изпратя еррор репорт или не,махам го тва,пускам го пак и съ6тото,знам 4е зву4и тъпо но моля ви някои,който я е изтеглил с бърз нет да ми я прати по скайпа,толква съм от4аян,плс разберете ме,6е полудея ако не поиграя до петъл(преди даскало)МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПИ6Е НА СКАЙП-gatcobatcov.Мерси предварително!
-
- Обратна връзка:
fan_man написа:Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ-тръгвам да тегля и на 1-2% спира и ми пи6е дали искам да изпратя еррор репорт или не,махам го тва,пускам го пак и съ6тото,знам 4е зву4и тъпо но моля ви някои,който я е изтеглил с бърз нет да ми я прати по скайпа,толква съм от4аян,плс разберете ме,6е полудея ако не поиграя до петъл(преди даскало)МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПИ6Е НА СКАЙП-gatcobatcov.Мерси предварително!

П.П. Пробвай да я изтеглиш от друг тракер или просто си обнови торент клиента (Бит Комет, Азерус и т.н.)
Помогнете малко.Малко преди инсталацията да превърши ми изписва че трябва да сложа диск
Какво да правя.

И на мене ми иска такъв диск, но не знам какво да правяdmds написа:Помогнете малко.Малко преди инсталацията да превърши ми изписва че трябва да сложа дискКакво да правя.

няма нужда от инсталация - само копирайте файловете от CD-то а след товаmaserati1992 написа:И на мене ми иска такъв диск, но не знам какво да правяdmds написа:Помогнете малко.Малко преди инсталацията да превърши ми изписва че трябва да сложа дискКакво да правя.
exe-то сменяте с крака
10x братcapish написа:няма нужда от инсталация - само копирайте файловете от CD-то а след товаmaserati1992 написа:И на мене ми иска такъв диск, но не знам какво да правяdmds написа:Помогнете малко.Малко преди инсталацията да превърши ми изписва че трябва да сложа дискКакво да правя.
exe-то сменяте с крака

Значи имам 1 проблем. Като започне да ми зарежда някои мач на 3D и ми се рестартирва компа
Като се има напредвид че съм си избрал да управлявам Джерард (с поол сам) Някои друг да има тоя проблем?