Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
kyynadd
BFL Team™

Re: Вашата кариера

Мнение от kyynadd »

А честито. Чакам с интерес резултатите.
Усилени контраатаки, 8 защитника, 1 халф и 1 нападател
Е тва ме уби. :D Целта оправдава средставата.
НиКи

Мнение от НиКи »

На 1/16 финали съм!

Не съм писал от много отдавна. Следващия ми мач е с Хелзингборг в София. За съжаление преди мача се контузи Вили и ще е аут до Април месец :@ . Преди това обаче левски загуби гостуването си на Барселона с 0:2 с голове на Анри в 1' и Меси в 81'. Мача с Хелзингборг започна добре за мен. Владеех положението на терена но до гол така и не се стигаше. И така до 40', когато след центриране от корнер на Амунике Чиликов отбеляза с глава. 5 минути по късно мой футболист бе фаулиран в наказателното поле на шведите и съдията посочи бялата точка. Зад топката застана младия Александре( :o ) и не остави никакъв шанс на вратаря, който дори не помръдна. 2:0 за ЦСКА на почивката. Нищо не предвещаваше събитията през второто полувреме. В 55' след изпълнение на пряк свободен удар на Георги Илиев от около 27-8 метра, топката се срещна с напречната греда и попадна в непокрития Чиликов, който излезе от дълбочина и бургазлията не сгреши. В 60' Хелзингборг донякъде се върна в мача след гол на Йонас Ларсон. В 72' обаче Удоджи вкара гол, близнак на предния за ЦСКА. Отново Георги Илиев изпълни великолепно пряк свободен удар, но този път от около 38-40 метра. Шведския вратар със мъка изби, но топката попадна на крака на Удоджи, който беше непокрит и на празна врата се разписа за 4:1. Хенрик Ларсон обаче напомни за себе си и върна отново Хелзингборг в двубоя, като в 75' се разписа за 4:2. В 77' отново Чиликов бе в центъра на събитията. Триходова комбинация Тодоров - Гарсес - Чиликов завърши с прострелен удар на последния, влязъл във вратата на шведите след като рикушира в гредата. 13 минути преди края резултата бе 5:2 за ЦСКА. Всичко бе ясно. Но това не бе всичко в двубоя. В 90' след много добър извеждащ пас на Маркиньос Кевин Амунике се разписа за 6:2. Това бе и крайният резултат във тази среща. Другия мач в мойта група бе Зенит - Сампдория. Радимов от Зенит е бил изгонен в 27' минута и поради това вероятно руснаците не са успели да спечелят и мача е завършил 0:0, което напълно ме устройваше. След първия мач в групите бях едноличен лидер, при това с много добра голова разлика. Другите БГ отбори в групите също се представиха добре. Литекс удържа геройско 0:0 с Галатасарай на Али Сами Йен, а и като гледам оценките след мача Литекс са можели дори да си тръгнат с трите точки от негостоприемния стадион в турция. Локо София пък допусна загуба с 0:2 в Надежда от Панатинайкос с голове на Салпингидис в 29' и 89'. След мача с Хелзингборг дойде вечното дерби. ЦСКА - левски, 27.10.2007, 17:30, стадион "Българска Армия". В двубоя като титуляр заради наказания Данчо Тодоров игра едно от новите попълнения - Макума-Мпаса, по нататък ще кажа и за него. Мачът започна равностойно, с лек териториялен предес на сините. След една добра комбинация те стигнаха до гол в 38' , отбелязан от Валери Домовчийски с перхвърлящ удар. В продължениято на първото полувреме един дълъг пас на вратря Лий стигна до Удоджи който напредна малко и изведе във великолепна позиция Ел Пистолеро, който от границата на наказателното поле разстреля 19-годишния младежки национал на Франция и вратар на левски Кевин Олимпа(Kevin Olimpa). Така завърши и първото полувреме. Второто започна великолепно за мен. Още в 48' излязох напред в резултат след гол на Куидо Ланзаат, който заместваше контузения Вальо Илиев. Голът падна след центриране на Амунике от пряк свободен удар, Ланзаат насочи топката в центъра на вратата, където беше Олимпа, но френския вратар на левски допусна непростима грешка след като изби топката в мрежата си. В 52' резултата стана 3:1 в моя полза! Голмайстор бе Чиликов. Отново Амунике бе в основата на гола, след като напредна отляво, подаде на Маркиньос, който стреля, но Гарсес стоеше пред вратаря на сините и топката рикушира в него, отиде на крака на Чиликов, който се разписа за 3:1. До края на мача играх по защитно, но до гол за левски така и не се стигна. За играч на мача бе обявен 25-годишния ми вратар Ричард Лий с оценка 9. ЦСКА СПЕЧЕЛИ ВЕЧНОТО ДЕРБИ. Следващия ми мач бе за купата срещу Свиленград, гостувам.Още с първата си атака домакините стигнаха до голово положение, но Лий и защитата пред него успя да се справи със ситуацията. Първото полувреме бе равностойно и логично завърши 0:0. В съблекалнята се поскарах на играчите ми и това даде резултат. През второто полувреме пуснах Никола Вуядинович вместо Оливие Давидас и едно от новите попълнения Макума-Мпаса вместо Удоджи, при което Данчо Тодоров мина да играе като дясно крило, а на десния бек застана Макума-Мпаса. Още в 50' открих резултата чрез Ел Пистолеро, който в комплект с Чиликов се справят добре напред и успяват да заличат липсата на Неи. Голът падна след грешка на вратаря на Свиленрад, който подаде топката на Гарсес, който го наказа за грешката му. В 74' Кевин Амунике отбеляза след изпълнение на пряк свободен удар от около малко по малко от 20 метра, като топката рикушира в човек от стената и обърка вратаря на домакините. В 77' Антон Димитров фаулира мой футболист, който се откъсваше и логично бе изгонен с директен червен картон. В 85' Абдер Кабус се разписа след триходова комбинация Тунчев - Амунике - Кабус, като втория изведе третия с много хубав и точен извеждащ пас от границата на наказателното поле и Кабус нямаше как да сгреши. В 90' за втори жълт картон бе изгонен Серменджиев от Свиленград, а след това Амунике се разписа от пряк свободен удар с гол близнак на предния си такъв. Така завърши и мача. Свиленград - ЦСКА 0:4. Продължавам без проблеми за купата. Следващия двубой бе гостуване на Локо София в квартал "Надежда". Железничарите започнаха добре мача след като Антунович откри резултата в 15' с гол от границата на наказателното поле. Нещата за мен съвсем се усложниха след като в 27' отново опитния сърбин се разписа от малък ъгъл. До края на двубоя атакувах, на два пъти имах претенции за дузпа, но и двата пъти съдията остана безмълвен. Така според мен заслужено загубих от столичните железничари, които си заслужиха трите точки. Следващия ми двубой бе гостуване на Шахтьор Донетск. Играх на контри. Нери Кастильо отрки резултата в 16', след като остана очи в очи с Лий. До края на двубоя мача бе равностоен с лек предес на украинците. В края на двубоя те учудващо се прибраха, аз видях че дявола не е толкова черен и играх атакуващо, но не стигна време за гол. Загубих минимално с 1:0, което донякъде ме устройваше, важно бе да не падам с много голове. Шведския Хелзнингборг пък ме изненада приятно като видях че е направил Х с прекия ми конурент Зенит в Швеция. По този начин Зенит имах преднина пред руснаците перди директния ни мач. Локомотив София пък спечели геройски гостуването си на Рапид Букурещ и по този начин те останаха в играта. Литекс пък направи огромна грешка след като загуби като домакин от Партизан с 2:3, след като са водели с 2:0, а победния гол за сърбите е паднал в 86'. Както се казва Литекс изпуснаха питомното и сега се налага да гонят дивото. Сините пък ден преди мача ми с Шахтьор са загубили само с 0:1 от Барселона в София след гол на Меси в 46', а 12 минути по рано Джанлука Дзамброта е бил изгонен с директен червен картон. Всичко се развиваше много добре за мен, следващия ми мач бе със Спартак Варна в София. Мача вървеше равностойно с мой териториялен предес. Първото полувреме изненадващо завърши 0:0. През второто заиграх по атакуващо и това даде резултат, като Чиликов откри в 60' с гол от пряк свободен удар от около 24-5 метра. В 70' Хосе Гарсес отбеляза за 2:0 след центриране на Тунчев от пряк свободен удар, Чиликов свали топката за Гарсес, който не пропусна да се разпише. Димитър Голчев върна едно попадение за Спартак в 84' след като една дълга висока топка бе свалена от Десислав Русев, а Голчев излезе от дълбочина и изпревари Лий и успя да отбележи. В 88' Спартак направиха сензацията на кръга след като изравниха чрез Десислав Русе, който без изведен от Марко Шимич в наказателното поле. Имах претенции за дузпа, но съдията не я отсъди. Заради остри думи след мача ме наказаха да не водя двубоя ми в следващия мач от шанпионата срещу Черноморец като гост :wasntme: . Липенски обаче си свърши работата, макари не по най-добрия начин. Спечелих с минималното 1:0 с гол на Ел Пистолеро в 44' след изпълнение на пряк свободен удар на Удоджи и топката рикушира в Гарсес без да промени траекторията си и влезе в мрежата на Дарко Брляк(Darko Brljak), който изглежда много перспективен вратар. До края Черноморец атакуваха, но не успяха да стигнат до точката. За играч на мача бе обявен вратаря Брляк. Сега в УЕФА почивах. В ШЛ левски направиха геройско 1:1 с ПСВ, но имат 4 точки пасив от третия ПСВ мач преди края и няма как да стигнат поне до УЕФА. Литекс загуби като гост с 0:4 от Палермо, като Попов е бил изгонен в 55' и по този начин на практика ловчанлии изгубиха шансове. Локомотив също почиваха. Мачът от мойта група, който ме интересуваше бе Зенит - Шахтьор, като се надявах поне на Х или най-добре победа за украинците. За щастие те са спечелили с 2:0 гостуването си в Русия с голове на Кастильо в 39' и Лукарели в 88'. По този начин Зенит с мач повече от мен имаха точка по малко от мен. При това положение и равен срещу тях ме устройваше в София. Играх им със следната схема: GK: Lee; DR: Todorov; DC: Tunchev, V. Iliev; DL: Alexandre; MC: Kabous, G. Iliev; AML: Amunike; AMR: Udoji; FC: Garces, Chilikov. Двубоят започна равностойно, с лек предес на гостите, които успяха да открият в 29' чрез Халилов(Khalilov). Голът падна след изпълнение на корнер към Тимосчук(Tymoschuk), който стреля от около 20 метра, стреля към вратата на Лий, уцели гредата, топката се разходи по голлинията и Халилов притича и я вкара. При една много хубава моя атака топката стигна до Гарсес който прехвърли Малафеев в 41'. Така завърши първото полувреме. Второто полувреме започна великолепно за мен след като удар на Георги Илиев рикошира в тялото на Скртел(Skrtel) и стигна до Чиликов, който с първото си докосване остави двама футболисти на Зенит зад себе си и разстреля Малафеев! 2:1 за ЦСКА 42 минути преди края! Оттук нататък Зенит се хвърлиха в атаки, но Лий и отбраната пред него бяха непробиваеми! Съдията даде 4 минути продължение. Във втората минута на продължението Зенит правят много хубава атака, великолепен извеждащ пас Конев(Konev), но Йордан Тодоров пресича паса, и подава към Удоджи, той напредва по десния фланг, извежда Чиликов, който без подготовка стреля от границата на наказателното поле и гоооооооооооооооооооюоооооооооол. 3:1 за ЦСКА! Всичко е ясно! Армейците продължават на 1/16 финалите преди гостуването си на Сампдория в Италия, където ще се реши кой ще е втори и кой трети. Ето го и класирането:
мачове г.р. точки
1. Шахтьор 3 6-3 7
2. ЦСКА 3 9-4 6
3. Сампдория 3 7-3 5
-------------------------------------
4. Зенит 4 2-6 2
5. Хелзингборг 3 3-11 1

програма за последния кръг:
Сампдория - ЦСКА
Хелзингборг - Шахтьор

Локо София загуби с минималното 0:1 в София от Спартак Москва, които са лидер в групата на железничарите. Рапид Букурещ пък изненадващо победи Рен като домакин и се изкачи на четвъртото място. В тази група стана въртележка:

мачове г.р. точки
1. Спартак М. 4 6-2 10
2. Панатинайкос 3 4-4 4
3. Рен 3 3-4 3
4. Рапид Бук. 3 2-3 3
5. Локо Сф 3 1-3 3

Рен - Локомотив София
Панатинайкос - Рапид Бук.

В тази група двата отбора победители от двата мача се класират, на Локото е нужна задължителна победа срещу Рен. Литекс пък отпадна и на теория след като загуби от Сарагоса като домакин с катастрофалното 0:4. Ето го и класирането в тяхната група:

мачове г.р. точки
1. Палермо 3 7-2 6
2. Сарагоса 3 6-2 6
3. Галатасарай 3 2-1 5
4. Партизан 3 3-4 4
5. Литекс 4 2-11 1

Палермо - Партизан
Сарагоса - Галатасарай

В "А" група нещата изглеждат така:
мачове точки
1. Локо Сф 14 31
2. Локо Пд 14 31
3. ЦСКА 14 30

4. Славия 14 27
5. Левски 14 25
----------------------------------
13. Литекс 14 14
---------------------------------
14. Берое 14 12
15. Видима 14 9
16. Вихрен 14 7

Осъществух следните трансфери:

Франческо Флаки(Francesco Flachi) - свободен трансфер
Изображение
Ричи Макума-Мпаса(Ritchie Makuma-Mpassa) - свободен трансфер
Изображение

Към отбора на 01.01.2008 ще се присъединят:

Иван Георгиев(Ivan Georgiev) - 130К от Белите Орли
Изображение
Димитър Илиев(Dimitar Iliev) - 30К + 15% от следващ трансфер от Локо Пд
Изображение
Данаил Мишев(Danail Mishev) - 14К от Литекс
Изображение
Леандро Морейра(Leandro Moreira) - 1К от Португеза
Изображение

Хвърлил съм око на следните играчи:

Рикардо Соуса(Ricardo Sousa) - Омония
Изображение
Матиас Санчес(Matias Sanchez) - Бейтар Йерусалим, младежки национал на Аржентина:
Изображение
Лео Лима(Leo Lima) - Фламенго
Изображение
Габриел Гомес(Gabriel Gomez) - Белененсес
Изображение
Теодор Банев(Teodor Banev) - Нафтекс
Изображение
Николай Димитров(Nikolay Dimitrov) - Ботев Пд
Изображение
Лаури Дала Вале(Lauri Dalla Valle) - JIPPO
Изображение

На бас че тоя пост никой не го е прочел до края :D
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

НиКи написа:На бас че тоя пост никой не го е прочел до края :D
прав си :rofl:
Изображение
Изображение
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Сега нямам време и не го прочетохй целия, но по късно ще го прочета. При трансферите има големи находки, особено единия защитник точнои такъв ми трябва.
А от де ги вадиш тия пари? Аз имам макс 1.5 млн.
НиКи

Мнение от НиКи »

Ааа ми не аз са имам 250К щот реших да си увелича бюджета на заплатите за сметка на този за трансфери. Иначе по скъпите играчи скоро трудно ще ги взема, ще взема по евтините предполагам и ако успея да продам някоя резерва в състава супер :) .

П.П. забравил съм да дам шотове от още двама талантливи футболисти, един от които младежки национал на Аржентина, другия талантлив MC, след малко ще кача скрийнове.
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ясно. Ако имаш скайп го дай че има да те питам някой неща, не само за ФМ.
НиКи

Мнение от НиКи »

ronaldinho2037, обаче сега ще излизам. Някъде следобед по некое време пиши ;)

Габриел Меркадо - Бейтар, младежки национал на Аржентина.
Изображение
Тиаго Гомеш - Ещрела Амадора
Изображение
Изображение

Изображение
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Пичове, кажете някаква стратегия да победя ФК Твенте. Шибаните холандски наркомани вече 3-4 мача не ми дават възможност да покажа същността на ЦСКА!!! В първия мач на Армията ги бих с 2:1, но в Холандия опитвах и опитвах и.... Давайте съвети! Нямам нови футболисти от последния си пост! Ивелин не мога да го ползвам, щото няма право да играе в УЕФА до зимната пауза :( Кажете как да ги преодолея!!!!????
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Davidcho

Мнение от Davidcho »

m0za4k0 написа:Пичове, кажете някаква стратегия да победя ФК Твенте. Шибаните холандски наркомани вече 3-4 мача не ми дават възможност да покажа същността на ЦСКА!!! В първия мач на Армията ги бих с 2:1, но в Холандия опитвах и опитвах и.... Давайте съвети! Нямам нови футболисти от последния си пост! Ивелин не мога да го ползвам, щото няма право да играе в УЕФА до зимната пауза :( Кажете как да ги преодолея!!!!????
Ами кажи на каква схема играят,кой е най-добрия им и т.н.
Изображение

Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ама ти всеки път като не стане почваш наново ли? И така докато не стане?:O
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Тъй като съм мениджр на Ботев и няям мноо пари :rofl: мога ли да ви питам как да намера играчи които да взема с свободен трансфер
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

^^Manager-Find Players>Player Search и отгоре на Filter избираш Contract Status is unattached.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЦСКА - Блекбърн, 1/16 финал за купата на УЕФА

Пиша тоя пост точно преди мача с англичаните в София, реванша е в Англия. Но да се върнем на мачовете за които не съм писал. След двубоя със Зенит имах мач за купата със Спартак Варна, в който пуснах някои юноши.

ЦСКА - Спартак Вн 2:0
1:0 Станко Йовчев 33'
Младен Стоев изгонен 45'
Марко Савич изгонен 62'
2:0 Абдер Кабус 66'

Следващия мач бе домакинство на Беласица:

ЦСКА - Беласица 5:0
1:0 Удоджи 2'
2:0 Хосе Гарсес 6'
3:0 Хосе Гарсес 11'
4:0 Абдер Кабус 15'
5:0 Георги Чиликов 44'

След този двубой се изкачих на второ място в А група. Следващия мач бе гостуването на Сампдория. Втория в Серия А приемаше втория в А група.

Сампдория - ЦСКА 2:1
Удоджи контузен 13'
1:0 Емилияно Бонацоли 57'
2:0 Марио Сантана 70'
2:1 Хосе Гарсес 89'

Мача бе абсолютно равностоен и в духа на феърплея така да се каже. В крайна сметка Сампдория завършиха втори и изтеглиха по труден жребий от мен - Олимпик Марсилия а аз като трети с по лек - Блекбърн. На 1/8 финал ако отстраня Блекбърн ще играя с АЕК или Шалке, а АЕК купиха Лео Лима на свободен трансфер и ми го зеха :envy: . Приключих и с трансферите си. В ЦСКА дойдоха:

Лусиано - 80К от Атромитос
Изображение
Джовани - свободен трансфер, бивш играч на Сантош, Барселона и Олимиякос
Изображение
Младен Стоев - 80К от Спартак Варна
Изображение

Както и всички гореспоменати в горния пост

Оферта съм направил на:

Дарин Тодоров - Под наем до края на сезона
Изображение

Вече започвам побългаряване на състава. В най скоро време атаката ще бъде водена от Дарин Тодоров и Митко Илиев, а отдясно или като атакуващ халф ще действа Младен Стоев. В защитата също имам много класни играчи - Иван Иванов се разви страхотно в Локо Пд само за 1 полусезон, представям си в края на лятото какъв ще е, както и Крум Ловков във Рилски Спортист. Двамата почти сигурно ще бъдат титуляри, Иван Иванов като ляв бек а Ловков като десен и ще стане небивала конкуренция отзад и затова вероятно ще продам някои играчи.

Клуба напуснаха:

Ивайло Петров - 300К - Грасхопърс
Дадох му шанс за изява в последните няколко мача на клуба, включително и мача със Сампдория и се представи на висота, но просто се зароди небивала конкуренция на вратарския пост а и той е на 34 години и не искам да му провалям завършека на кариерата като не е титуляр при мен и затова го пуснах. Пък и ми трябваха пари.

Илко Пиргов - 400К - Славия Прага
Продаден по същата причина. Твърде много вратари в отбора.

В предсезонната подготовка имах 1 лагер в Чехия и там изиграх 4 контроли:

Млада Болеслав - ЦСКА 2:4
1:0 Мартин Блаха 13'
Лусиано контузен 24'
2:0 Камил Беранек 58'
2:1 Ричи Макума-Мпаса 60'
2:2 Хосе Гарсес 75'
2:3 Хосе Гарсес 90'
2:4 Маркиньос 90'

Славия Прага - ЦСКА 3:1
1:0 Карел Постулка 13'
2:0 Ондрей Новак 39'
3:0 Карел Постулка 67'
3:1 Удоджи 71'

Спарта Прага - ЦСКА 1:1
Александре контузен 2'
0:1 Неи 43'
1:1 Мариян Кухар 90'
дузпи:
Радим Дубски пропуска----------------Джовани вкарва
Франтисек Новак вкарва--------------Неи вкарва
Иржи Кладрубски вкарва-------------Кевин Амунике вкарва
Витезслав Кубек пропуска-------------Абдер Кабус пропуска
Михал Вит вкарва----------------------Хосе Гарсес вкарва
-------------------------3:4 при дузпите

Слован Либерец - ЦСКА 0:1
Томас Постулка контузен 25'
0:1 Георги Чиликов 35'

Като цяло съм доволен от резултатите. Хубавото е че Неи се възстанови и имам 4 класни нападатели от които единия е много млад и перспективен - Митко Илиев. Иначе Локото отпадна от УЕФА след като загуби с 0:2 като гост на Рен и завършиха на пета позиция в групата си. От борда пък ми казаха че са много доволни и единствения проблем е че не съм на първо място А група. Другото което казаха е че феновете са много доволни от представянето на младия Александре и смятат че той е голямо откритие :) . Ще пиша пак след мачовете с Блекбърн в УЕФА.
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

ЦСКА - Блекбърн, 14.02.2008, 19:45, стадион Българска Армия, съдия: Волфганг Щарк

Играя с 5 централни защитника, 2 дефанзивни халфа, две крила и забит централен нападател:

------------------------------------Лий
Д. Тодоров----В. Илиев-----Тунчев------Ланзаат------Александре
------------------------Кабус------------Янчев
Удоджи---------------------------------------------------------Амунике
----------------------------------------------------------------------------
---------------------------------Чиликов

Играх мача на контра-атака и на ръба на засадата. Логично заради тактиката ми двубоя започна с атаки на Блекбърн. 7' Първата опасна атака бе за ЦСКА. След изпълнение на тъч Тошко Янчев изведе Амунике, който по диягонал от границата на наказателното поле стреля, но право във Брад Фрийдъл.
10' Добре насочен удар на Стивън Рийд от дистанция е избит от Лий, след което топката е изчистена.
19' След центриране на Тунчев от пряк свободен удар Чиликов стреля със глава, но без проблеми за Фрийдъл.
21' Добра атака на Блекбърн, топката стига до Рийд, който от около 25 метра стреля, но във аут.
26' Александре мята тъч към Амунике, който напредва по левия фланг, центрира към Чиликов, който от непосредствена близост в малкото наказателно поле стреля със глава, но отново Фрийдъл добре пласиран избива, след това топката е изчистена, последва опит за центриране на Данчо Тодоров, който минава до дясната греда на 36-годишния страж на Блекбърн и излиза в аут.
31' Центриране от корнер на Бентли, Гамст Педерсен отправя удар, който е избит от Лий, последва разбъркване, но Данчо Тодоров чисти в тъч.
41' Вальо Илиев изпълнява пряк свободен удар от средата на терена, Чиликов сваля към Амунике, който очи в очи с Фрийдъл стрел, но опитния американец избива, след което Нелсен чисти.
45' Край на първото полувреме
50' Емертон мята тъч към Бени Маккарти, той към Рийд, той продължава към Джуджак, той към Маккарти на границата на наказателното поле, който извежда Дарбишайър, Вальо Илиев избива топката на 21-годишният англичанин, топката обаче стига до Гамст Педерсен, който от 7-8 метра стреля но Лий избива, топката отново стига до Гамст Педерсен който я изкарва в аут.
51' Лий изпълнява аут, топката стига до Данчо Тодоров, който губи от Гамст Педерсен, който извежда Дарбишайър сам срещу Лий, но армейския вратар отново спасява и заковава топката в ръцете си.
52' Джуджак стреля фронтално от около 18 метра, но Лий избива, впоследствие топката е избита.
70' Брет Емертон намира непокрит в наказателното поле на ЦСКА Дарбишайър, който стреля в долния ляв ъгъл на Лий, но армейския вратар отново е на висота, впоследствие топката е избита, има условия за контра, но Александре се засуетява и изкарва топката в тъч.
72' Дарбишайър стреля от около точката на дузпата, но Лий е безпогрешен, Бентли е в близост до избитата топка, но червената отбрана е безпогрешна и изчиства топката, след това тя попада на крака на Стивън Рийд, който продължава надясно към Емертон, който губи от Амунике, който преминава целия терен с топката по лявото крило, подава на Кабус, който на границата на наказателното поле Кабус е оставен непокрит и стреля, но топката минава на сантиметри от вратата на Фрийдъл.
74' Данчо Тодоров мята тъч към Удоджи, който ангажира двама около себе си и освобождава десния фланг за Данчо Тодоров, който получава топката, извежда Амунике в наказателното поле, удар и гооооооооооооооооол!!!! 1:0 за ЦСКА!! Кевин Амунике голмайстор!!!!!
76' Центриране на Емертон отдясно, удар с глава на футболист на Блекбърн, който излиза в аут.
78' Уорнок извежда Маккарти, който обаче стреля в аут.
83' Дарбишайър извежда Маккарти, който напредва, обръща се на 360 градуса на границата на наказателното поле, стреля, но във аут.
87' Амунике центрира отляво, но Фрийдъл лови и бързо праща топката напред, Джуджак овладява отляво, извежда по великолепен начин Маккарти, който от няколко метра стреля, но Лий спасява, Амунике поема по левия фланг, минава целия терен с топката,стига ъгъла на корнера пред вратата на Блекбърн, където топката му е избита в тъч.
90+2' Дарбишайър стреля, но в аут
90+4' Край на мача

По късно ще напиша и за реванша в Англия :)
Последно промяна от НиКи на 31 Окт 2007 20:12, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Предстои ми мача с Шалке. Разузнах ги и разбрах че са направени много силни. Те идват от ШЛ, където в последния си мач са били Милан с 2:1! Мисля да играя сподобна тактика на Ники, ето кои смятамд а са испълнителите:

------------------------------------Иво
Д. Тодоров----Котев-----Тунчев------Ланзаат------Дяков/Христеа
------------------------Йеленкович------------------------
Ивелин Попов-----------------Велимир Иванович------------------------Вили/Юруков
----------------------------------------------------------------------------
---------------------------------Неи--------------------------

За жалост Вальо Илиев пропуска мача заради контузия. Другите които не могат да играят са:
Маркиньос, Флаки, Гошо Илиев, Миро Загорски, Кевин Амунике.
Имам доста контузени/наказани, но за щастие има кой да ги замести.

Смятам че шанса ми е само на контри. Надявам се и отзад да не се пропуквам, доверие ми вдъхва Йеленкович пред отбраната.

М/у Миро Загорски, който ви казах че го взех само заради Странджа, да имат пари, се оказа талантливо момче. Като дойде в отбора му се видяха останалата част от качествата и спокойно може да е титуляр в отбор от А група (Берое, Вихрен). Даже вкара един гол в контролата срещу Дунав.
Иначе при трансферите намерих двама много добри млади защитници, национали на Израел. Единия дойде, с другия преговарям. След мача ще ви дам и шотове от тях. М/у са и доста евтини по 40 000 май бяха.

Дано следващия ми пост е с добър резултат от мача с Шалке. :)
chonin

Мнение от chonin »

И аз започнах да играя с Локо Пд...няма такъв старт. В контролите направих 4 победи, 2 равни и 1 загуба (от Динамо Загреб, които влязоха в групите на ШЛ) Все още съм в началото на първенството, 4-ти кръг, но започнах много странно..Равен 1:1 с Марек в Дупница. Равен 2:2 с Видима-Раковски в Севлиево. Равен 2:2 с Левски на Лаута и отново равен 3:3 с Локо Сф в София.

Ето и един шот:

Изображение

п.п. Току що, направих 5-ти пореден, равен мач...2:2 с Вихрен в Сандански... :whew: :X
Последно промяна от chonin на 31 Окт 2007 20:52, променено общо 1 път.
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Аз почнах С БОТЕВ!Имам 1 победа с 3-0 над вихрен и загуба с 0-2 от Черно море!Взех Христо КОилов и съм много доволен от него!Преди шампионата си напраих едно турнирче и бая контроли!
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Блекбърн - ЦСКА, 21.02.2008, 19:45, стадион Ewood Park, съдия: Д-р Франц Шавиер Вак

Играх със същата тактика.

3' Удар на Чиликов от границата на наказателното поле е избит от Брад Фрийдъл в корнер. Удоджи центрира, но топката е изчистена и попада в Бентли който напредва по фланга, опитва да изведе Бени Маккарти, но Ланзаат изчиства.
11' Емертон центрира от фаул, но Луй излиза и лови. Праща топката наляво към Амунике, който е изпреварен от Емертон, топката попада в Ланзаат, който връща към Лий, който подава късо към Вальо Илиев, той обаче е изпреварен от Бени Маккарти, който от движение стреля, но Лий показва добрия си рефлекс и избива в корнер. Джуджак центрира, Бентли стреля със глава но Ричард Лий лови, а и Бентли е извършил нарушение в нападение.
15' Джуджак отнема една топка, напредва и стреля, но Лий избива, топката отива към Бени Маккарти, но Данчо Тодоров със сетни усилия го изпреварва и чисти в тъч.
28' Чиликов отнема една топка, напредва, но е сам и логично губи от Джуджак, който пробва да организира атака, но Тошко Янчев се намесва авторитетно и отнема.
41' Самба изпълнява фаул от половината на Блекбърн, но греши в паса, топката отива в Удоджи, който напредва, Уорнок му отнема, и извежда по въдух Бени Маккарти, който поема, финтира и пробва да прехвърли Лий, но топката излезе в аут.
2 Минути добавено време
45+3' Добро разиграване в центъра на терена, всички играчи на ЦСКА са прибрани в наказателното поле, топката стига до Стивън Рийд, който от дъгата на наказателното поле стреля неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата на Лий, който е безпомощен. В продължението на първото полувреме Блекбърн открива резултата.
45+4' Край на първото полувреме
Смяна на полувремето:
Излиза 19. Георги Чиликов
Влиза 9. Хосе Гарсес
51' Удоджи отнема една топка, напредва, подава на Гарсес, който стреля от границата на наказателното поле, но в аут.
56' Центриране в наказателното поле на ЦСКА, но червената защита се справя, Блекбърн имат претенции за дузпа, но съдията не отсъжда такава.
60' Удар на Дарбишайър стреля, но Лий избива в тъч.
61' два удара на Маккарти отблизо са геройски спасени от Лий, Удоджи организира контра като минава целия терен с топката, центрира но защитата на Блекбърн се справя.
62' Амунике извежда Гарсес сам срещу Фрийдъл, който обаче показва класа.
72' Удоджи центрира от корнер, топката е избита в тъч. Вальо Илиев иска дузпа, но съдията остава безмълвен. Вальо протестира упорито и получава жълт картон.
81' Удар на Маккарти, но Лий лови. Армейския вратар си пуска топката в краката и я прати напред чак когато футболист на Блекбърн не го пресира.
82' Тошко Янчев извежда Гарсес, който се освобождава от Самба и от малък ъгъл прострелва Фрийдъл!! Гооооооол за ЦСКАА!!!! Но съдията отсъжда нарушение на Гарсес!! Отбора на ЦСКА протестира, но без успех, гола е отменен!!
85' Бентли е изведен сам срещу Лий от Рийд, но вратаря на ЦСКА отново демонстрира класа и спасява, след което топката е изчистена в тъч.
88' Дарбишайър излиза сам срещу Лий, който отново спасява и впоследствие топката е изчистена.
88' Смяна в отбора на Блекбърн:
Излиза 18. Бени Маккарти
Влиза 17. Марко Ригтърс
4 Минути продължение на двубоя
90+1' Удоджи открадна една топка в центъра на терена, подава на Гарсес, който от границата на наказателното поле стреля над вратата.
90+4 Гамст Педерсен се опитва да изведе Дарбишайър, но вратаря на ЦСКА Лий спасява.
90+5 Смяна в отбора на ЦСКА:
Излиза 9. Хосе Гарсес
Влиза 99. Неи
90+5 Край на редовните 90 минути
94' Добра комбинация на Маккарти с Дарбишайър, завършила с падащ лист на последния, който среща дясната греда на Лий и излиза в аут.
96' Удар на Гамст Педерсен от разстояние във аут.
97' Смяна в отбора на Блекбърн:
Излиза 27. Мат Дарбишайър
Влиза 15. Пол Галахър
99' Смяна в отбора на Блекбърн:
Излиза 11. Дейвид Бентли
Влиза 30. Джейсън Робъртс
102' Неи стреля от границите на наказателното поле след пас на Удоджи, но Брад Фрийдъл спасява.
104' Удар на Робъртс от границата на накзателното поле във аут.
105+2 Удар на Гамст Педерсен с глава след центриране на Емертон, но във аут. Лий изпълнява, подава по въздух към Вальо Илиев, Гамст Педерсен обаче взима въздушния двубой и сам срещу Лий пропуска, като 25-годишния англичанин отново показа завиден рефлекс. Впоследствие топката е изчистена.
105+4 Край на първото продължение.
113' халфовата линия на Блекбърн отнема една топка в центъра на терена, подава към Робъртс, който стреля, но Тунчев се изпречва на пътя на топката и тя излиза в корнер.
120' Край на продълженията. Двубоя ще се реши с дузпи!
Първи правото да изпълняват имат Блекбърн. Зад топката застава Робъртс, засилва се....иииии....гоооол. За ЦСКА първа дузпа ще изпълнява Тодор Янчев. Удар на Тошко и Фрийдъл спасява! 1:0 за Блекбърн след първите дузпи. Втора дузпа за Блекбърн ще изпълнява Ригтърс. Той се засилва.... и удар във аут!!! Идва ред на ЦСКА да изпълнява дузпа.
Зад топката застава Александър Тунчев. Удар...ииии...Тунчев е безпощаден!! 1:1 при дузпите!!! Стивън Уорнок изпълнява третата дузпа за Блекбърн. Удар на Уорнок и Лий спасява!!!!!! Неи се засилва иииии..... бележи за ЦСКА!!!! След 3 дузпи ЦСКА води с 2:1!!!!!! Мортен Гамст Педерсен ще изпълнява може би решителната дузпа в двубоя. Педерсен се засилва....удар на норвежеца......ииииииииииии.....Ричард Лий отново спасява!!!!!!!!!!!!!!! При гол на Кевин Амунике от следващата 4-та дузпа за ЦСКА Армейците продължават напред!!! Кевин Амунике целува топката и я залага върху бялата точка. Прави добра засилка. Удар.....................ииииииии........вратаря не помръдва и топката е в горния десен ъгъл на Брад Фрийдъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦСКА е на 1/8 със Шалке!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

Изображение
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Дните до мача с Холандия изтичаха бавно и мъчително. Проблясъците срещу уелските алкохолици въобще не ме грееха, защото знаех, че следва мач навън срещу най-силния отбор в групата. Неведнъж се будех изпотен след като сънувах как ван Перси финтира за четвърти пореден път Кишишев преди да оформи хеттрика си... :sweating:
Опитах се да направя някои леки корекции в състава, но както винаги, моята стара дружка Мърфи реши да се превърне в мой асистент-треньор и да улесни избора ми - Йовов отново беше контузен, Мартин Камбуров, който започна силно сезона, също беше в лазарета... Списъкът към 25-ти се допълни от Валентин Илиев и Николай Димитров, и двамата аут за по месец, най-вероятно са се контузили на една и съща маса. :(

2.9.
Фокус-Спорт
Селекционерът Алексиев обяви групата за квалификациите с Холандия и Люксембург

Вратари: Георги Петков, Божидар Митрев (Левски)
Защитници: Росен Кирилов (Локомотив Сф), Живко Миланов (Левски), Радостин Кишишев (Лестър), Александър Тунчев (Брага), Даниел Божков, Кирил Котев (ЦСКА), Михаил Венков, Иван Бандаловски (Литекс), Петър Занев (Селта)
Полузащитници: Йордан Тодоров (ЦСКА), Светослав Дяков (Пирин), Благой Георгиев (Дуисбург), Чавдар Янков (Хановер 96), Емил Гъргоров (Страсбург), Стилиян Петров (Астън Вила), Ивелин Попов (Литекс), Станислав Ангелов (Енерги Котбус)
Полузащитници: Мартин Петров (Манчестър Сити), Димитър Бербатов (Тотнъм Хотспър), Валери Домовчийски (Левски), Крум Бибишков (Литекс), Велизар Димитров (ЦСКА), Владимир Манчев (Селта)

E, родните журналя ме развеселиха с готините си коментари, в които ме обвиниха, че не съм викнал Гошко Пеев :nerd: Но какво да се очаква от хора, които правят издания, по-евтини от тоалетна хартия. :)

7.9. Пристигане в Амстердам, разглеждане на забележителностите - многобройни сергии със сливенска дивачка, както и цяла чаршия с ку.... ъъ.... жени за развлечения. Европа, кво да я правиш. :wasntme: Не можех да рискувам да заразя момчетата с нещо по-силно от асеновградски трипер, затова директно ги заведох на Амстердам АренА за тренировката преди мача.
Наистина много красив стадион, наистина щеше да е готино да ме разгромят на такова хубаво място :)

8.9. Денят Хикс. Още сутринта определих състава, докато хапвах разпакетираните принцеси от България, които мойта кака беше направила. Беше ми пределно ясно, че ще загубим, та затова заложих на малко по-офанзивен състав. Каквото сабя покаже и чест, майко, юнашка :blush:

Холандия - България Стадион "Амстердам АренА", 51 000 зрители

Холандия: в.д. Саар (к.), Кромкамп, Буларуз, Хайтинга, Баума, Бабел, Зеедорф, Шнайдер, Робен, Каут, в. Нистелроой
България: Митрев, Кишишев, Котев, Тунчев, Венков, Георгиев, Ст. Петров, Янков, М. Петров, Манчев, Бербатов

След загрявката, събрах момчетата в съблекалнята и им теглих една дълга реч как Кайт прилича на орк, РВН - на кон, Бабел - на хомо хабилис, Зеедорф - на обикновен бабун, а ван дер Саар - на дърт албатрос. Накратко - ония не са хора, камо ли да могат да ритат топката по-добре от вас. Излезте и ги изльоскайте кат' свинско мъдо у кал!
Тъй де, Булгариен юбер алес.

Е, оказах се прав. В сравнение с моите питомци, холандците наистина не бяха хора. Живи извънземни си бяха. Тактиката ми "юруш" съответно си даде отрицателния ефект - още в шестата минута Бабел центрира и на дузпата Нистелроой успя да насочи топката с глава точно под скобата. Петдесетина хиляди тлъсти и пуйчави холандци ревнаха доволно, а на мен ми причерня под очите. Моите се опитаха веднага да отвърнат на удара - Марто намери с ниско подаване Бербо на дъгата и последният стреля ниско, но албатроса улови с перки.
Пет минути по-късно нещата от черни станаха лайняни - Кайт беше изпуснат от Котев и стреля мощно под гредата за 2:0. Представях си аудиовизуално как Пепи Запека ме разнищва, докато БНТ с техниката си от 30-те години пуска на изтерзания български ТВ-зрител (живописно псуващ ме на майка в същия този момент) повторенията от головете на лалетата.
Холандците се успокоиха, заиграха лигаво, което позволи на моите чавета да направят няколко хубави разигравания, но само Владо Манчев излезе на добра позиция след един тъч, би диагонално, но вратарят отби с крак и с помощта на Мърфи топката се озова в Буларуз.
Редовното време на първото полувреме вече беше изтекло и моите явно се виждаха в съблекалните, затова и оставиха след един корнер Кайт да си поеме на дузпата, да се обърне и да мушне топката под тялото на горкия Митрев - класическо 3:0 на почивката, което предвещаваше зловещ погром през второто полувреме.
Време беше за психологически трикове в съблекалнята. Увлекателният ми разказ как съм се изпърдял на един много важен изпит в университета май помогна - пичовете минаха на вълна "непукизъм" и нахилени излязоха за второто полувреме.
Е, поне няма да отидем на двуцифрен.... надявам се.

45' Янков <-> Гъргоров

И второто полувреме започна наистина добре. Бадемчето, още свежо, пробва фалцов удар отдалеч, който позатрудни ван дер Саар, но албатросът в крайна сметка покри топката под кокалестото си туловище. Три минути по-късно обаче двуметровият страж с вид на олигофрен трябваше да извади топката от мрежата си! Бербо получи пред дъгата, литна Буларуз и с елегантен удар по земя намали на 1:3.
Хубаво, че се отчете. Все пак 1:6 звучи по-добре от 0:6.

В 57-мата минута обаче онова маймунче Райън Бабел реши да ми бръкне отзад с боксова ръкавица и изстреля неспасяем снаряд от 25 метра - 4:1 и радостният шум от трибуните заглуши и звука от погребалния духов оркестър в главата ми...
Още по-лошо стана малко след гола. Буларуз успя да контузи сериозно Митко Бербатов и така оставах гол и бос като бургуджийче. Припомних си всички псувни, които съм чувал от фатмака, след което реших да пусна Крумчо Бибишков вместо Бербо. Като ще се пада, нека да е със стил! Тъкмо ще се отърва по-бързо от тази работа.

Лалетата отново заиграха като напушени и Бадемчето се възползва от това. Наистина уцелих със смяната му - десет минути след четвъртия гол успя да влезе на двойно със Стилиян в пеналта и да центрира полувисоко, Благо Георгиев засече от десетина метра и намали на 2:4! И това бе първият момент в мача, в който искрено се зарадвах - тимът ми показваше сносен атакуващ потенциал и аконе беше ужасяващата защита (отчасти моя вина) щяхме да имаме реален шанс да направим нещо тази вечер.

Следващите 20 минути протекоха под превъзходството на домакините, които играеха освободено и с фантазия - Митрев се прояви добре на два пъти, а в поне още 3-4 случая изстрели на домакините профучаваха встрани. Тинката Кишишев стана смешен от финтовете на Робен и затова реших да го сменя с Пелето. И тъкмо очаквах петия гол да отбележи края на редовното време, когато Стилиян изпълни един далечен фаул в г-за на Шнайдер, топката се отклони леко и попадна в краката на Владо Манчев. Синът на Вятъра се обърна и плъзна топката ниско по земята, албатроса реагира твърде бавно и кълбото се търкулна вътре - 3:4!!!

Разбира се, в продължението моите нямаха сили да се измъкнат от злобната преса на холандците и Луц Вагнер свири края на мача при резултат 4:3 за Холандия.

Холандия - България 4:3.
Изображение
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
xpl0de

Мнение от xpl0de »

Аз си продължавам кариерата с Левски.Ето резултатите:
Локомотив(Пловдив) - Левски 2:1
0:1 Бардон(7), 1:1 Камбуров(9), 2:1 Илиев(71)
Железничарите са много стабилни в първнството и след този мач се доближиха само на една точка зад мен,а най-лошото от мача беше контузията на Тасевски.През него минава всяка атака на Левски,но за съжаление той бе вън от игра за месец :sweating:
Литекс - Левски 1:2
1:0 Топузаков-автогол(27), 1:1 Емил Ангелов(35), 1:2 Ники Димитров(87)
Нелош мач,в който успях да победя макар и с гол в карая.
Левски - Севилия 0:0(групова фаза за ШЛ)
И двата отбора имаха шансове,но никой не успя да отбележи.
Левски - Пирин 1:0
1:0 Ники Димитров(22)
Започнах добре мача и успях да отбележа,но не успях да удвоя преднината.През второто полувреме играта беше доста равностойна и имаше доста атаки пред Петков.В 90-тата минута Топузаков извърши нарушение пред наказателното поле и съдията даде втори жълт съответно червен картон на Топчо.Въпреки това успях да победя.
Левски - Черно Море 4:0
1:0 Телкийски (36), 3:0 Домовчийски(45,63), 4:0 Йовов(79)
Мача започна равностойно,но в края на полувремето прекърших съпротивата на моряците.Вкарах трети гол,а след превъзходно изпълнение на пряк свободен удар Йовов оформи крайното 4:0.
Беласица - Левски 1:3
1:0 Ду Бала(35), 1:1 Ангелов(81), 1:2 Телкийски(87), 1:3 Бардон(92)
Много слаб мач,особено на нападателите-титуляри:Ники Димитров и Домовчийски.Не създадоха смислено положение.Смених в 70-тата Димитров и пуснах Ангелов,пуснах Боримиров на мястото на Йовов и смених тактиката на 4-2-1-3.Промените дадоха резултат само 6 минути по-късно:Ангелов изравни.В 87-мата минута Телкийски изпълни брилянтен пряк свободен удар,а в даденото от съдията продължение Бардон направи 3:1 :party: Невероятен обрат!!!!!!!!!!
Предстоят ми 5 много тежки мача:гостуване на Спортинг за ШЛ, домакинство на ЦСКА, гостуване на Локо София, Домакинство на Ман Юнайтед(за ШЛ) и домакинство на третия в момента в първенството-Ботев Пловдив.Дано сте прочели целия пост :blush: .Това е за сега скоро пак ще пиша!!
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

MuSTaKa написа:Неведнъж се будех изпотен след като сънувах как ван Перси финтира за четвърти пореден път Кишишев преди да оформи хеттрика си... :sweating:
Наистина много красив стадион, наистина щеше да е готино да ме разгромят на такова хубаво място :)
...как Кайт прилича на орк, РВН - на кон, Бабел - на хомо хабилис, Зеедорф - на обикновен бабун, а ван дер Саар - на дърт албатрос. Тъй де, Булгариен юбер алес.
Представях си аудиовизуално как Пепи Запека ме разнищва, докато БНТ с техниката си от 30-те години пуска на изтерзания български ТВ-зрител (живописно псуващ ме на майка в същия този момент) повторенията от головете на лалетата.
Ники пак избиваш рибата. :rofl: Тва за БНТ направо ме гръмна.
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”