![party :party:](./images/smilies/party.gif)
моя го избрах Защо имах некакви дрехи на марка Silver и сложих едно А да стане още по яко или пък да бъде Silveroti още по яко и диво
![Clapping :clap:](./images/smilies/clapping.gif)
kyynadd написа:И представа си нямам. Няма никаква логика в него. Просто не исках да съм с някакъв шаблонен ник, но бепе отдавна и не помня.
Малиии кат се замислиш колко сте зле...Nicky написа:Защото се казвам Николай и в един филм видях името Nicky (така се казваше сина на Дядо Коледа във филма) и така
На 18 съм и не виждам нищо лошо да гледам каквито си искам филми.Botev`fan написа:Малиии кат се замислиш колко сте зле...Nicky написа:Защото се казвам Николай и в един филм видях името Nicky (така се казваше сина на Дядо Коледа във филма) и такапросто някви деца по на 12-13-14 годинки се събрали и пишат некви тъпизми ... така се казваше сина на Дядо Коледа във филма ... без коментар...
Мдам... явно аз съм криворазбранNicky написа:Галош съм а? Айде сега не се отваряй, че не си ми на нивото на интелигентност. Мога да си гледам каквото си искам и да правя каквото си искам?
Или вие лешперите (лапенцата) всички сте на мнение, че щом не гледам и не слушам комерсиалната (а.к.а. смотаната музика / филми) съм смотан? Моля те не ме разсмивай!
Хах ако си чувал по-умният отстъпва, затова аз ще отстъпя.Botev`fan написа:Мдам... явно аз съм криворазбранNicky написа:Галош съм а? Айде сега не се отваряй, че не си ми на нивото на интелигентност. Мога да си гледам каквото си искам и да правя каквото си искам?
Или вие лешперите (лапенцата) всички сте на мнение, че щом не гледам и не слушам комерсиалната (а.к.а. смотаната музика / филми) съм смотан? Моля те не ме разсмивай!![]()