FIFA MANAGER 2008 - RELEASED

Всичко свързано с FIFA Manager 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ
Публикувай отговор
Galen

FIFA MANAGER 2008 - RELEASED

Мнение от Galen »

Фифа Мениджър 2008 излезе!!!
Ето линк от къде може да я свалите http://zamunda.net/details.php?id=106013
НиКи

Re: FIFA MANAGER 2008 - RELEASED

Мнение от НиКи »

Честито на всички фенове на играта :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Супер тая игра я чакам от много време дано е по добра от 2007 :happy: :clap: :party: :clap:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
POUERCO

Мнение от POUERCO »

__SaNd1__ написа:Супер тая игра я чакам от много време дано е по добра от 2007 :happy: :clap: :party: :clap:
Определено е по добра :happy: Менюто на играта е направо страхотно направено :clap: 3D мача е доста по реалистичен с повече детайли но е старият познат енджйин от 06 и 07 :^) Това може би ще е най добрият менижър правен до сега :happy:
fan_man

Мнение от fan_man »

Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ-тръгвам да тегля и на 1-2% спира и ми пи6е дали искам да изпратя еррор репорт или не,махам го тва,пускам го пак и съ6тото,знам 4е зву4и тъпо но моля ви някои,който я е изтеглил с бърз нет да ми я прати по скайпа,толква съм от4аян,плс разберете ме,6е полудея ако не поиграя до петъл(преди даскало)МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПИ6Е НА СКАЙП-gatcobatcov.Мерси предварително! :sweating: ;(
xpl0de

Мнение от xpl0de »

Коя игра е по-добра Football manager 08 или Fifa manager 08 :?: :thinking:
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

xpl0de написа:Коя игра е по-добра Football manager 08 или Fifa manager 08 :?: :thinking:
Всеки си има мнение. За мен Футбол Менидцър е по добра, но за други е фифа мениджър ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
fan_man

Мнение от fan_man »

Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ-тръгвам да тегля и на 1-2% спира и ми пи6е дали искам да изпратя еррор репорт или не,махам го тва,пускам го пак и съ6тото,знам 4е зву4и тъпо но моля ви някои,който я е изтеглил с бърз нет да ми я прати по скайпа,толква съм от4аян,плс разберете ме,6е полудея ако не поиграя до петъл(преди даскало)МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПИ6Е НА СКАЙП-gatcobatcov.Мерси предварително!
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

fan_man написа:Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ-тръгвам да тегля и на 1-2% спира и ми пи6е дали искам да изпратя еррор репорт или не,махам го тва,пускам го пак и съ6тото,знам 4е зву4и тъпо но моля ви някои,който я е изтеглил с бърз нет да ми я прати по скайпа,толква съм от4аян,плс разберете ме,6е полудея ако не поиграя до петъл(преди даскало)МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПИ6Е НА СКАЙП-gatcobatcov.Мерси предварително!
:rofl: С колкото и бърз нет да е, то не зависи само от него. ;) Ще се изпраща някъде един месец (ако не прекъсне). ;)
П.П. Пробвай да я изтеглиш от друг тракер или просто си обнови торент клиента (Бит Комет, Азерус и т.н.)
dmds

Мнение от dmds »

Помогнете малко.Малко преди инсталацията да превърши ми изписва че трябва да сложа диск :?: Какво да правя.
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

dmds написа:Помогнете малко.Малко преди инсталацията да превърши ми изписва че трябва да сложа диск :?: Какво да правя.
И на мене ми иска такъв диск, но не знам какво да правя :X
capish

Мнение от capish »

maserati1992 написа:
dmds написа:Помогнете малко.Малко преди инсталацията да превърши ми изписва че трябва да сложа диск :?: Какво да правя.
няма нужда от инсталация - само копирайте файловете от CD-то а след това
exe-то сменяте с крака
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

capish написа:
maserati1992 написа:
няма нужда от инсталация - само копирайте файловете от CD-то а след това
exe-то сменяте с крака
10x брат :) :) :) :) :) :) :)
Nightshann_

Мнение от Nightshann_ »

Значи имам 1 проблем. Като започне да ми зарежда някои мач на 3D и ми се рестартирва компа :wasntme: Като се има напредвид че съм си избрал да управлявам Джерард (с поол сам) Някои друг да има тоя проблем?
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2008”