От канцеларията на даскалото надали ще ме излъжат.Levski_forever написа:Излъгали са теvili4kata написа:На мен ми казаха, че в сряда сме на училище.![]()
![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
От канцеларията на даскалото надали ще ме излъжат.Levski_forever написа:Излъгали са теvili4kata написа:На мен ми казаха, че в сряда сме на училище.![]()
И какво мислиш че няма да отучваме ли?Silvera написа:кво утре не сме на даскало![]()
![]()
![]()
опа.. днеска класната ми звъни и ми вика в петък сме на даскалоnapster написа:Same herekanapat написа:аз на 24 Септември ходих и повече не съм стъпил
Май не очакваше изненада а?kanapat написа:опа.. днеска класната ми звъни и ми вика в петък сме на даскалоnapster написа:Same herekanapat написа:аз на 24 Септември ходих и повече не съм стъпил
Учителите спират стачката от 5 ноември
02 ноември 2007 | 16:25 | Фокус
София. Учителите преустановяват стачката от 5 ноември. Това стана ясно на пресконференция в КТ "Подкрепа", предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Освен прекратяването на ефективните стачни действия, синдикалните структури са приели днес и запазване на стачна готовност и възможността за предприемане на всички разрешени от законите на Република България протестни действия.
Синдикалистите се договориха и за провеждане на срещи с Комисията по образование и наука и Комисията по бюджет и финанси за обсъждане на средствата, предвидени за образование в бюджет 2008.
аз от днеска почнахvili4kata написа:Аз още от 31-ви съм си на училище и се радвам, че скоро и Вие ще започнете.
Еми и аз бех така миналата година,само че имах "само" по 27 часа английски на седмицаНиКи написа:Аз пък откакто почна не съм стъпил на даскало(само когато се срещам с някой)Иначе като почна не ми се мисли ко ше става 17 блока на седмица английски, което в часове прави 34 часа
![]()
ама сега ужас все едно си в 1 клас(почнахме с азбукатаBaLkI написа:Еми и аз бех така миналата година,само че имах "само" по 27 часа английски на седмицаНиКи написа:Аз пък откакто почна не съм стъпил на даскало(само когато се срещам с някой)Иначе като почна не ми се мисли ко ше става 17 блока на седмица английски, което в часове прави 34 часа
![]()
Гадно беше,ама избутах-даже имах шестица ....
![]()
![]()