Някоъ да е казал че знаемMuSTaKa написа:Откъде въобще знаете какво правим?
![It wasn't Me :wasntme:](./images/smilies/itwasntme.gif)
![Tongue Out :P](./images/smilies/tongueout.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
Някоъ да е казал че знаемMuSTaKa написа:Откъде въобще знаете какво правим?
То няма да е БФЛ...lampard90 написа:Що не се сетихте по-рано? Сега излиза фифа 08 и няма да можем да играем дълго патча
Ясно, ама ще е за фифа 07, нали?Levski_forever написа:То няма да е БФЛ...lampard90 написа:Що не се сетихте по-рано? Сега излиза фифа 08 и няма да можем да играем дълго патча
не бе ...то нема да е за фифа .....lampard90 написа:Ясно, ама ще е за фифа 07, нали?Levski_forever написа:То няма да е БФЛ...lampard90 написа:Що не се сетихте по-рано? Сега излиза фифа 08 и няма да можем да играем дълго патча
Каза го ироничноnapster написа:Хах , до сега казвахте , че познавате доста добре файловете на FIFA , а сега сервирате , че това GFX няма да е за FIFA ... да се чуди човек
А за ПЕС ли???По-горе някой каза че такива неща не могат да се направят на ПЕС... в началото на темата се пише че вие ще доказвате че познавате най-добре файловата система на фифа... стига все пак не сме тъпанариAntrAcsA написа:няма да е ФИФА.... !!!!
Оправи си ги със СМ.Galen написа:А ще управите ли трансферите
С кое???Онлайн трансфеите ако ми каеш как да оправя нема да е лошо...vili4kata написа:Оправи си ги със СМ.Galen написа:А ще управите ли трансферите
Ае стига си критикувал! Като не ти харесва дай си хикса, който е горе-вдясно и не пиши тука. Писна ми да ти гледам всеки коментар в тази тема да е критика. Не ти ли изнася ходи си в разпадналите се ВТР!napster написа:Не сте довършили един проект , друг почвате .
От къде знаеш че не сме довършили?napster написа:Не сте довършили един проект , друг почвате .