PES2008 - RELEASED
-
Re: PES2008 - RELEASED
Soccergamez Big Update Option File
-All nationalteams have real playernames
-All transfers have been done
-The Eredivisie had a bigupdate
-All big international clubs have actual formations
-All Premierleague teams have realnames
-All cups have the correct names
DOWNLOAD
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
@petrov1991, мисля че ТОЗИ пач ще ти свърши работа.
DOWNLOAD
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Да, със сигурност, много ти благодаря.Ако може дай си скайпа за да ми нелп със инсталацията му, защото съм почти убеден, че няма да мога да го инстал плс
този option file пак не баца... ;[[[НиКи написа:Soccergamez Big Update Option File
DOWNLOAD
-
Кво не му баца???? Сичко му е на 6! Ако имаш проблем с аутосейв и аутолоуд е друг въпрос, на предната страница съм написал как да се реши!h3aDsh07 написа:този option file пак не баца... ;[[[
-
-
Абе хора тоя пач оправя само имената на отборите.Екипите и емблемите са си същите???
-
ЕКИПИ И ЕМБЛЕМИ СЕ НАМИРАТ В cv_0!!!!! Няма как опшън файл да ги оправи, ще чакате пач!
Това не го разбирам..7. От менюто за конфигурация на виртуалните дискове давате Done
-
какво точно не му разбираш? На прозореца от който си добавил виртуален джойстик даваш Done и толкоз
OMG, като спомена виртуални дискове и ми дойде наум демон туулс и се ошашавих нещо.. Трябваше точка 7 да е просто едно "давате ок"
-
http://mobiles60.blogspot.com/search?q=pro+soccor тука има за всички екрани.napster написа:Спешно ми трябва pes2008 за nokia 6151
Ми и то Меси,Марадона,Роналдиньо,КАКА кото тръгнат от центъра вкарват голове така4о СпокоНиКи написа:мене най много ме дразни че кат тръгна от центъра винаги стигам до вратата с един играч на топ Иначе графиката е мн яка, най хубавото нещо в играта. Другия гаден бъг е "реалното" тичане на играчите. Но според мен е по яка от ПЕС 6 заради графиката.belerefon написа:И аз съм много разачарован от новия пес Всички го чакахме толкова много, с такива надежди и очаквания,че сега като излезе и като го сравнявам със пес6,само се ядосвам за времето,което му отделихме Вярно е,че играя на low ,но това непроменя много преценката ми за играта.Да,вярно е хубаво това,което са направили с teamvision,но неможе на top player да вкарвам от всякакви разстояния,да вкарвам по 6 гола в мач,вратарите не искам да ги коментирам(и на най-лесното и на най-трудно няма разлика).Вкарват си такива елементарно-сме6ни автоголове при центрирания,от корнери,дори при удар почти винаги като се удари тая дървена топка в тях влиза моментално във вратата.Явно с този некст ген прецакаха всичко,което са постигнали до пес 6.Графиката немога да я коментирам,защото както казах съм на low,но предполагам,че колкото и да е хубава,геймплея си остава същият
Като за финал ми се иска да кажа,че конами ако се върнат към стария пес 6 ,добавяйки тиймвижън и подобрения на графиката,ще избият рибата!!!Жалко пропуснахме цяла година!!!
Много гадно е балансирана играта. Наистина е много по-лесно да вкараш, като пробиеш с един играч от собствената си половина, отколкото да направиш някоя красива атака. Още повече, че на третия пас някой от футболистите ми се спъва в топката и атаката се пре..... .И така непрекъснато. Вярно че не е хубаво да са перфектни (за справка -> Fifa) обаче това тук направо дразни. В старата версия не беше така. За вратарите пък да не говоря. Една дума - дебили. Още една - шарани. И още една... спирам че синоними колкото щеш.
Останалото горе-долу ми харесва (естествено гадно е, че няма LAN). Абе каквото, такова. Ще си я играем
Останалото горе-долу ми харесва (естествено гадно е, че няма LAN). Абе каквото, такова. Ще си я играем
-
Някой може ли да ми даде линк за някакъв пач, който оправя тревата че тая ме дразни жестоко! Благодаря предварително.
Скоро време трябва да излезе пач, който оправя тревата и добавя публика на lowenio84 написа:Някой може ли да ми даде линк за някакъв пач, който оправя тревата че тая ме дразни жестоко! Благодаря предварително.
-
- BFL Team™
-
Здравеите Имам един проблем моля някои за съдеиствие Значи инсталирал съм ПЕС 5 и копирал крака ок ама не мога да вляза в сеттингс натискам за да влеза в нея но ми изписва Дон'т сенд и Сенд еррор репорт и до там същото ми изписва и при стартиране на играта и не мога да играя плс някои да ми помогне ще съм му много благодарен ако някои ми помогне