Pro Evolution Soccer 2008 Турнир 24.11.07
-
Pro Evolution Soccer 2008 Турнир 24.11.07
Pro Evolution Soccer 2008 е вече на пазара и у нас благодарение на вносителя, фирма "Пулсар". Новото издание на този уникален футболен симулатор предлага много промени и подобрения, както и изцяло нова система за управление на изкуствения интелект, която непрестанно следи всеки ход на играча и се адаптира според неговите умения и стратегия. С други думи, пригответе се за тежка битка с виртуалният си противник. Ако усетите, че сте много добър и имате нужда от ново предизвикателство, Пулсар ви предлага точно това.
На 24.11.2007 в столичният клуб Мания 1 (намира се в Студентски град) ще се проведе първият от серия турнири по PES2008. Имайте предвид, че в случая става дума за компютърният вариант на играта, но това не трябва да спира и феновете на конзолите, защото наградите са повече от впечатляващи, а такса за участие няма.
Победителят в турнира ще грабне чисто нов Sony PlayStation Portable, а подгласниците му (2ро и 3то място) ще получат ваучери на стойност, съответно 100лв. и 50лв. за пазаруване в търговската мрежа на Пулсар, като с него ще може да се доплаща и за по-скъпи продукти.
Освен за хората от почетната стълбичка е помислено и за останалите състезатели. Всеки участник ще получи малка награда, както и талон за 20% отстъпка при закупуването на Pro Evolution Soccer 2008 от магазините на Пулсар в цялата страна. Ако сте от град, в който няма магазин на Пулсар, може да направите поръчката си онлайн на официалният сайт http://www.pulsar.bg , като разходите по доставката се поемат от фирмата.
Турнирът ще се проведе по системата на двойна елиминация, а в случай че желаещите са повече от 32, елиминацията ще бъде пряка . Участниците биват разпределени в турнирната схема на случаен принцип. Победител във всеки мач е този, който успее да спечели два от три възможни мача (bo3). Записването ще става на място, до 9:45 часа. Самият турнир ще стартира точно в 10:00!
Ето и списък със специфичните правила:
Mode: Exhibition
Team Selection: Club
Difficulty: 5 stars
Match length: 10 минути
External goal: no
Players condition: Normal
Camera type: Normal long (unless agreed differently by both players)
Season: Summer
Weather: Fine
Substitution: 3 players per match
Injuries: yes
Въпроси от всякакъв тип можете да задавате на [email protected] или icq: 179530790, който е представител на Pulsar .
-
Re: Pro Evolution Soccer 2008 Турнир 24.11.07
Бах мн рано пък и докат го намера тоя клуб
-
Май беше в Младост , но не знам със сигурност , не съм софиянец все пакНиКи написа:Бах мн рано пък и докат го намера тоя клуб
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
е то си пише горе - манията в студенски град...
-
-
Тебе те очаквам тамIvanMladenov написа:е то си пише горе - манията в студенски град...
от колко часа и искат ли пари за вход
-
пише в първия пост, ама е мн раноCSKARA написа:от колко часа и искат ли пари за вход
-
Какво му е раното ве , искаш от 16 часа да почне и да свърши в 1 ли ве ...
В един друг турнир в който ходих дето бяхме 16 (и го спечелих) свърши в 6 часа като почна в 10 . Тъй че е напълно основателно .
В един друг турнир в който ходих дето бяхме 16 (и го спечелих) свърши в 6 часа като почна в 10 . Тъй че е напълно основателно .
-
- BFL Team™
За пореден път се убеждавам , че ПЕС 2к8 и мега глупава , МЕГА АРКАДНА !! Играх първите 3 мача онлайн ! Заблудата , която се изгражда при игре срещо CPU , че играта е супер комбинативна и реална е на ниво , защото CPUto играе с пасове и добър дрибъл (понякога)!! ДА ама НЕ , когато играеш срещо човек (online)...ако изключим зверския лаг и телепортирането на футболисти по терена , човека , с който играеш има една единсвена мисъл ,да държи RUN с Анри или Меси или Роналдинио или Кака и това е... нищо друго не му е нужно !
Пълна глупост е играта онлайн макар , че не загубих се изнервих как съперника ми за 3 мача направи точно 5 паса но за сметка на това като поеме топката с АНРИ бяга само напред дори с рядка сменяше посоките .. беше достатачно да ми мине всички играчи и да вкарва !
Извинявайте ама това ако е Футбол .. здраве му кажи Wink това по точно е ФУФА !!
Каде отиваш ти , можеби ??
За турнира , който ще се проведе в София мога да кажа , че доста посредсвени играчи ще успеят да победят някой прехвалине песари имено поради тази причина !! В пес 6 ако си добър печелиш ... яко си слаб губиш , но тук не е така Wink с две думи
Не купувайте играта !
Пълна глупост е играта онлайн макар , че не загубих се изнервих как съперника ми за 3 мача направи точно 5 паса но за сметка на това като поеме топката с АНРИ бяга само напред дори с рядка сменяше посоките .. беше достатачно да ми мине всички играчи и да вкарва !
Извинявайте ама това ако е Футбол .. здраве му кажи Wink това по точно е ФУФА !!
Каде отиваш ти , можеби ??
За турнира , който ще се проведе в София мога да кажа , че доста посредсвени играчи ще успеят да победят някой прехвалине песари имено поради тази причина !! В пес 6 ако си добър печелиш ... яко си слаб губиш , но тук не е така Wink с две думи
Не купувайте играта !
-
В лично съобщение май ми хвале6е 2008,когато ти казах,че се връщам към пес6?!?Просто не ми се коментира този нов "пес" Надявам се конами да си вземат поука,но това са само надежди
-
-
Мене ми е безинтересна тая новата.... нема тръпка само троша клавиятурата залудо....