PES2008 - RELEASED

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
__SaNd1__

Re: PES2008 - RELEASED

Мнение от __SaNd1__ »

Същия проблем го имам и при ПЕС 4 :(
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Бате нема нужда да питаш на сто места. БЪДИ СИГУРЕН че са го видели още кат си го написал в миналия раздел. Просто явно повечето хора си нямат идея.....
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

:( :( :(
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
zl1a

Мнение от zl1a »

Наистина една страхотна игра... но за съжаление, ако не е оригинала няма как да играем онлайн, ако някой има някакво решение или разбере нещо моля да сподели :)
Galen

Мнение от Galen »

Бахти тъпата игра!Незнам какво я хвалите :X .Само графиката и е хубава , всичко друго е пълна простотия.Не можеш да вземеш на някой топката без да му направиш шпагат а всеки шпагат води до фал и картон.Това нещо ако е реално аз хасан да се наричам :D .Мене ме спъват не им дава картон аз само ги добра и веднага фал :@ .Много добре виждам на повторението че чистя първо топката и след това го спъвам (това е чиста игра в футбола) а в пес това води до жълт картон. :whew: ФИФА е много по-яка и реална въпреки че графиката е малко по-лоша от пес ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

Galen написа:Само графиката и е хубава , всичко друго е пълна простотия.Не можеш да вземеш на някой топката без да му направиш шпагат а всеки шпагат води до фал и картон.
Да бе ;)
Galen написа:Много добре виждам на повторението че чистя първо топката и след това го спъвам (това е чиста игра в футбола) а в пес това води до жълт картон.
Критерия на съдията може да не е много правилен но е еднакъв и за двата отбора. И срещу мене са давали смешни дузпи, но и за мен са давали такива без да симулирам.
Galen написа:ФИФА е много по-яка и реална въпреки че графиката е малко по-лоша от пес ;)
Това честно да ти кажа ме избива на смях, но всеки си има различен вкус :)
Изображение

Изображение
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Не знам, аз съм правил и чисти шпагати. Може да се отнеме топката и по други начини (например да я чукнеш само с крак, мисля че с S се правеше, но трябва да си близо, много близо да играча и топката; не мога да го опиша точно). Съдията наистина свири еднакво (ще е много нереално в А група като излезе BFL пача :D ), дори е давал картони на противник за симулация в моето наказателно поле. Всъщност най-много ме дразнят вратарите - понякога пускат по-дебилни голове и от Иванков. Има и други неща (които в PES6 са по-добре), но като цяло играта е на светлинни години пред ФИФА (според мен).
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

супер но искам да ви питам сега има ли нешо което има да опраи англииските отбори да имат лицензи екипи и т.н :thanks:
stoichev87

Мнение от stoichev87 »

някой може ли да намери песента от играта "go to the goal",че не мога да я намеря
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Galen написа:Бахти тъпата игра!Незнам какво я хвалите :X .Само графиката и е хубава , всичко друго е пълна простотия.Не можеш да вземеш на някой топката без да му направиш шпагат а всеки шпагат води до фал и картон.Това нещо ако е реално аз хасан да се наричам :D .Мене ме спъват не им дава картон аз само ги добра и веднага фал :@ .Много добре виждам на повторението че чистя първо топката и след това го спъвам (това е чиста игра в футбола) а в пес това води до жълт картон. :whew: ФИФА е много по-яка и реална въпреки че графиката е малко по-лоша от пес ;)
Проблвма на ФИФАджиите е там , че когато се сблъскате с ПЕСа всичко ви е супер трудно и не удобно ! Това се дължи на факта ,че ПЕСа максимално се доближава до реалния футбол а фифата до аркадния ! Отнемането на топката е лесно стига да се усетиш как да го направиш . Естестерно ,че ако играча е с гръб ще му я отнемеш доста трудно , докато във фифата няма значени ,задържаш Д и си готов . Това ,че давало картони след чист шпагат е пълна глупост , точно в тоя пес бях учуден от това колко точно садията реагира . Само от време на време прекалява с картоните но това е добре защото се съобразяваш , докато във фифата - няма ли кръв няма фал !
НиКи

Мнение от НиКи »

Верно си е. Помня преди как се хилих на фифа 2003 кат постоянно спъвам вратаря и дава жълт картон веднъж от 5, а за червен кво да говорим :D
Изображение

Изображение
comandosa1

Мнение от comandosa1 »

Според мен истинското съперничество е не между Фифа и Пес ами между Пес 2008 и Пес 6. Чисто и просто колкото повече я играя 2008 толкова по-нереална и бъгава се оказва, днес например един играч на компютъра ми взе топката и се обърна към своята врата и търти да бяга ама като луд докато не излезе в корнер, но това както и да е става на 1000 мача веднъж. По-лошото е че на най-висока трудност в мастър лигата без да имам никой от познатите ни "луди" играчи Роналдиньо, Меси, Кристиано Роналдо... просто мачкам с играчи който никой не е чувал и с оценки средно около 80-85. Съжалявам ама да биеш наред и да вкарваш по 6 гола на мач средно, на полусезона съм с голова разлика 87-15, биеш барса с 8-2 това вече е мега нереално на 10 мин полувреме. Редовно правя пробиви с бека от моето наказателно поле до тяхното и често се бележи, да не говорим за далечните удари вратаря какво прай при тях нямам думи просто.
Просто не мога да приема промяната в гейм плея и че са го направили за 5 годишни в сравнение с 5-цата и 6-цата.

П.С. За Фифата мога да кажа само... Нека Бог се смили над бедните души който я играят.
НиКи

Мнение от НиКи »

ами затова играй на 5 мин ;) Баш преди малко за едно полувреме с три атаки вкарах тройка на Челси с Тотнъм :D
Изображение

Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

comandosa1 написа:Според мен истинското съперничество е не между Фифа и Пес ами между Пес 2008 и Пес 6. Чисто и просто колкото повече я играя 2008 толкова по-нереална и бъгава се оказва, днес например един играч на компютъра ми взе топката и се обърна към своята врата и търти да бяга ама като луд докато не излезе в корнер, но това както и да е става на 1000 мача веднъж. По-лошото е че на най-висока трудност в мастър лигата без да имам никой от познатите ни "луди" играчи Роналдиньо, Меси, Кристиано Роналдо... просто мачкам с играчи който никой не е чувал и с оценки средно около 80-85. Съжалявам ама да биеш наред и да вкарваш по 6 гола на мач средно, на полусезона съм с голова разлика 87-15, биеш барса с 8-2 това вече е мега нереално на 10 мин полувреме. Редовно правя пробиви с бека от моето наказателно поле до тяхното и често се бележи, да не говорим за далечните удари вратаря какво прай при тях нямам думи просто.
Просто не мога да приема промяната в гейм плея и че са го направили за 5 годишни в сравнение с 5-цата и 6-цата.

П.С. За Фифата мога да кажа само... Нека Бог се смили над бедните души който я играят.
Това съперничество беше решено в полза на ПЕС 6 още когато излезе демото на ПЕС 2008 ! Нито оnline на ПЕС 2008 е наред нито някой някой движения , нямаше нужда да пускат напълно нова физика на топката при условие че в ПЕС 6 беше перфектна ... ката че като се пребера от работа си пускам ПЕС 6 и цъкам online 2 vs 2 за ПЕС 2008 все по рядко се сещам
НиКи

Мнение от НиКи »

Пичове колко струва ПЕС 6?
Изображение

Изображение
lovEr

Мнение от lovEr »

НиКи това за начина дето да се оправи това с сейфането трябва ли да имам ДжойСтик? Ако ми е нужен джойстик за да се оправи тая работа .. кажи как тряя стане ако няям джойстик?
НиКи

Мнение от НиКи »

написал съм ;) траа си изтеглиш програмата коят съм дал и тя праи виртуален джойстик и по тоя начин се едно си свързал джойстик към компа и така лъжеш играта ;)
Изображение

Изображение
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Да, така става. Само дето играта уж е и за компютър и не би трябвало да има подобен проблем. Още един супер-гаф на Konami в тазгодишния ПЕС.
lovEr

Мнение от lovEr »

А контролите същите ли ще си ми останат? И къде се намира това меню за конфигурация на виртуални дискове?
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”