Края на годината ще има специална среща м/у отборите то А група и със сигорност ще искат промяна на бройката в А група,вси4ко е зара ди ранното отпадане от евротурниритеGalen написа:Тъй пък откъде го измислиGancehv21 написа:Ами до 2 год. А група ще има сигорно 10 отбора тогава кво ще правим
Снимки , новини , предложения отностно BFL PES 2008
Re: Снимки , новини , предложения отностно BFL PES 2008
Такива сме си ние българите не можем да играем и затова обвиняваме другите.Аз твърдо в А група да има 16 и дори повече отбори.В Англия като играят 19 мача за един сезон и то играят през Коледа и в ШЛ играят всяка седмица и те що не отпадат.Защото от нашите отбори нищо не може да станеGancehv21 написа:Края на годината ще има специална среща м/у отборите то А група и със сигорност ще искат промяна на бройката в А група,вси4ко е зара ди ранното отпадане от евротурниритеGalen написа:Тъй пък откъде го измислиGancehv21 написа:Ами до 2 год. А група ще има сигорно 10 отбора тогава кво ще правим
Сори за ОФТОПИКА
-
- Обратна връзка:
-
"Такива сме си ние българите не можем да играем и затова обвиняваме другите.Аз твърдо в А група да има 16 и дори повече отбори.В Англия като играят 19 мача за един сезон и то играят през Коледа и в ШЛ играят всяка седмица и те що не отпадат.Защото от нашите отбори нищо не може да стане "
Там отборите са 20 защото имат възможност да поддържат добро ниво и последният да е конкурентно способен, а в БГ освен 10те първи отбора са качествени с известни уговорки. Другите са само пълнеж и реално нищо не правят освен да живуркат.
Там отборите са 20 защото имат възможност да поддържат добро ниво и последният да е конкурентно способен, а в БГ освен 10те първи отбора са качествени с известни уговорки. Другите са само пълнеж и реално нищо не правят освен да живуркат.
-
Аз мисля че спокойно можем да направим и А група от 18 отбора, понеже има отбори в Б група, които заслужават да са в А - най добрия пример може би е Нафтекс. А според мен в момента в А група слаб отбор няма, в смисъл такъв всеки може да не направи мръсно на някой ако не се дават дузпи-подаръци.
-
ОФТОПИК!!!
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Може ли след Испанското първенство да сложите Българската лига а последните 2 да са ФИФА клубовете
-
Мисля че може но не е удачно пък и това няма кои знае какво значение
аз мисля да го направят да изглежда по така рабираш ли__SaNd1__ написа:Мисля че може но не е удачно пък и това няма кои знае какво значение
-
Няма как. Ще отнеме мнооооого време докато се пренесе датабазата от слота на Other Leagues C примерно до Other Leagues A, така че забравете. Това е възможно ако искате пач с няколко месеца по късно, а мисля че не искатеGancehv21 написа:аз мисля да го направят да изглежда по така рабираш ли__SaNd1__ написа:Мисля че може но не е удачно пък и това няма кои знае какво значение
ОК както желаетеНиКи написа:Няма как. Ще отнеме мнооооого време докато се пренесе датабазата от слота на Other Leagues C примерно до Other Leagues A, така че забравете. Това е възможно ако искате пач с няколко месеца по късно, а мисля че не искатеGancehv21 написа:аз мисля да го направят да изглежда по така рабираш ли__SaNd1__ написа:Мисля че може но не е удачно пък и това няма кои знае какво значение
-
Някакви новини около БФЛ ПЕС 2008
-
- Обратна връзка:
Целим се в Нова година.
След известно време очаквайте скрийншотове и официално превю
След известно време очаквайте скрийншотове и официално превю
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Окс мерси много за информацията
супер но искам да ви питам сега има ли нешо което има да опраи англииските отбори да имат лицензи екипи и т.н
-
пълно мълчание около Бфл Пес 2008 хайде поразкрийте малко от няколко дни няма 1 нов пост
да моля ви бфл каите малко информация
-
кога 6те може ве4е да ги сваляме