bFL FIFA 08-шотове и видео .

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
kyynadd
BFL Team™

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Мнение от kyynadd »

Мислим да сложим последните два да влизат в А група а първия заминава директно за В, а втория играе бараж за В. Мисля че ще е интересно. ;)
Естествено че регламента ще си е същия като в действотелноста. Всъщност си нямате и представа какво ще е тази Б група в този пач.
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

kyynadd написа:Мислим да сложим последните два да влизат в А група а първия заминава директно за В, а втория играе бараж за В. Мисля че ще е интересно. ;)
Естествено че регламента ще си е същия като в действотелноста. Всъщност си нямате и представа какво ще е тази Б група в този пач.
Аз искам само екипите и базата на Б да са реални - всичко друго е гъзария !!! :D :D :D
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Тази вечер ще се опитаме да даден нови шотове.
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

евала kyynaldd покажете стадиона на ЦСКА и новото табло както некой друг игра4 или примерно нов стадион като на ботев :P :happy:
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Чакамеее!!!!!Канари напред :rofl: ех ако има стадиона на Ботев ше дам пари си купа нова карта, тва нема го издържа!На 2007 кат вкарам гол така викааааааам!!!!!!! :rofl:
Изображение
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

И аз незнам какви ще са шотовете, защото не ги правя аз, защото не ми тръгва играта. :) Свенс някъде се загуби, той по това време се връща от работа, такаче може и утре да сложим шотовете.
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

metodi_Cska написа:евала kyynaldd покажете стадиона на ЦСКА и новото табло както некой друг игра4 или примерно нов стадион като на ботев :P :happy:
Тоя пич не се откяазва :rofl:
Изображение
Изображение
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

klamer4o от какво да се отказвам кво изкаш да кажеш 4е нема стадионна на цска или таблото или на ботев :^)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Обещаните шотове:

Ingame:
Изображение
Спокойно качествата на Левски не са такива, само на Огнянов заради слабата форма.

Топката Bwin:
Изображение

Bwin Arena:
Изображение
Изображение
Tук не е сложен вратарския екип на ЦСКА - спокойно в пача ще го има.

След ден-два може да сложим още някой.
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Доста добре изглежда тази "Арена"!С къв капацитет е направена-60 000, 70 000?
Изображение
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Брафо! :clap: Обаче на 1-я шот забележете объркали сте името на Мариян Огнянов - "M.Ognynov" :wasntme: Надявам се че ще го управите това :clap:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Момчета знам че се трудите но вече прекалявате първо беше Bfl Stadium после тия измислени отбори от сезонана феновете сега и това BWIN ае стига дайте малко реализъм вместо да правите измислени стадиони и отбори направете некой други БГ стадионо тва вече нее БФЛ!!!!
ИзображениеИзображение
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

RiLeCo написа:Момчета знам че се трудите но вече прекалявате първо беше Bfl Stadium после тия измислени отбори от сезонана феновете сега и това BWIN ае стига дайте малко реализъм вместо да правите измислени стадиони и отбори направете некой други БГ стадионо тва вече нее БФЛ!!!!
Съгласен съм с теб. Това съм го казвал на екипа, но 1 човек не променя нещата, пък все пак това го правим допълнително за вас. ;)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Живко не говори глупости. Знаеш колко нови стадиони ще има в пача. Ако не си разбрал пиши ми на ЛС да ти кажа. И като не е БФЛ и не ви харесва не ги теглете тия пусти пачове. Кво толкова ви пречи 1 отделна лига, която няма да ви се меси в кариерата. Ако някой се обснове с какво ви пречи евала ще му кажа. А забравяте колко се разви екипа. През 2005 някой хора предлагаха да има Б група и тогава беше категорично отгхвърлено, беше невъзможно. А сега?
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

евала за шотовете :party:
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Е-е-е-е, bFL Team са богове!!! :happy:
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

RiLeCo написа:Момчета знам че се трудите но вече прекалявате първо беше Bfl Stadium после тия измислени отбори от сезонана феновете сега и това BWIN ае стига дайте малко реализъм вместо да правите измислени стадиони и отбори направете некой други БГ стадионо тва вече нее БФЛ!!!!
Сезонът на феновете почти не заема време на хората от БФЛ Тийм ... това са някви си 160 човека които все пак играят тази фифа с този пач ще е интересно!И този сезон на феновете се прави доста по-бързо от колкото Професионалната ни футболна група!Няма кво да ви обяснявам....
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Владо, вече предполагам виждаш как стоят нещата като си от другата страна на ''барикадата'' . ;)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ZhivkoBGR написа:
Съгласен съм с теб. Това съм го казвал на екипа, но 1 човек не променя нещата, пък все пак това го правим допълнително за вас. ;)
Ако некой успее да даде точно инфо за Литекс и Локо Сф (Титулярен състав,точни позиции на играчите,цвят на бутонките и модела им,какви аксесоари има по тях,да не говорим за качествата им),спираме със сезона на феновете,айде чакам :^)
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”